mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 14:12:17

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435548 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
tomazicv
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 40

« Odgovor #315 : ponedeljek, 23.08.2004 : 12:05:47 »

Živjo Neva,

sedaj imaš pa že toliko "otrok" da bi blo res fino če bi se enkrat vsi skupaj nekje dobila na kakšnem pikniku al pa kaj podobnega, da vidimo vse te zverine v živo in vse skupaj. Po moje bi zorali vsako njivo kolikor bi bla pač velika.

Res so lepi teli iz zadnje serije (sej ne da iz prejšnjih niso, sploh iz prve  Wink).

LP, Vanja
Logiran
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #316 : ponedeljek, 23.08.2004 : 14:12:02 »

Pozdravljena mlada družinica!
Ja naših otrok je pa res že nekaj,vsekakor je srečanje v planu,pogovarjali pa smo se tudi o ustanovitvi kluba.Malčki so vsi že odšli,vesela pa sem prav vsakega od najstarejših do najmlajših če me kaj obvesti o  svojem beagelčku.
Letos se je ponovila vajina zgodba,spet bomo enega lahko čuvali(zaradi poroke)in se že zdaj veselim.Na CAC Ljubljana novembra,pa se bodo predstavili v razredu mladičev(kot taprvi).
Oglasite se kaj ,da se bo Lana malo igrala z našimi.
CAO- Neva
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #317 : ponedeljek, 23.08.2004 : 20:06:29 »

tudi jaz z veseljem sporocam, da se ima sava fino (klicemo jo ksara), veliko spi in je ze nasla vec priljubljenih kotickov. ponoci je tudi pridna, vcasih malo zacvili, potem pa zarije smrcka v povstrcek in malo zavzdihne, pa je repek spet gor. probali smo tisti stos z jogurtovim lonckom pa se ji je zmesalo od navdusenja! potem smo meli pa cistilno akcijo. pojedla je tudi platnice moje studijske literature, sem sla samo v kopalnico, ko pridem nazaj pa moder karton vsepovsod. reda me bo ze naucila. izpit sem vseeno opravila, tako da imam zdaj pogoje in se lahko posvetim samo se njej. no, trenutno pancka in ji smrcek dela sto na uro, da je veselje. smrci pa tudi. lep pozdravcek - Barbara
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #318 : torek, 24.08.2004 : 09:45:49 »

Barbara!
Najprej čestitke za opravljen izpit.Vesela sem da je mala nagajivka živahna,glede puščanja stvari,ki so tudi zanjo zanimive,pa najbolje da jih pospraviš.Jutri dopoldan grem po hrano,potem pa pridi ponjo,lahko ser dogovoriš z Ašo,ki ima zaradi Sene dopust in lahko prideta skupaj.Še naprej ti želim veliko veselja s Savo.
LP Neva
Logiran
t4ncy
novinec
*
Sporočil: 4

« Odgovor #319 : sreda, 25.08.2004 : 16:12:44 »

Zdravo!
Zelo so mi všeč psi pasme Beagle in tudi razmišljam o nakupu. Ali so v slo. sploh kakšni vzreditelji te pasme? Kdaj so predvidena legla in kakšna je cena za mladiča??
Vnaprej se zahvaljujem za odgovore
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #320 : sreda, 25.08.2004 : 18:25:11 »

t4ncy!
Seveda so v SLO vzreditelji beaglov,trenutno ni nobenega legalnega legla,cena pa je zelo različna,kot so različni tudi psi-300 do 1000 evrov,odvisno kaj želiš.

LASTNIKI ELLINIH MALČKOV!
A vas mulci tako zaposljujejo,da nimate časa nič napisat?

LP Neva
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #321 : četrtek, 26.08.2004 : 14:54:40 »

halo mami,
oprosti, ker nic ne pisem, ampak pri Barbari je zelo zanimivo in res nisem imela casa. imam se fino, veliko se igramo, imam veliiiiiiko igrac, najboljse so tiste, ki piskajo, hehe. aja, pa pliskota imam tudi rada! v bistvu se igram z vsem, z brisacami, svojo skodelico, kartonom ... potem sem pa tako utrujena da zaspim. comforta imam zelo rada, ampak prisilim Barbaro, da zaspi na njem z mano, glavico ji polozim na ramo in ji ne dovolim, da se premakne. potem pa se mi izmuzne in pospravlja za mano. ko vidim, da brise tla, se zazenem za krpo in ji pomagam pri delu. sem kar pridna, pomila sem kuhinjska tla!  Grin lulam zunaj, razen ko dezuje. danes ze cel dan spim, ker dezuje in Barbara ne pusti, da skacem po luzah (tecka!!). tudi zdaj grem kar nazaj spat ker sem ugotovila, da mi ne da mi ne bo dala repete. pa saj sem tako zaspana! lepo se imej pa te bom kaj obiskala preden gres na morje. lupckaaaaa - tvoja Sava Sara
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #322 : petek, 27.08.2004 : 13:23:47 »

Barbara!
Vceraj je bilo pri nas kar veselo,saj so nas obiskali Soča,trmoglavka Sena in Snoopy,vesela sem,ker me še vsi tako dobro poznajo.Ko boš utegnila pa se pridita s Savo malo poigrat.
LP Neva
Logiran
furby77
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #323 : sobota, 28.08.2004 : 14:13:04 »

Vsem novopečenim lastnikom beagelčkov čestitke!   Cheesy
Logiran
AnnABananA
novinec
*
Sporočil: 24

« Odgovor #324 : sobota, 28.08.2004 : 14:14:05 »

pozdravljeni vsi!
Midva z mojim beagle-om sva ze z morja in je prav uzivsl, samo v vodo ga pa nismo mogli dobit.
eka, bi mi lahko povedala, kdaj bi imela cas, bi se midve z mamo in seveda Boy oglasili pri vas.
Lahko pa bi se dobili tudi z drugimi lastniki beaglov, ce ima kdo interes.
lep pozdravcek  Cheesy
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #325 : nedelja, 29.08.2004 : 20:03:20 »

Ojla!
Vsem skupaj en lep pozdrav.Za nas se začenja malce delovno obdobje,tako smo danes malo obnavljali poslušnost in naredili nekaj vlečk.Če bo vse prav dobimo naslednji teden novo članico v našo beaglsko družino,potem bomo pa spet na vseh razstavah,še prej pa si bomo privoščili malce dopusta.
Pozdravček našim malčkom in njihovim gospodarjem,če ni kje slučajno že malček gazda.
LP Neva
Logiran
Niky
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #326 : torek, 31.08.2004 : 13:52:57 »

:P beagli so ful  lušni. doma mam 5 mescev starega beagla.
L.P.
Niky
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #327 : torek, 31.08.2004 : 13:58:54 »

Sta Niky-jev beagelcek in tvoj Hooch v sorodu - glede na starost?  Grin

Ena beagelca - vsa razigrana je doma v Trnovem!  Wink

Lp, Ursa
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #328 : torek, 31.08.2004 : 14:06:25 »

Hooch je beagle od obeh in tudi on je v Trnovem! Eno beaglico Roni iz Trnovega že pozna in se zelo rad igra z njo!

Potem se pa kdaj srecamo - ko pridemo na obisk v Trnovo - ampak jaz nimam beagla!  Wink

Lp, Ursa
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #329 : torek, 31.08.2004 : 22:07:47 »

Pozdravljeni!
Pravkar sem prišla domov z mojo novo beaglico in verjetno je pred nama dolga noč.Zdaj raziskuje hišo in se spoznava s svojimi novimi sostanovalci.
Glede ustanovitve kluba pa je ogromno stvari o katerih bi se bilo potrebno resno pogovoriti.Trenutno smo "biglaši" v Sloveniji še v premajhnem številu(toliko kot je v SLO legalnih beaglov se jih v tujini pojavi na specialki,ali celo na CACIBu)Mogoče bi bilo bolj pametno razmišljati o klubu nizkonogih goničev,kjer bi se nam z veseljem pridružilo še kar nekaj zainteresiranih.
LP Neva
Logiran
Strani: 1 ... 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.