Danes sem preživela čudovito sončno popoldne na novogoriškem stadionu in si ogledala zadnje dejanje 20. IRO svetovnega prvenstva - razglasitev rezultatov
Žal mi je, da moj mali Nikonček postaja vedno bolj kratkoviden, zato srečnih obrazov na teh slikah s tribune skoraj ni razločiti - a vseeno prilagam nekaj fotk "za okus"
Vzdušje je bilo krasno, kup zadovoljnih tekmovalcev, sodnikov, gostov, predvsem pa so si velik aplavz zaslužili organizatorji.
Kolikor sem kot "zunanji očividec" imela priložnost spremljati odzive sodnikov in tekmovalcev z vsega sveta, ki so po zaključku prireditve prihajali glavno pisarno pozdravljat in se poslavljat oziroma iskat delovne knjižice, lahko rečem, da je bilo prav ganljivo slišati toliko iskrenih pohval in zahval organizacijski ekipi!
Bravo, res ste se izkazali
Pa še nekaj mi je "padlo v oči"
Najvišje stopničke v vseh disciplinah so tokrat zasedla dekleta
Čestitke novim svetovnim prvakinjam oziroma reševalnim parom, v sledi Čehinji Ivi Lžičařovi in Chiri
v iskanju pogrešane osebe Nizozemki Petri Grothe z Vuur (?), ki ji je na drugem mestu sledil slovenski predstavnik Borut Modic z Ray of Lightom
in na ruševini Nemki Sini Bosch s Flipom, tretje mesto pa je zasedel naš Andrej Žunič s Haronom
Čestitke tudi vsem ostalim tekmovalcem