mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 16:34:54

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 438474 krat)
0 članov in 18 gostov pregleduje to temo.
Ferry
rad pišem
Sporočil: 257

« Odgovor #2085 : četrtek, 11.10.2007 : 08:10:52 »

Lunca,

Ferry je bil cepljen z Eurican in Defensor-jem in nekaj ur po cepljenju je očitno prišlo, do tako hude reakcije, da je dejansko teklo iz njega (še nistem doživela tako močne driske, pa jo je imel že večkrat), in očitno je potem od bolečine držal nogico gor (ampak ne od bolečine pika, ampak od bolečine v črevesju, vsaj sklepam). Midva sva bila čisto panična, ker sva mislila, da si je spet nogico zlomil in potem ni več ur stopil nanjo, mislim, bilo je grozno. Zakaj je do tega prišlo ne vem, samo tega nočem več doživeti, zato bomo sedaj preventivno cepili ločeno.

Lp
Logiran
lunca
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 583

« Odgovor #2086 : četrtek, 11.10.2007 : 13:50:45 »

Ja mi je jasno.Pri nas teh dveh vakcin ali pa Euricana in Rabisina nikoli ne uporabljamo skupaj.Ali cepiš kužne bolezni z Euricanom,Vanguardom,Duramunom,Nobivacom ali Quantumom in šele čez tri tedne proti steklini,ali pa cepiš kužne bolezni in steklino skupaj,vendar pri temu uporabljamo samo Eurican DHPPI2LR.Včasih so rekli,da če cepiš vakcine,ki niso že tako pripravljene,da lahko pride do tega,da se imunizacija izključi.Malo čudno sem to povedala.Po domače"lahko se zgodi da ne pride do imunizacije za eno ali drugo bolezen."To so meni naredili prvič pri Berry.Bila je cepljena isti dan revakcinacijo kužnih bolezni z navadnim Euricanom in proti steklini z neko vakcino proti steklini.Ko sem ji pa vzela kri za titražo,smo pa ugotovili,da je titer proti steklini tako nizek,kot da proti njej še nikoli ni bila cepljena.Je pri nas hitro pokasirala še eno cepljenje proti steklini.
LP Tjaša
Logiran
Ferry
rad pišem
Sporočil: 257

« Odgovor #2087 : četrtek, 11.10.2007 : 14:35:54 »

A to pomeni, da je veterinar uporabil napačno kombinacijo? No pa kljub temu, mi bomo cepili ločeno, je varneje, saj veterinarju ne morem gledati pod prste, katera cepiva uporablja, vidim pa šele potem, ko pogledam kaj je nalepil v knjižico, takrat pa je lahko že prepozno.

Ja, tudi naš Nahid ni uspešno opravil titraže, bil je enkrat cepljen v Nemčiji in sicer ločeno, potem smo ga še enkrat cepili proti steklini, zdaj bomo počakali še tretje cepljenje, pa bomo potem spet probali.

LP
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #2088 : petek, 12.10.2007 : 10:57:31 »

Živjo!
Pri nas je spet vse prazno, saj je v torek odšla naša prepametna stikljivka Dona.Njena gospodarica je moja stara znanka, kinologinja v pravem pomenu besede, čudovita gospa in prava oseba za tako hiperaktivnega "vražička".Ni mi žal, da sem odklonila veliko ljudi, ki bi jo radi imeli(malo tudi zato, ker sem jo hotela zase)imeli, saj je zdaj tam, kjer je pravo mesto zanjo.Vsekakor pa pride 27.10, na srečanje, na svoj domači poligon, kjer bo večkrat mešala štrene svojim pasjim kolegom.
Kot sem že omenila, bo na srečanju srečelov, izkupiček katerega bo namenjen človeku iz Železnikov, ki je vsake najmanjše pomoči hudo potreben.Žal se tudi sedaj dogaja(kot vedno), da sredstva iz objavljenih zbirnih računov ne gredo ravno v prave roke, kar se lahko prepričate na lastne oči.
Vsakogar, ki lahko kaj prispeva(kako malenkost) za srečelov, naj mi to sporoči.Že v naprej pa se lepo zBahvalim gospe Dori iz podjetja IRIS za njihov prispevek.
Barbara, naslednji teden sem zjutraj, lahko pa se oglasite, ko boste šli iz Nakla.
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #2089 : petek, 12.10.2007 : 11:49:37 »

eka: v Naklem je prijavljenih ogromno psov, ker je finale bo tudi podelitev daljsa, kar pomeni, da bo verjetno zelo dolgo trajalo. Mislim, da bi bilo veliko lazje, ce se oglasimo naslednji teden popoldne - katerikoli dan razen ponedeljek in sreda, ko imava tecaje. Naslednjo nedeljo pa imava ze prvo tekmo v poslusnosti!
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #2090 : petek, 12.10.2007 : 17:00:43 »

Tudi jaz lahko dam kakšni dve kuharski knjigi za srečelov - če to sploh pride v poštev. Če mi napišete naslov, vam jih pošljem po pošti.

Lp
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #2091 : sobota, 13.10.2007 : 09:48:52 »

Jerkre!
Vsaka stvar je dobrodošla, žal pa ti na tem forumu ne morem dati naslova.Knjigi prinesi seboj, če pa na srečanje ne boš prišla vprašaj na KZS za moj naslov ali me pokliči in ti povem.
Barbara!
veliko uspeha, pa se slišimo.
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #2092 : sobota, 13.10.2007 : 22:20:50 »

Nasa Xsara je res faca. Ceprav sva danes tekli RES slabo (predvsem jaz) in sva bili diskani, sva imeli od prej dovolj prednosti, da je postala drzavni prvak v svoji kategoriji  Smiley Zdaj veselo gloda kozico na svoji posteljici, jaz pa, seveda, pokam od ponosa (saj vem, da se prevec hvalim, ampak sem res ponosna na svojo kuziko). Se vidimo na pikniku - LP Barbara in Xsara
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #2093 : nedelja, 14.10.2007 : 07:58:03 »

Barbara Rozman čestitke Cheesy

Tukaj pa par fotk od vaših Beaglčkov (nekatere žal slabe sram)

http://aska2005.moj-album.com/slike/1849201/uoLRQHOs1UB6Bx0d.jpg
[url]http://aska2005.moj-album.com/slike/1849201/qT2tRSWBdY95AbKC.t.jpg[/img]

http://aska2005.moj-album.com/slike/1849201/J4VGLhoE6xfj7Z3l.jpg

http://aska2005.moj-album.com/slike/1849201/8bsbIf73jMj3syEX.jpg

lp

Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #2094 : nedelja, 14.10.2007 : 09:12:31 »

Čestitke!
Logiran
aska2005
živim tukaj
Sporočil: 3.672

« Odgovor #2095 : nedelja, 14.10.2007 : 09:39:35 »

jaz pa, seveda, pokam od ponosa (saj vem, da se prevec hvalim, ampak sem res ponosna na svojo kuziko).
Pa še to. Sej si lahko zelo ponosna na svojo psičko, res  Cheesy Super sta Cheesy
Logiran
Tina81
novinec
*
Sporočil: 29

« Odgovor #2096 : nedelja, 14.10.2007 : 12:08:49 »

Živjo!
Pri nas je spet vse prazno, saj je v torek odšla naša prepametna stikljivka Dona.Njena gospodarica je moja stara znanka, kinologinja v pravem pomenu besede, čudovita gospa in prava oseba za tako hiperaktivnega "vražička".Ni mi žal, da sem odklonila veliko ljudi, ki bi jo radi imeli(malo tudi zato, ker sem jo hotela zase)imeli, saj je zdaj tam, kjer je pravo mesto zanjo.Vsekakor pa pride 27.10, na srečanje, na svoj domači poligon, kjer bo večkrat mešala štrene svojim pasjim kolegom.
Kot sem že omenila, bo na srečanju srečelov, izkupiček katerega bo namenjen človeku iz Železnikov, ki je vsake najmanjše pomoči hudo potreben.Žal se tudi sedaj dogaja(kot vedno), da sredstva iz objavljenih zbirnih računov ne gredo ravno v prave roke, kar se lahko prepričate na lastne oči.
Vsakogar, ki lahko kaj prispeva(kako malenkost) za srečelov, naj mi to sporoči.Že v naprej pa se lepo zBahvalim gospe Dori iz podjetja IRIS za njihov prispevek.
Barbara, naslednji teden sem zjutraj, lahko pa se oglasite, ko boste šli iz Nakla.

Živijo!

Mala Dona je bila res prava navihanka, se spomnim kako je pokomandirala Makca Smiley). Drugače pa tudi mi z Makcem pridemo na piknik, prinesli bomo nekaj stvari za srečelov (igre ki jih izdelujemo), upam da bo vredu.

Se vidimo 27.10..

Tina
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #2097 : ponedeljek, 15.10.2007 : 15:17:20 »

Čestitke državni prvakinji, pa pozerki Bistri in osebi, ki je naredila te lepe fotke.
Tina, seveda smo veseli vsakega prispevka.
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #2098 : sreda, 17.10.2007 : 07:56:26 »

Čestitke Xsari za osvojen naslov. Res je faca.

Eka, tudi jaz bom prinesla stvari za srečelov. A jih je potrebno kaj zavit ali kaj podobnega? a še kaj drugega prinesemo za na piknik? hrana, pijača??

Lp
Eva
Logiran
Tina81
novinec
*
Sporočil: 29

« Odgovor #2099 : nedelja, 21.10.2007 : 13:01:38 »

Živijo

Danes se moram pa malo pohvaliti, saj je bil Mak na svojem prvem lovu in to uspešno! Pregnal je zajčka, tast pa ga je ustrelil. Pa tudi poka se ni nič ustrašil. Zelo smo ponosni nanj. Smiley

Tina
Logiran
Strani: 1 ... 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.