Loki
. nezzek zadnje čase nič več ne govori veliko o tebi
. Lep si
Uh kriza..
No lahko vam povem, da se je Loki skotil na prvi spomladni dan 20.3.1997. Že od vedno je tak vesel kuža. Ko je bil še mlad, se mu je močno poznal lovski nagon. Lovil je namreč golobe, ter tudi katerega ujel. Ni čudno, da nobenega ni več v okolici..
. Bil je krasne zlato-rumene barve.. zdaj pa je že kar močno osivel
. Opravil je tudi izspit iz poslušnosti. V šoli so predlagali naj ga dajo med reševalce, a je bila teta takrat že noseča.. in se za to "smer" niso odločili. Še vedno je divji in vesel, a se mu leta že počasi poznajo. Bil je zaljubljen v sosedovo koker španjelko Iso. Ko smo šli na hrib in smo rekli: "Lok kje je Isa?" je takoj začel divje tekati naokoli in iskati Iso. To so uspavali pri 2 letih, ker jim je uhajala
. Počasi je njo pozabil, a je še po dveh letih padel na foro (kje je Isa). Sprehodi so bili vedno nekaj posebnega. 2x se nam je zgodilo, da je pobegnil v gozd in iz njega prignal srno. Srna se je ustavila tik pred nami. Bila je samo 1 m stran. Vsi (skupaj s srno) smo bili tako šokirani, da smo se 2s še gledali in si mislili svoje. Jaz pa:"Mami slikaj!!". Preden se je fotoaparat prižgal je bila srna že na sosednjem polju..
Zdaj pa še teli epi napadi.. groza, kosem ga videla kako ga "meče" med napadom sem mislila, da se spremenim v reko. Tako nemočno sem se počutila, on pa tako bogi..
No to je en tak kratek povzetek tega lepotca
[slika je izbrisana]