A slogan "na enako dobro oz. boljše" pa še ostane? Težko bo izpolniti te zahteve
.
Čestitke
!
Ostane, itak!
Hvala za čestitke vsem, sploh ste mal hecni za brat tisti, ki ste tule "gagali" al pa se to počnete, hehe
.
Še nekaj moram povedat prav danes. V živalovarstveni (vstavi poljubno) smo se navadili, da nas na vsakem koraku, vedno in povsod, za praznike in sicer, ob svetem nikoli ali pac kadarkoli ze spremlja... KARMA!!! No, tako zelo smo se navadili, da se mi je zadnjič skoraj zataknilo, ko sem od znane, priljubljene, krasne osebe, rojene živalovarstvenice, zaščitnice šibkejših itd. itd. blablabla... prebrala nekaj v stilu, da pohabljene živali nosijo denar in da so nekomu "prinesle" novega džipa.
No, ker vem, da karma le redkokdaj užge neposredno, želim tej dotični povedat, da sem vsak dan od tedaj do zdaj (zdaj bom pa nehala, pa kar bo, bo) karmi razložila, da naj nikar ne opazi te izjave. Kot že rečeno, res ne želim, da jo udari posredno, zato privoščim mirno drugo stanje, še lepši življenjski dogodek in predvsem zdravo zdaj, vmes in potem.
Toliko okoli karme in njene ne/posrednosti.
Od mene pa zelo neposredno: pejt si usta oprat z žajfo, narediš najboljše.
Danes smo imeli delovni sestanek, je bil ravno tak taprav dan
. Plane je treba imet, a ne; no, mi jih imamo cel kup, energije nam ni zmanjkalo in nič kaj dosti nismo zmatrani. Komaj čakamo...