mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 01:02:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Poštarji in psi
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7]   Dol
Natisni
Avtor Tema: Poštarji in psi  (Prebrano 17538 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
nemškadoga
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 539

« Odgovor #90 : torek, 20.03.2007 : 20:18:35 »

Ines! Točno to sem prebral v eni knjigi o psih pod naslov PROBLETMATIKA

Moja knjiga pa nosi naslov: Težave s psom.

Lp, Ines!

Logiran
Christjan
rad pišem
Sporočil: 465

« Odgovor #91 : četrtek, 12.04.2007 : 15:21:52 »

Heheheh se je včeraj zgodilo Tongue

Poštar je prinesel neke pošiljke pa se je ko je šel, pes zmuznil pa sta mela dirke in je na koncu z max hitrostjo odbrzel z naše ulice Roll Eyes Jaz sem mu takoj dal ukaz pa se je obrnil še zalajal pa prišel k meni... huh, to je bilo prvič, ima kar rad poštarje samo mopedov ne mara...
Sem se hotel poštarju opravičit pa je revček pobegnil ko je vido kaka mrcina ga lovi Grin
Saj se mi ne zdi tak smešno, ampak je pa zanimivo...
Logiran
Uma
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.309

« Odgovor #92 : četrtek, 12.04.2007 : 15:26:27 »

Naša Arwen čisto ponori, že na kilometre daleč prepozna poštarjev moped in ga loči od ostalih. Uma ni tak majhnjena in če je sama je poštar sploh ne zanima kaj dosti, če pa je zraven, pa seveda pomaga Arwen po najboljši moči. Se trudimo in odpravljamo te stvari, ker Arwen bi pojedla poštarja če bi ga lahko.
Logiran
Christjan
rad pišem

« Odgovor #93 : četrtek, 12.04.2007 : 15:36:54 »

McKruster, a ti imaš višavca oz. višavce? Saj moj je čist ok ko pride poštar pred vrata, ga pozdravi, pa čaka, dokler ga poštar ne poboža potem pa ko ga, je vse OK, pa gre dalje spat... Si nemorem predstavljat kaki feeling je ko te lovi več kot 40kg mrcina z takim močnim glasom
Logiran
Uranus
novinec
*
Sporočil: 48

« Odgovor #94 : četrtek, 12.04.2007 : 17:56:46 »

naša kala pa je čist nora ko poštarja vidi, laja pa če bi bila spuščena ne vem kaj bi se zgodilo Undecided, če ga je na cesti vidla je letela do ceste (pa smo 100m vstran od nje) in za njim letala.. Sad
Logiran
Christjan
rad pišem

« Odgovor #95 : četrtek, 12.04.2007 : 18:18:55 »

Mi smo pa čisto blizu ceste pa moj pes ful uživa, ker je v bližini trgovina in pošta pa vedno opazuje ''kva dogaja''... Včasih še kako zlajna če je kdo preglasen pri trgovini, pri poštaru pa po dvorišču laufa pa laja na njega, ko pa vgasne moped je pa ok pa se pride takoj poštulit k njemu... Od mojega soseda prijatelj je poštar pa smo se zadnič nekaj menli pa je vedno kolko se mu je Rex približal on šel nazaj... hihihi. Kaj morem ko mi gre na smeh ko se vsi moje mrcine ko sploh zgleda nena tak hudo...

lp
Logiran
Strani: 1 2 3 4 5 6 [7]   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  o psih - razno  |  Tema: Poštarji in psi
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.