Malce z zamudo čestitam tudi jaz in
Živi želim predvsem veliko zdravja in agilitaških uspehov
! Vidim, da se vama ti kar množijo. Kar tako naprej! Kaj pa Dru, tekmuješ tudi z njo?
Malce sem preletela forum pa me zanima, kako preživlja mali
Haller prvi mesec pri svoji lastnici..kako vama gre? Bom vesela, če boš prilimala kakšno fotko malega sivčka.
Majnica, kako ste se odločili? Boste kuža vzeli?
Kan, veseli me, da je kuža v tako dobrih rokah in uživa v naravi. Koliko časa pa je potreboval, da se je navadil na nove lastnike?
Kristina, reportaža je super, lepe fotografije in vidim, da ste uživali v tako številčni pasji družbi. Meni kar manjka kak sivec v bližini, da bi se lahko takole dobivali na sprehodih. No ja, Eros ima povsem pisano pasjo družbo v naselju...od lovskih terierjev, bernijev, škotkov, dogic, hrtov...in še bi lahko naštevali...samo malamuta pa ne mara...na tega je čisto alergičen...ali ima kdo kako razlago za to? Na splošno sem opazila, da polarni psi niso njegova simpatija. Morda zaradi njihovih oči?
No, da ne bom samo pisala pa prilagam še nekaj domačih fotk. Med našim Tristanom in Erosom se je stkala "bratska" ljubezen in Eros se je izkazal za zelo dobro varuško, ki malega ne izpusti izpred oči, če mu pride kakšen neznanec blizu
.
Lp, Nina
Moj, moj...
Na, še enga lupčka ti dam, potem pa grem še malo naokoli povohljat
Kužiiii, kje si, pridi nazaj..
Tristanov osebni stražar.