Ali imate kaksno varusko za njega sedaj,ali pa ste slucajno razmisljali v tej smeri?
Joj...ne. Začetek poletja smo dali v varstvo maltežančka in bokserja in se je končalo katastrofalno tako, da ne bi zmogla, čeprav istočasno ne vem še dobro kako bo to potekalo.
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,8129.0.htmlV petek grem po malo večjo kletko v Ljubljano in bomo poiskusili tako reševat. Kupila sem tudi peno, da bom obložila kletko naokoli. Z možem se bova pa nekako tako organizirala službe, da ne bo nikoli več kot uro max. dve sam.
Veterinarka pravi, da ga brez težav pustimo samega, če bo v takem prostoru, da ne more nikamor skočit in tekat. Ma bom še vidla. Do nedelje sem pa vzela dopust.
Ga pa kar boli ja. Ponoči sicer ni jokal, ko se premika pa vsake tolko kar močno pojoka.
Od teh šestih želez 4 držijo kosti skupaj, dve pa preprečujejo, da bi se kost zasukala. In te dve naj bi ga bolele. Bodo pa čez 14 dni odstranjene.
Je pa res ful junak. Danes zjutraj je celo tablete kar pojedel brez zmrdovanja, kot bi vedel, da mu bodo pomagale :-)