mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
ponedeljek, 25.11.2024 : 20:44:19

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 438822 krat)
0 članov in 24 gostov pregleduje to temo.
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #1305 : petek, 13.10.2006 : 11:06:25 »

Jutri gremo s Hesto na lokalno tekmo goničev,kdaj bom doma ne vem.V nedeljo grem pa v hribe, če bo lepo vreme.Lahko se zmenimo za prvo polovico naslednjega tedna popoldan, potem se bomo pa začeli pripravljati na Elline malčke.Poskušala se bom dogovoriti še z Bočem, saj bi zelo rada videla oba skupaj.
Barbara!
Jutri vama želim s Xsaro čim boljšo uvrstitev v Naklem.Igorja iz Zagreba v Naklo ne bo.
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1306 : petek, 13.10.2006 : 11:24:06 »

Terry!
Pravkar sem izvedela, da v nedeljo delam na specialki na Brdu pri Ljubljani.Tam bom od osme ure dalje.Ko končam z delom se lahko dobimo, saj tja za vas ni daleč.
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1307 : petek, 13.10.2006 : 11:55:24 »

Kakšna specijalka pa je? lahko prideva z Benom tudi midva proti koncu pošnofat malo, pa gremo lahko potem kam se malo spodit. Super bi bilo če bi prišel še Bočko ja Smiley Da o Bistri ne govorim Wink
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1308 : ponedeljek, 16.10.2006 : 20:16:06 »

Terry!
To je bila klubska razstava za retriverje,je bilo veliko psov, tako, da se je vse skupaj malo zavleklo.Tam sem bila do 16 h, a sem ves čas delala.
Logiran
Drejči
midi
*
Sporočil: 1.862

« Odgovor #1309 : ponedeljek, 16.10.2006 : 21:57:20 »

Zanima kdo od vas je bil v soboto na coursingu z dvema beagloma?
No, ne me tepst, ker nisem ekspert za to pasmo, ampak sta bila psa prekrasna in sta "cist not" padla, ko je vlecka (beri: plen) bezala pred njima.
Logiran

Moj cilj v zivljenju je...
...biti enako dobra, kot moji psi mislijo, da sem.

Nekateri pravijo, da sem pasja. Prav imajo.
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1310 : torek, 17.10.2006 : 08:28:57 »

Sem slišala, da je bila precejšna gužva na retriverjih v nedeljo.

Drugače pa za norenje z Bočom se lahko zmenimo jutri, če imajo Bočkovi čas. DAnes imava midva šolo in je potem prepozno. Potem pa itak začenjate že "rojevati". ali pa če počakamo na naslednji vikend na piknik.
Logiran
tinkasz
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #1311 : torek, 17.10.2006 : 10:37:52 »

Neva,

dolgo se nisem javila. Toliko stvari se je medtem zgodilo, ampak več o tem na pikniku, kamor zagotovo prideva vsaj midva s Snupkotom, ki že težko pričakuje podenje za vsemi ostalimi beagli. Ob kateri uri se začne?
VAm pa želim veliko veselja spet z mladički.

lp, Tina
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #1312 : sreda, 18.10.2006 : 09:48:46 »

Zdravo vsem,
Tako kot Tina, se tudi jaz javljam po dolgem času. Komaj pa že čakam, da bo 28. oktober, da zopet vidim na kupu čim več beaglov!!! To bo lustno! Tko, kot je bilo lani.
Pa komi že čakam, da probam vse tiste domače specialitete, ki jih boste s seboj prinesli. Lani je bilo namreč kar nekaj super peciv in domačih salamic. Jaz se še nisem čisto odločila, kaj se bom spomnila za letos, sigurno bomo pa imeli s seboj žar in plate, da bomo lahko malo kostanj pekli. Torej - KOSTANJ IN DRUGE DOBROTE SO DOBRODOŠLE.
Mi upamo na lepo vreme in že komaj čakamo naslednjo soboto.
Beagelski pozdrav vsem!
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1313 : sreda, 18.10.2006 : 17:47:18 »

A naslednjo soboto prinesemo še kaj drugega razen kaj za posladkat?
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #1314 : četrtek, 19.10.2006 : 14:59:15 »

Ja, verjetno bi bilo fino, če bi prinesli različne stvari. Lani vem, da so eni prinesli tako super domačo salamo. Mi smo privlekli neke francoske štruce s tuninim in mešanim nadevom, eni so prinesli sladkarije, drugi čipse pa podobne "grickalice". Iz Selce bodo letos prišla jabolka in kostanj, pri nas se pa še nismo čisto odločili, kaj bi. Se bomo potrudili, da ne bomo sladkarije prinesli.
Ej, a se že kaj ve, koliko nas kaj bo. Zadnjič je bilo 13 ali 14 psov. Super bi bilo, če bi nas bilo letos še več. Če kdo pozna kakega rodovniškega beagla, ki še ne ve za srečanje, naj ga kar povabi!!!

LP vsem!
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1315 : četrtek, 19.10.2006 : 15:26:37 »

Drejči, beagla na coursing sta bila zelo verjetno moja tečajnika Brin in Bor. Saj sta imela isto vodnico, kajne? Luštno punco, ime ji je Nadja Damij.

Brin in Bor sta redna udeleženca coursingov, saj imata izrazit nagon, pa še kot bratca živita že od malega pri isti vodnici, zato sta izoblikovala zelo učinkovit trop... na veliko nesrečo Nadje, seveda. Zato jim vsem trem coursing vedno zelo prav pride, da se psa zdivjata, spucata in Nadja najde čas še za kaj drugega kot samo za njiju.

Tudi sama vsakič nameravam priti gledat coursing, pa vedno pride kaj vmes. Si pa kar predstavljam, kako sta lumpa navdušeno gonila vabo.

Aja, pa še ena podrobnost... Oba imata narejen B-Bh izpit, kar je kar lep dosežek, kajne?
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1316 : četrtek, 19.10.2006 : 21:39:19 »

Živjo!
Končno sem si vzela toliko časa,da napišem nekaj besed o srečanju.
Vse skupaj se bo dogajalo na prostoru KD Fido na Hrušici(Jesenice), od 11 h dalje.No, mi ne bomo prinesli le kostanja in jabolk, tudi kakšen narezek in kaj sladkega se bo našlo.
Gea- tisto čudovito lovsko salamo in domač ržen kruh so prinesli Narini iz Mežice.Nara je psička iz našega prvega legla in izmed vseh beaglov, kar jih poznam, najbolj navezana na svojega gospodarja.
S seboj prinesite kakšne stole, vrečke za pasje iztrebke bomo prinesli mi.
Pridite, s seboj prinesite dobro voljo in držite pesti za lepo vreme!Če koga še kaj zanima me lahko pokliče.
Terry!
Žal ne bo časa, da se dobimo prej.Pri retriverjih je bila res gužva, vendar je bilo vse skupaj zelo dobro organizirano,tako, da je vse potekalo brez zapletov.Bilo je prav luštno.Če bo potekala stvar,kot sem si jo zamislila, bomo naslednje leto organizirali specialko za FCI 6.
Toliko za danes, zdaj grem pa konrolirat Ello.
SE VIDIMO!
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1317 : nedelja, 22.10.2006 : 00:01:15 »

Kalsang, a govoris o Brinu in Boru iz Siske?
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1318 : ponedeljek, 23.10.2006 : 06:20:26 »

ja, brin in bor sta iz siske, nekaj casa sta delala agility na iliriji, ampak ju ze dolgo nisem videla. mi smo s tekmami to sezono zakljucili, naslednja je sele bozicna, novembra pa bo verjetno ena neuradna v kopru. xsarcika je bila v skupnem sestevku za drzavno prvenstvo tretja, zato sem na njo res ponosna. sploh v drugem delu sezone je zacela super delati. vceraj pa smo cuvali senkico, ki je po karakterju cisto drugacna od xsare, veliko bolj mirna je, se pa sestrici super razumeta. prav zanimivo je, da se od vseh psov na pstju vedno najraje igrata ena z drugo! mi bomo na piknik verjetno prinesli bolj ali manj sladko in grickalice, ker na zalost nimamo casa, da bi se spravljali kaj pect in kuhat. poleg tega jaz obupno kuham in ne bi rada koga zastrupila! lp, barbara
Logiran
Kalsang
živim tukaj
Sporočil: 4.406

« Odgovor #1319 : ponedeljek, 23.10.2006 : 13:33:24 »

Ja, Brin in Bor sta iz Šiške.
Logiran
Strani: 1 ... 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.