babyfacyka
novinec
Sporočil: 2
|
|
« : petek, 18.01.2008 : 16:29:13 » |
|
Ze tri leta je od tega,ko sem dobila klic veterinarja, da se moja bolsa polovicka ne zbudi vec na operacijski mizi..Popadla me je jeza, zalost..Cisto sem bila zlomljena..Srce se mi je zlomilo, raztrescilo na tisoc delckov..Najbol sem si zamerla eno dejstvo,ki si ga nikoli nebom oprostila..Da pred narkozo nisem bila znjo,da nisem bila znjo,ko je zaspanckala za vedno..Usaj moja mami je bila znjo..Ceprav sem si to zavedno zamerla..Se danes,ko hodim do brunarice nad naso hisko slisim lajanje,slisim tekanje in vidim njen zadovoljen obraz,ko je pritekla k meni in mi pokazala hvaleznost,da sem jo vzela h seb, da sem ji dala moznost da je bila vsaj zadnje meseca zivljenja srecna, svobodna...Kazala je hvaleznost za vsak dotik, za vsak obrok, kazala je hvaleznost za ljubezen,ki ji je bila dana z vseh strani pri nas doma...Pogresm to, ko je spanckala zraven mene, pogresam to,da se je stisnila kmeni,ko mi je bilo hudo,pogresam to,ko je me je bila vedno vesela,ko sem prisla iz sole in pogresam to,ko me je doma vesela cakala da greva novim dogodivscinam naproti na sprehodih..Nikoli v zivljenju mi noben clovek ni dal toliko kot ona..Ampak vem,in edino to me tolazi-Bejba me caka na drugi strani mavrice...Taja,lubica moja,ne ves koliko te pogresam,koliko mi manjkas vsak dan..Obdrzala sem tvojo hcerko..Kuzki so bili brez tebe vsi zalostni..Vsaj tako sem jih jaz videla..Pustila si narascaj za sabo,lep narascaj, eden je bolj lustkan ko drug..Dobro smo jih oddali..Brez skrbi, vsi se imajo lepo..Najbol me boli to,ker se Tana(psicka,ki sem jo obdrzala,tvoja hcerkica) ze kar nekaj casa bori z boleznijo...Prosim,poskrbi,da se bo vse izteklo zanjo..Pa na Nikca tud malo popazi..Edini fant pri nasi hisi od kuzkov,pa najbol strahopeten:),poskrbi da dobi malo samozavesti..Cuvaj na nas se naprej,ce zgubim se Tano,mi bo zelo zelo hudo..Ceprav vem,da ji pri tebi nebo hudega..Zelim si,da bi te samo se zadnjic objela,Vcasih te poklicem v gozdu,ko sem sama,pa vem da te nebo vec kmeni...Upam,da gledas dol name,da si ponosna name in mami-spremenila si naju tudi ti..Rada bi te se zadnjic pogledala v oci in ti povedala da si pustila neizmerno praznino za sabo v mojem srcku...Rada te imam, vse si mi se vedno.. Ce bi lahko zavrtela cas nazaj, te nebi peljala tja..Nisem vedla,nisem si mislila,da se bo tako koncalo.. Oprosti..Sebe sem bolj prizadela stem verjetno kot tebe...
Punca moja, bodi pridna,ne laufaj za goskami in kurami,kot si to rada pocela na zemlji,igraj se cimvec in misli na nas-tudi mi mislimo nate!!!za vedno.. Se vidiva,nekoc,na mostu proti mavrici..******
|