Prvi dan sem mislila, da ne bo šlo zaradi Megy, ker je bila res ful jezna nanj.
Ko je skočil iz avta in sva šla proti njej je najprej dvignila glavo in se razveselila (prvi trenutek, ko ga je od daleč videla, zdi se mi da je mislila, da je Mike
) nato pa res zelo lajala nanj tako, da sem že skoraj obupala in nisem več hotela sploh probati ju dati skupaj. Potem pa so prišli še ostali domov in smo ju spoznali. Megy mu najprej ni pustila, da jo preveč voha oz. da ji gre blizu in tako je bilo še kakšna dva dni. Potem pa je že cvilila, če ga ni bilo zraven. Zdaj se razumeta super, res.
Je pa glavna, mu vzame žogo (nad katero je res čisto nor) in teče z njo, on pa čisto zmešan zaradi tiste žoge skače okoli nje
. Spita skupaj
Edino ko ju hranimo sta posebaj. Sem probala jima dati skupaj (seveda vmes kakšne 10 m prostora) pa sem se samo obrnila pa je Rona spodila od njegove sklede. On pa je itak zgleda nad vsemi psi navdušen. Z njegove strani res ni bilo nobene težave, je res prilagodljiv sonček zlati
Je pa lump otročji
. Zelo, zelo rad prevrne vodo in se potem igra z posodo (vse je že preluknjal). Rad se tudi polula v prazno posodo za hrano
(zunaj seveda, notri ni težav)... Tačko in sedi obvlada res ODLIČNO
, danes sem ga učila pa še da se uleže na hrbet (rekla sem mu prostor pa je to naredil) in moram reči, da je res pameten, ker je naredil potem to večkrat ko sem mu rekla.
Oo pa tudi halti sva danes sprobala in je hitro dojel, da ne sme vlečt.
Sem pa že napisala, da tako norega psa na žogo še nisem videla, res ne. Kadar koli ga pogledaš ima žogo in če mu jo vzameš bi naredil vse da jo dobi nazaj. Zmešanček nori
Res sem vesela, da sem ga vzela, norca fuzbalerskega