mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 30.11.2024 : 08:12:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Strani: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 106   Dol
Natisni
Avtor Tema: Dobermani - čvek  (Prebrano 191241 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
Stella
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 295

« Odgovor #1140 : ponedeljek, 12.03.2007 : 15:24:59 »

U, tule na slikcah je pa moj pogled čez balkon, moja okolica  Grin Tako da če se boste še kdaj dobivali pod mojim balkonom me le povabite zraven no, pa čeprav nimam dobermana. So mi pa ful lepi psi, če to kaj pomaga  Smiley
Logiran
slick
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 85

« Odgovor #1141 : ponedeljek, 12.03.2007 : 15:28:39 »

Slick
Super fotke, super pesjani, pa zraven še super lastnik..TO JE TAPRAVO  Smiley Cool

(pa drugič upoštevaj Janina navodila)  Cheesy

Lahko se enkrat zmenimo in dobimo JA  Wink
Bo Drobtinica organizirala ?  Wink Tongue
LP vsem

Cheesy Cheesy Cheesy  hehe.... zdej si me pa čisto znorela.... zakaj se ti zdim pa vredu lastnik? hehehe :-D
Logiran
slick
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1142 : ponedeljek, 12.03.2007 : 15:30:08 »

Stella, ni problema, samo nekako vzpostavi kontakt z mano.... moj mail mogoče: *****

Pa se mi javi zdajle, da te dam v evidenco  Wink Cheesy

Se skoraj vsak dan tam sprehajama in res lahko greš kdaj zraven Smiley
Logiran
Stella
rad pišem
Sporočil: 295

« Odgovor #1143 : ponedeljek, 12.03.2007 : 16:12:05 »

Jaz se tudi vsak dan sprehajam tam okrog. Sem ti poslala.

Kaj je zdaj to, tule ste vsi za srečanje, tema, ki je temu namenjena pa sameva  Angry Grin
Logiran
Tafi
novinec
*
Sporočil: 46

« Odgovor #1144 : ponedeljek, 12.03.2007 : 16:30:12 »

Danes dopoldne je na Hrvaškem (okolica Reke) nekdo iz dvorišča ukradel mlado dobermanko VAYDEE VIOLET of GINGA HOUSE - Djurdja.

Policija je obveščena, obvestila so povsod (radio itn.). Odpeljali so jo v temno sivem audiju 100 z reškimi tablicami.

Če slučajno vidite, slišite.... karkoli.... pokličite na + 385 51 296 247 ali GSM + 385 91 54 18 409

Hvala.
Logiran
liza-asta
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.602

« Odgovor #1145 : ponedeljek, 12.03.2007 : 17:04:06 »

Slick
 Cheesy zakaj si pa zmeden  Cheesy
že po slikcah sodim, pa po dolgih sprehodih, pa....a ni u redu ?  Grin če ti nekdo reče, da si dober do in za svojga pesota  Grin kaj ti bo zdej nerodno  Roll Eyes naj ti ne bo...men se pa zdi fino  Tongue Wink in tako je tudi prav, če mene vprašaš  Wink

se kdaj vidimo..upam.. Cool

A kradejo jih pa tudi  Angry
pa ravno ta vikend sem bila na Hrvaškem...bom pa bolj pozorna  Undecided
Logiran
Tafi
novinec
*
Sporočil: 46

« Odgovor #1146 : ponedeljek, 12.03.2007 : 18:58:31 »

Tukaj je še zgodba o kraji mlade dobermanke:

Pozdrav ljudi,

Priča stvarno nalikuje nekom mračnom scenariju - u najkraćim crtama ću vam opisti tijek događaja da shvatite za šta su lopovi sposobni...
Jučer (nedjelja, 11.03) odgovarala sam na telefonski poziv upućen sa mobilnog telefona u svezi prodaje štenata. Sa druge strane je bio mlađi muški glas, bez naglaska. Broj nije evidentiran u imeniku, mi ga imamo i dali smo ga policiji.
Čovjek je ozbiljno zainteresiran i raspituje se di živimo. Obzirom ljudi koji vas nazivaju da kupe psa često dave sa adresom, vi im objašnjavate a oni se nikad ne pojave, ja sam rekla da ako zaista  odluče - neka mi se jave kad dođu u DRAŽICE (mjesto na Grobniku) pa će ih netko dočekati da im ne objašnjavam put unaprijed... Dakle,točnu  adresu NEMAJU.
Jutros, 12.03. u 7 i 34 opet isti glas sa istog telefona kaže da bi došli vidjeti pse. Rekla sam da idem na posao (ja sam na porodiljnom, ali povremeno odlazim u ordinaciju na neke intervencije) te da se jave oko 14 sati kad budemo doma.
Oko 9 i 30 ja krećem u ordinaciju, pakiram se dok mi zvoni  kućni telefon... na telefonu susjed da mi javi da su neki tipovi u tamnom autu, mafijaškog izgleda, pitali za "neke koji imaju dobermane". Ne sluteći ništa, moj susjed ih i upućuje na pravu adresu. Dobronamjerni susjed je samo hito provjeriti "da li su nas ljudi našli".
Nažalost, našli su nas 
Otprilike u isto vrijeme, ja skužim da nam je portun otvoren... i trčim  zatvoriti vrata...
Pritom zovem štence, oni dolaze na poziv i fućkanje odmah, vidim - nema Đurđe.... izletim van da vidim je li izašla kod susjeda Rexa sa kojim se voli igrati - nema je. Vrištim mužu da izađe van jer su nam ukrali Đurđu... u tom trenu sam znala da je oteta, ona ne bi dalje od vrata i svog Rexa!!!
Naš prvi susjed skuži da je frka i kaže da je vidio opisani auto kako se parkirao sa bunkerom prema portunu i dvojicu muškaraca, mlađi i stariji, punije građe, kako su se navirivali u drvorište. Oni su mislili da su nam to neki radnici jer imamo velik protok ljudi koji dolaze na gradilište... Jedan od radnika je vidio isti auto i te ljude, ali je on mislio da su oni došli pak kod susjeda automehaničara jer njegovo mušterije često parkiraju na naš portun!
Susjeda, vlasnica Rexa, ih je dobro vidjela - kaže da ih može prepoznati... vidjela je da su tablice riječke, ali zadnju su skinuli (valjda da ih se ne prepozna; parkirali su se na ulas na rikverc (sve su pomno isplanirali)...
Njezin muž je skužio da je auto Audi 100 i to mišje-sive boje (tamnosiva) i da je benzinac (čovjek je auto-mehaničar, pa zna) i da mu je bilo čudno - i zato je to upamtio - da je auto pod punim gasom izletio iz ulice, pa je izašao da vidi tko to luduje....
To se sve odigralo u 15-tak minuta... čim smo skužili, muž je sjeo  na motor, ja u auto i brže đir po Grobniku da vidim nisu li negdje zastali... naravno, ništa od toga. U zemlju propali sa našom nesretnom Đurđom.
Policija je odmah obaviještena i u roku od cca 45 min od otmice su bili kod nas. Mi smo obavijestili sve granične prijelaze kao i Bajakovo sa svim detaljima... naravno, i naše radio stanice.
U 14 sati išli smo na intervju u NOVI LIST, e sad, koliko će vjerno uspjeti opisati tijek događaja - nije ni bitno, bitno je da se zna šta se dogodilo. Nadam se da će se objaviti i slika, odnijeli smo na CD-u...
E sad, postoje samo dvije opcije: ili su psa ukrali neki papani - više-manje sitni lopovi koji su bijedni do samoga dna ili su pak itekako sposobni kriminalci koji su točno znali kojeg psa da ukradu (to je bila naša kuja i najbolji pas legla) te će pas ići negdje "na sigurno" - čitaj: neka uzgajivačnica ili netko tko itekako zna šta je dobar pas...možda za naručioca iz inozemstva?
Imajući u vidu nas ljubitelje pasa, sigurna sam da će se pas prije ili kasnije locirati ako se nalazi u Hrvatskoj... ako joj ne učine nešto nažao ili je ne puste na ulicu... da  spasu svoju kožu jer  je to po sili zakona teška krađa i ako ih se ćopi, imat će dobranih problema.
Ono što vi možete učiniti da otvorite četvero očiju i da kažete svim psetoljupcima da ako vide negdje bilo kakvo štene dobermana, žensko, kupirano koje je novoprisitglo na neku adresu, neka nam hitno jave radi provjere! Nema u Hrvatskoj toliko dobermana da se to ne može naći; naročito jer se radi o mladoj ženkici od 5 mjeseci.

Še enkrat - prosim, bodite pozorni na 5-mesečno kupirano samičko! Prosila bi tudi, če lahko obvestite čimveč prijateljev. Psička je mogoče še na Hrvaškem, mogoče je že v tujini (čeprav so na meji obveščeni, ampak...)...
Logiran
slick
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1147 : ponedeljek, 12.03.2007 : 20:44:40 »

to zgodbo sem slišal že zjutraj... grozno, kaj naj rečem... upam da se psička najde!

Kar se tiče moje zadrege... je bila pa bolj v šali mišljena... seveda sem ponosen na to da sem dober lastnik, če mi kdo to reče. Cheesy

Lahko pa v mojem albumu pogledate slike kako je bilo danes v mali šoli... z Ironom sva bila prvič, ampak Iron zna že veliko več kot to s čimer so se nekateri danes pošteno mučili... sami poglejte fotke in precenite njegovo pozornost name:

http://slick.moj-album.com/
Logiran
drobtinica
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.477

« Odgovor #1148 : ponedeljek, 12.03.2007 : 20:58:44 »

Le tako naprej. Z majhnimi koraki do velikega znanja.
In imaš pasmo psa, ki ti bo vse vanj vloženo znanje povrnil najmanj trikrat.

Pozdrav!
Drobtinica z Aisho
Logiran
slick
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1149 : ponedeljek, 12.03.2007 : 21:24:20 »

Le tako naprej. Z majhnimi koraki do velikega znanja.
In imaš pasmo psa, ki ti bo vse vanj vloženo znanje povrnil najmanj trikrat.

Pozdrav!
Drobtinica z Aisho

v to pa res ne dvomim!
torej si opazila kako lepo sodeluje... ljudje za ograjo (gledalci) niso morali verjet, ker so se namreč vsi drugi ful trudili s svojimi psi, da bi poslušali, ta pa je samo zvesto sledil meni in tisti njegov pogled direktno v oči je res fantastičen Smiley
Logiran
drobtinica
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1150 : ponedeljek, 12.03.2007 : 22:10:14 »

Slick, pa čuvaj ga. V puberteti so včasih lahko malo svojeglavi.

Zgornjo gospo, ki so ji ukradli dobermanko, pa poznam. Sva sodelovali, ko sem kupovala svojega Arha. Upam, da se izide tako, kot je treba.
Logiran
drobtinica
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1151 : četrtek, 29.03.2007 : 09:35:24 »

A lahko tule kdo kaj pomaga: http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,14237.msg284242.html#msg284242

Je teh krasnih psov itak že premalo v Sloveniji, a ima morda kdo kakšno idejo ali pozna koga, ki bi ga vzel vsaj začasno.
Logiran
drobtinica
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1152 : torek, 03.04.2007 : 18:33:35 »

Ponavljam prošnjo. Najverjetneje je kdo od vas, ki imate te čudovite pse, včlanjen v kljub ljubiteljev dobermanov.
Začasen dom mu nudi Saška, a morda poznate koga, ki bi tega čudovitega psa vzel za svojega za zmerom? Ali pa morda nekoga, ki bi lahko vsaj finančno pomagal, da se psa veterinarsko pregleda in kastrira? Vsaka pomoč bo dobrodošla
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,14369.msg286342.html#msg286342
Logiran
slick
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #1153 : sobota, 05.05.2007 : 22:52:30 »

malo Irona:

http://www.moj-album.com/slike/2196981/fEXd6idstvdDJYXL.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/2196981/zoFXtxwa8Ein76xn.v.jpg
skupna Smiley

http://www.moj-album.com/slike/2196981/VPwyy7q5WJ6SJ1pF.v.jpg

http://www.moj-album.com/slike/2196981/rquGVpk1Uq3dz2Y4.v.jpg

Iron bo kmalu star 7 mesecev

LP, Rok!
Logiran
ka ty a
živim tukaj
Sporočil: 3.919

« Odgovor #1154 : sobota, 05.05.2007 : 22:54:00 »

Lepotec. Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 72 73 74 75 76 [77] 78 79 80 81 82 ... 106   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: Dobermani - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.