mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 12:48:11

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 440833 krat)
0 članov in 23 gostov pregleduje to temo.
Kalsang
živim tukaj
Spol: Ženska
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1320 : ponedeljek, 23.10.2006 : 13:34:25 »

Aha, pa še to, lumpa sta agility obesila na klin. Jima je coursing bolj pri srcu...  Roll Eyes
Logiran
Drejči
midi
*
Sporočil: 1.862

« Odgovor #1321 : torek, 24.10.2006 : 19:21:35 »

Torej, Brin in Bor po novem obvladujeta hrtovsko sceno  Wink - coursing

a dobro zgledam?

poglejte me, letiiim

en lepa prezentacija kako se "polaga ovinek"  Cheesy
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1322 : torek, 24.10.2006 : 21:18:48 »

Fantastične fotke! Super si ju ujela!  Cheesy

Moram Nadji poslati link, da vidi, kako športno fotogenična sta njena fanta.  Cool
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1323 : sreda, 25.10.2006 : 00:00:53 »

Ja ja, sem ze ugotovila, da sta ona dva ...

Jih poznamo, sta se z Luno velikokrat igrala v Tivoliju, zdaj jih pa ze sto let nismo srecal Sad( Zadnjic sme ju videla s sprehajalcem psov ...

Pa z njima Luna vsaj ni pobegnila na drug konec Tivolija Sad
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1324 : četrtek, 26.10.2006 : 11:53:17 »

Živjo!
Nimam nobenega časa.Se vidimo v soboto, kjer boste izvedeli vse kar je novega v Brakadi.Če pa koga kaj zanima naj me pokliče, ker nimam časa pisarit.
LP vsem
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1325 : petek, 27.10.2006 : 21:29:21 »

Geia, se enkrat - Sena je tkooooo lepa .. Smiley Ampak na hitro sem res mislila, da je Luna Smiley

Pa cist sem fascinirana nad njeno pridnostjo pred trgovino. No ja, imam pa jaz vsaj eno prednost v tem, da Luna laja - nihce ne upa (pre)blizu in vedno vem, da je se tam Tongue

Eka, kolk fantkov in kolk punck imate?

Pa lepo se imejte jutri na srecanju.
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #1326 : nedelja, 29.10.2006 : 21:29:25 »

Tele fotke od Brina in Bora so pa mega!!

Včeraj je bilo na srečanju super. Sploh je bilo pa fino, ker se ni zbrala smo "familija", pač pa so prišli tudi beagli iz drugih vzrej. Tole bo treba resno ponavljat. Pa jesenski čas je bil tudi prav fin. Smo imeli kar lepo vreme. Kostanj se je pekel, salamice so teknile, pecivo je dišalo, solatke so izginile, kot bi mignil Wink Še posebej je pa uživala Luna, ki si je kar nekajkrat postregla sama Cheesy Xsara je vsem ostalim pokazala, kaj pomeni biti tretji v državnem seštevku v agilitiju. Fantje so imeli blazno radi Sočo. Sena se je najprej mal distancirala, potem se je pa začela končno družit Smiley Scotty in Snoopy sta branila svojo sestro in svoje "šefe" pred frajerjem Boyem. Hesta je špilala zajčka, Lump je frajaril kot vedno Grin. Najmlajša udeleženca Bistra in Ben sta se brez problema pridružila gengu. Ostali (sem pozabila imena, sorry sram) so seveda ves čas sodelovali v vseh mogočih vragolijah pod budno taktirko velikega "očeta" Lucky Boya.

Upamo, da nas bo naslednje leto še več!!!!
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1327 : nedelja, 29.10.2006 : 22:30:02 »

Geia in eka, hvala za sporocilo Smiley So skoteni na isti datum, kot je bil (moj) babicin kuza, ki pa je pred kakim mesecem poginil Sad Bi bil star 16 let ..
Logiran
tinkasz
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #1328 : ponedeljek, 30.10.2006 : 13:09:19 »

V soboto je bilo res fajn, pohvale naši organizatorki Nevi. Snupko je doma seveda obležal, čeprav letos ni bil tako razposajen kot lani.  Mislim, da mu je dal vetra predvsem Boy, ki je hotel vse ženske zase. Smiley

Tukaj pa še nekaj utrinkov z Beaglijade: http://www.moj-album.com/uredi/szilagyi/5552621/

Upam, da se drugo leto spet vidimo na Hrušici, mogoče še v večjem številu.

lp, Tina, Deni in Snoopy

Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1329 : ponedeljek, 30.10.2006 : 20:29:38 »

Živjo!
Končno malo časa, da se javim.V soboto je bilo res luštno, manjkalo je nekaj jagrov(jim ni za zamerit,ker je prav zdaj čas lova),pa pomorščaki, ki so odšli na regato,pogrešali pa smo Lano in njene.Za naslednje leto bi predlagala pozno pomladansko srečanje.Ja sigurno nas bo naslednjič še več.Hvala vsem, ki ste prišli in prinesli svoje dobrote, pa KD Fido oziroma Zvonetu sem dolžna
posebno zahvalo.
Ribica!
Zelo mi je žal za kužka tvoje babice.Doživel je lepo starost,kar pomeni, da ste ga imeli zelo radi in ves čas vzorno skrbeli zanj.Moj nasvet- čimprej ga nadomestite z novim kužkom.Mi še sedaj nismo preboleli naše Brine in komaj čakam, da najdem kje lepo istrijanko.
Tinka!
Zelo lepe fotke ste naredili.Škoda le, daj je imel Deni to smolo z nogo.No, preden bodo "bube"odšle od doma bo verjetno že "shodil",da jih prideta pogledat.V nedeljo se je prišel pokazat Bočko, ki je pravi lepotec(mi je kar malo žal,da ni ostal doma).Ne vem kaj mi je,a iz vsakega legla mi vedno eden najbolj priraste k srcu,tako, da so potem travme ko gre.
No, povedati pa moram,da je bila Ella(kljub svojim obveznostim)zelo užaljena.ker je ostala doma.
Lep pozdrav vsem skupaj!
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1330 : petek, 03.11.2006 : 00:33:32 »

Eka, babica in dedek ze imata novega kuzka, smo jima ga prinesli se preden je Miki poginil. Imata spet mesancka, le da je ta malo vecji - mesan je pa med nemskim in kraskim ovcarjem, smao pomoje mora bit mama mesana se s kom :/ Pa se lepo sta se navadila, d aga vsak dan dvakrat peljeta na sprehod, kar sigurno zelo koristi tudi njima, kuzku pa sploh. In pesjak so mu naredili, tako da baje prav uziva Smiley Imata pa tako ali tako se enega kuzka, ki je star 10 let, isto mesancek. Je pa Miki Barta zelo lepo sprejel, in so se vsi trije fantje imeli radi, Luno imajo pa sploh 'za svojo'.

Kako so mladicki? Joooj, jaz sem zadnjic iz avta videla enega malega beaglcka .. kolk je bil luskan. Sem ze cist pozabla kolk fajn so te male kepice ... bi takoj enga vzela za ene dve ure, da ga fajn pockrljam, potem bi ga pa vrnila .. prevec dela, hehe .. Smiley

Sem v tem letu in parih mesecih cisto pozabila, kaj pomeni imeti doma pasjega mladicka .. me je Bart letos poleti spomnil, ko smo ga imeli prvo noc pri nas v Lj ..

Grem gledat slikce Smiley

LP
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1331 : petek, 03.11.2006 : 00:36:08 »

Aja, bom kar tukajle vprasala ..

Koliko kuhane hrane (in kaj?) potrebuje dnevno 15-kg beagle? Namrec vceraj nam je zmanjkalo briketov in sem danes zjutraj dala Luni makarone+korenje (skuhano na vodi brez soli) in nisem vedela, koliksno kolicino naj ji dam :/

Bom dala se dve 'profesionalni' Lunini fotki v album, jo je en prijatelj slikal v nedeljo z enim ful oh in sploh fotoaparatom ..
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1332 : petek, 03.11.2006 : 00:55:31 »

Ekola, tule so slikce: http://www.moj-album.com/uredi/ribabiba/5624274/ Moram pa povedat, da je po gobcku in tacah vsa blatna, ker je krtom unicevala domove po celem Tivoliju .. na koncu se je se na gredico z macehami spravla Sad

Bom dodala se kake fotke, vidim, da imam samo tiste gor, ko je bila se cisto majhna (album Moj čmrl Wink)
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1333 : petek, 03.11.2006 : 00:59:38 »

Hm, napacen link najbrz .. http://www.moj-album.com/album/5624274/

Tale bo pravi ...
Logiran
japke
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #1334 : petek, 03.11.2006 : 14:06:41 »

Pozdravljeni!

Zelo se zanimam za nakup beagla. Sicer smo imeli psa - mešančka pri hiši že od nekdaj, ampak je žal pred kratkim poginil. Zato smo se odločili, da bi sedaj kupili beagla.

na netu nisem zasledil veliko "rejcev" beaglov, zato vas prosim, če mi svetujete (lahko pod PM) kje lahko kupim omenjenega psa (lahko tudi brez rodovnika).

Ker nimam izkušenj z nakupom psa in legli, mi prosim svetujte, na kaj naj bom pozoren pred nakupom.

Si je treba psa prej rezervirati?

lp, 
Logiran
Strani: 1 ... 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.