Gospa, ki je klicala, je rekla, da je tisti dan izginil njen in da te je videla, da si nastavila živolovko. Da je izginilo že nekaj lastniških v času tvojega lovljenja, da so te opozorili že v živo in da si rekla, da to počneš v povezavi/po navodilu zavetišča. Razložila sem ji protokol, ki sicer velja za naše in sva zaključili zaenkrat. V glavnem, trdila je, da so mački na Šolski ulici vsi lastniški, da jih nimaš kaj hranit in lovit.
svašta, kaj človek vse ne zve.
jaz se nisem pogovarjala z nobeno gospo, pač pa z gospodi, ki me niso nič opozorili, pač pa vprašali, če sem kaj videla njihove mačke in smo se tudi popolnoma normalno pogovarjali, ker sem tudi jaz povedala, da je izginilo nekaj tistih, ki jih jaz hranim.
škoda, da gospe ni tako skrbelo za mačke, ko so se tam na veliko pobijali in do smrti stradali mladiči.
ko intruder futra lačne mačke so lastniški, ko pa pride veterinarska inšpekcija, pa noben več.
če so vsi mački lastniški, pol pa lahko sporočimo občini, da za kastracije/sterilizacije in zdravljenja račune izstavi lastnikom
danes je spet izginila posoda.