mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 01.11.2024 : 07:22:14

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435475 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
majcica
novinec
*
Sporočil: 6

« Odgovor #180 : torek, 11.05.2004 : 09:02:08 »

zivjo
zanima me tudi, s kom lahko kontaktiram? kje izvem cigavo je leglo in kaksna je cena?
prijateljica je svojga pripeljala iz grcije, ampak jaz nebi kuzka po ladjah vozila dva dni. revez Smiley
maja
Logiran
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #181 : sreda, 12.05.2004 : 07:56:10 »

Majcica!
Ne vem katero leglo te zanima.Mene lahko pokliceš na GSM 041-873 633 za ostale pa vprasaj na KZS ,če so sploh že prijavili paritev,kot je treba po predpisih.Za tiste iz Metlike boš lahko izvedela vse pri meni če bodo.

LP Neva
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #182 : sreda, 12.05.2004 : 08:28:04 »

Tudi moja družina išče beagla pa nas zanima, kdaj bodo kakšni fajn kužki v bližini!malo nas pa skrbi to lajanje-selimo se sicer v hišo ampak ne bi radi motili novih sosedov.ali se da majhnega kužka naučit, da ne laja preveč?sam doma praktično ne bo, ampak ne vem, koliko to vpliva na lajež...ali so samice bolj pridne kot samčki?
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #183 : sreda, 12.05.2004 : 09:13:25 »

Zdravo Eka,

Včeraj sem se zelo zabavala. Končno je bilo vreme lepo in sem si lahko ogledala pse in njihove lastnike, ko so se učili "na levo krog", "na desno krog"...

Definitivno se bom potrudila, da se vam pridružim tudi v soboto. Kdaj pa se bo zadeva začela? Ali bo ocenjevanje potekalo tudi, če bo deževalo? Včeraj sem nekaj slišala, da naj bi se vse skupaj prestavilo nekam pod streho, če bo deževalo. Če se ne "slišiva" a forumu, te bom pa poklicala.

Lep dan želim, pa Ello, Lucky Boya in Scotyja pobožaj zame.

Geia
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #184 : sreda, 12.05.2004 : 09:32:24 »

Geia!
Veseli me,da se vidimo v soboto.Prinesla ti bom tudi pristopno izjavo,ki jo boš lahko takoj tam tudi oddala našemu tajniku.Septembra prirejamo tudi CAC raztavo in dobrodošla nam bo vsaka pomoč.Kot že veš,mora imeti beagle PNZ in delovni izpit in to ti bo omogočeno narediti v našem lovišču kot tudi drugim imetnikom naših mladičev,ki to želijo.
Ela je postala kar malo sitna,izkoriščevalska in če le more malo uščipne koga od ostalih psov.Lucky pa kot vedno,najraje bi se samo crkljal in jedel.Scotty pa kot živo srebro,nič ga ne zaustavi.
SE VIDMO! Neva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #185 : sreda, 12.05.2004 : 09:53:35 »

Barbara Rozman!
Beagli niso psi,ki bi lajali kar vprek,oni so glasni tam,kjer je to potrebno-v lovišču,oziroma v naravi,ko dvignejo divjad.Glede spola pa je čisto vseeno glede vzgoje,potrebna je le doslednost in vztrajnost lastnika.Beagle je izredno pameten pes in kaj kmalu lahko doseže prevlado nad lastnikom,če se mu to dovoli.Pri nas mladiča tudi ne more dobiti kdorkoli.V kolikor menimo,da človek ni primeren za to pasmo,ga moramo žal odkloniti.V kratkem bomo imeli četrto leglo in do sedaj so vsi ,razen enega,odšli k pravim lastnikom.Z večino smo postali pravi prijatelji in se pogosto srečujemo.
LP    Neva
Logiran
majcica
novinec
*

« Odgovor #186 : sreda, 12.05.2004 : 10:21:01 »

Zivjo Neva!
Hvala za inf. A bi se dalo vase kuzke kje videt. V bistvu sem o beaglih prebrala ze vse, vendar tesnejsega stika z njimi nisem imela. Kvecjemu pobozala kaksnega, ki je sel mimo. Zanima me tudi kaksna je cena za mladicka.

hvala
lp maja
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #187 : sreda, 12.05.2004 : 10:49:31 »

Majcica!
Naše kužke lahko videvaš po razstavah,pa tudi mene najdeš vedno tam,lahko pa prideš tudi k nam domov.V jeseni bomo organizirali tudi srečanje naših mladičev.Ceno določim ko vidim leglo.Nimajo vsi mladiči iste cene.
LP Neva
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem

« Odgovor #188 : sreda, 12.05.2004 : 15:19:35 »

kakšni pa so ti pogoji za pridobitev kužka?tudi jaz sem prebrala že kup knjig o psih in eno o beaglih, prebrskala pa sem tudi pol spleta...pravih beaglov pa žal ne poznam-samo sosedovega.všeč mi je, ker izgleda kot pes, ki bi se dobro razumel tudi z mojo živahno sestrico (7 let).ene stvari pa ne razumem dobro-zakaj so ti kužki tako različnih barv?opazila sem, da so nekateri skoraj samo belo-rjavi, drugi pa so bolj črni...
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #189 : sreda, 12.05.2004 : 20:08:54 »

Barbara!
Pri beaglu so dovoljene vse barve,razen jetrno rjave.Zelo lepo spletno stran ima naša mladička iz prvega legla-Lana.Lahko si jo ogledaš.Ne vem kakšen je beagle vaših sosedov in katere vzreje je.Glede pogojev-nič posebnega.Najlaže bi ti povedala ko te vidim.Od kod si?
LP Neva
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem

« Odgovor #190 : sreda, 12.05.2004 : 21:23:15 »

sem iz ljubljane.z veseljem bi se kdaj srečala s kom, ki se spozna na beagle in se malo pogovorila...ali se slučajno bliža kakšna pasja razstava, kjer bi bilo to možno?vašo stran sem že videla, pa nisem vedela, da je lana vaša!kakšen prikupen kužek!!!
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #191 : četrtek, 13.05.2004 : 09:40:43 »

Barbara!
Največ naših mladičev je prav v Ljubljani,med njimi tudi Lump,na katerega sem najbolj ponosna.Spletna stran ni moja ,le Lana(njeno uradno ime je Nova)je naše vzreje.Prva raztava pri nas bo 30.maja na Hrušici.Tam bom tudi jaz,samo ne z beaglom,temveč z bruseljskim griffonom,ki zaključuje slovenski šampionat.Mislim,da beaglov ne bo kaj dosti.Naslednja razstava bo v Portorožu 19.junija-mednarodna,tam jih bo gotovo več.
LP Neva
Logiran
majcica
novinec
*

« Odgovor #192 : četrtek, 13.05.2004 : 10:48:03 »

zivjo,
tudi jaz bi se rada pogovorila, mogoce lahko naredimo skupni sestanek Smiley pa spoznamo kuzke.
Vceraj sva (neva) govorile o leglu. A je treba kuzka rezervirat vnaprej? Jaz ravnokar prenavljam nas vrt in menjujem ograjo (prejsnji pes jo je namrec zgrizel do konca). Zaenkrat imamo ograjenih 500 kvadratnih metrov. Kuza bi bil kasneje, ko odraste, do 3 ure na dan sam. A bo imel dovolj prostora za tekanje ce ga pustim v vrtu?
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #193 : četrtek, 13.05.2004 : 12:07:02 »

Živjo,Majcica!
Lahko se dogovorimo,kot si napisala.Ja,kužke je pri nas potrebno naročiti.Če je kuža nekaj ur sam ni nobenega problema,pa tudi na vrtu bo zelo vesel.
LP Neva
Logiran
majcica
novinec
*

« Odgovor #194 : četrtek, 13.05.2004 : 13:23:29 »

zivjo neva
a mogoce ves cigavi so tile mladicki? ses splaca pogledat?

Citat
beagle, mladiči, čistokrvni, cepljeni, 3-barvni, vrhunske vzgoje, možen ogled, reklamna cena, možno plačilo na več obrokov, reg. z mikro čipom, original račun in mednarodni certifikat.quote]
Citat
Logiran
Strani: 1 ... 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.