mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 16:21:01

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435945 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
terry
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 122

« Odgovor #1110 : torek, 16.05.2006 : 09:31:59 »

Čestitke Geii tudi iz moje strani!!!

Pa en koš  Kiss Kiss malim bebicam v Brakado.

lp Eva
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1111 : petek, 19.05.2006 : 16:27:55 »

terry!
En cmokec od Ben Nevisa, ki kar lepo napreduje, hitim z Luno v šolo, pa se kaj vidimo.
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1112 : nedelja, 21.05.2006 : 11:39:45 »

Lepo slišati, da so malčki pridni in pridno rastejo. verjetno so že pravi navihančni sedaj, ko že caplaja naokrog. No pa saj se kaj vidimo.

Lp Eva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1113 : ponedeljek, 22.05.2006 : 11:15:08 »

Ja, malčki so res luštni, zdaj že capljajo in se igrajo, tako, da grem kar s težko stran od njih.Že vnaprej me skrbi kako bo, ko bodo odšli od doma.Najbliže bo ostala(10 km stran) Bistra, ki bo šla po sledeh svoje polsestre Xare in bo tudi agilitašica.Xsara je bila zelo uspešna- druga na tekmo v Ilirski Bistrici, Besi pa tretja- ČEESTITKE!!!
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.405

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1114 : ponedeljek, 22.05.2006 : 14:55:21 »

Daj, Mitek, poklici na KZS in bos dobil podatke o slovenskih vzrediteljih beaglov.
Tukaj si teh podatkov z eko ne moreta izmenjati.
Logiran

damayanti
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.361

« Odgovor #1115 : sreda, 24.05.2006 : 08:45:33 »

Mitek:    o biglih    lahko  marsikaj  izveš  tudi  na forumu  lovske  zveze Slovenije,  glede  na to , da so  bigli  še  vedno  lovski  psi,  imajo svojo  rubriko  tudi v  lovski  kinologiji  na  forumu. Wink
Logiran
Mitek
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1116 : sreda, 24.05.2006 : 15:05:47 »

em...mene je zanimalo glede mladičev ki jih ima eka oz njena beaglica...
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.405

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1117 : sreda, 24.05.2006 : 15:30:25 »

Mitek, nam je jasno, kaj te zanima in podali smo ti svoje informacije. Eka placuje clanarino KZS-ju oz. njihovim satelitom, pa zato vprasaj pri njih, kako je z leglom beaglov, ki ga omenjas, saj so oni placani za podajanje takih informacij.

Hvala za razumevanje.
Ne pricakujem, da bo kdo spet vzrojil, da ima mladice ze vse prodane, saj tale stos nima nobene zveze s prodajo mladicev temvec z nastopanjem posameznikov kot vzrediteljev ali "cvekacev" Wink
Logiran

Mitek
novinec
*
Sporočil: 32

« Odgovor #1118 : sreda, 24.05.2006 : 16:13:05 »

ja dobro no te Huh
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #1119 : sreda, 24.05.2006 : 19:14:00 »

Čisto na kratko - naša Sena je ZELO lepo sprejela najmlajšo družinsko članico. Ko sva jo prinesla domov, sva pustila Seni, da jo je povohala in malo polizala ( Huh, ne vem, če bo to vsem všeč Grin). Sedaj skoraj misli, da je njena in ves čas hodi preverjat, če je še v posteljici. Oba sva zelo vesela njenega odziva, Eka, tebi pa hvala, ker si nama pomagala, da sva izbrala ravno Senko.
Pa hvala vsem za čestitke Wink
Lep pozdrav!
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1120 : sreda, 24.05.2006 : 20:23:48 »

Zdravo.

Zanima me kaj uporabljate za klope? Jaz iamm Expot - nove ampule, ki pa niso najbolj učinkovite. Z Bibo sva ogromno v gozdu in danes je dobila štiri klope, vse okoli ušes. Čisto sem obupana. Kje vi sprehajate svoje beagle? Ali je res, da sivka in česen odganjata klope?
Zanima pa me tudi, kaj naredite, če ne odstranite glave klopa?

hvala in lp
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1121 : četrtek, 25.05.2006 : 10:07:06 »

Jerkre!
Tudi mi za vse naše pse že več let (ko ga se ni bilo mogoče kupiti pri nas) uporabljamo Expot in smo z njim zelo zadovoljni, še najbolj od vseh ampul, kar smo jih preizkusili.
Mitek!
Če te res zanimajo naši psi vprašaj za našo psarno na KZS, kot ti je napisala Jana.
Na forumu se ne oglašam zaradi promocije svojih psov,kot sm že omenila.Zelo malo imam časa za računalnik in tudi bolj slabo rokujem z njim.Ko se bom naučila kaj več, bom tudi naročnik maxi paketa.
Geia!
Veseli me, da je Sena tako lepo sprejela Gajo in upam, da se kmalu vidimo.Tudi Bistro bom naslednji teden začela učiti tako kot Seno, mislim, da ji bo zelo podobna.Drugače pa se intenzivno pripravljamo na izpit, vendar Ferry in Luna stalno izvajata svoje "finte", tako, da nas čaka še precej trdega dela.
V nedeljo pa bomo itak vsi na CAC Hrišica.Komaj čakam!
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1122 : četrtek, 25.05.2006 : 10:23:46 »

Zdravo Eka.

Hvala za odgovor. Vprašala bi še samo, kako pogosto nanašaš EXpot. Jaz sem do sedaj na 4 tedne, tako kot piše, vendar se mi zdi, da učinkovitost popusti prej - še posebej, če se veliko kopa v vodi.
Ali se lahko nanaša pogosteje - mogoče na 3 tedne? In kaj naredite, če glava klopa ostane v koži?

Hvala in Lp
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1123 : četrtek, 25.05.2006 : 11:10:51 »

Jaz nanašam Expot na dva meseca, res pa je, da psov ne kopam, sploh pa ne pred nanosom in kmalu po tem.Zdrgnem jih s frotirko,namočeno mešanico vode in kisa, skrtačim in to je vse.Doma smo 100 m od gozda in ni nobenih problemov, pa tudi travnatih klopov ne dobijo.V slučaju, da kakšnega najdem, ga odstranim s pinceto za odstranjevanje klopov in glava sigirno ne ostane v koži(pincete se dobijo po vseh zoo marketih)
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1124 : sobota, 27.05.2006 : 23:51:16 »

Mi imamo frontline in ne pomaga! Po trije klopi lezejo po njej, dobi jih pa le takrat, kadar hodi po visoki travi, v gozdu ni dobila se nobenega. Edina nadloga gozda so pri nas v Lj (vsaj Mostec, Roznik, PST) KOMARJI! Zadnjic so jo trije picli, ce ne se vec.

Ce ostane glava klopa v kozi, ni nic narobe, jo telo samo izloci (se zagnoji in potem izloci). Tako je nam razlozil veterinar in se na enem drugem forumu sem prebrala isto. Lune zdej sicer ne kopamo (ker se ze nekaj casa ni valjala po cem mrtvem ali smrdljivem .. trkam) pa vseeno ne drzi. Kopa se le zunaj v potoku, samo si ne moci vratu takrat.

Zdaj smo dobili ene nove ampule .. Mislim, da nekaj na A .. jih dobi drug mesec.
Logiran
Strani: 1 ... 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.