moja shih-tzujka spušča zelo malo dlake ampak samo ko jo menjuje.drugače med letom ne spušča čisto nič.je pa pomembno da jo dovolj-krat skrtačim in tako odstranim odmrlo dlako (še posebej pri menjavanju).nisem dosti starejša od tebe (imam 13 let pa pou) Spelaa,pa ti vseeno lahko kaj povem iz svojih izkušenj.mi smo za našega dali okoli 50.000 sit.kupili smo ga pri tonetu hočevarju v okolici ljubljane-spet sem pozabla kje točno.meni se zdi da je boljše če psa kupiš pri vzreditelju,ne v trgovini.ko smo ga kupili je bil star 2 meseca,prvi pes (tudi shih-tzu) pa 3 ali 4 mesece.navade...je len
hitro učljiv,raje se igra z mano kot z drugimi psi (vsaj moj).glede spola je pomojem vseeno...mogoče zaradi mladičev raje samčka ampak jaz sem imela samčka in zdaj imam samico,pa ne opažam razlik.moja kužka ima zelo rada otroke.rada je v naročju
in gre k vsakemu ki jo hoče pobožat.ko je pes še mlajši,je treba malo pazit da preveč ne začne lajat ob zvocu.mi na to nismo preveč pazli in zdaj mamo probleme ko pozvoni na vratih ker jo skoraj ne moremo pomirit
kaj naj ti še povem...če nimaš časa za krtačeje psa postriži...jaz sem na srečo uspela uredit te vozle in zdaj jo ne bo treba postrižt...aja pa na krtačeje moreš psa navajat že od malega da potem nimaš problemov (jaz sem bla malo lena in zdaj se to pozna
) sej upam da mi jo bo zdaj uspelo navadit na krtačenje.to bi blo vse...pa upam da ti bo kaj pomagalo.poglej še malo po internetu-zadnjič sem jaz nekaj iskala o shih-tzujih in sem našla eno dobro stran.drugače imaš pa tudi na tej strani nekaj o tej pasmi se mi zdi...lepo se imej