mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 14:22:02

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435926 krat)
0 članov in 6 gostov pregleduje to temo.
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #1065 : ponedeljek, 03.04.2006 : 19:23:08 »

Vila!
Tisti zadevi se reče trimer.Kupila ga boš najlaže na kakšni razstavi.Jaz bi ti to že prinesla iz ZG, a nisem našla "štanta" z MARSOVIMI izdelki.Pri nakupu moraš paziti, kajti trimerji so zelo različni in vsak služi svojemu namenu.Najbolje, da se dobiva in ti pokažem kakšen je pravi.V soboto bom na CAC Vrtojba.
Vanja, Lidi!
skrajni čas bo že, da pridemo v Komendo.Z našimi kosmatinci se imamo dobro.Smo v pričakovanju malčkov,Brina in Luna pa hodita v šolo.Njun sošolec je tudi Ferry.Luna in Ferry sta imela v petek "popadke"in sta pred vsemi pokazala svojo biglovsko trmo.Upam, da se bosta jutri lepo vedla.
Barbara, Aša!
Komaj čakam na prvo Xarino tekmo-pridemo navijat, Seni pa želim,da se bo v soboto dobro odrezala v Vrtojbi.

Vsem skupaj LP.
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1066 : sreda, 05.04.2006 : 21:12:58 »

Danes sem našla novo pasjo krtačo. Ima ročaj, na ročaju pa upet krog iz železa, le ta pa je nazobčan iz obeh strani; ne eni širše, na drugi ožje. Uporabljajo ga tudi za konje. Odstranila sem ji toliko odmrle dlake, kot je z gumijasto krtačo ne bi nikoli, pa še paše ji.

Priporočam.

LP
Logiran
INKA
novinec
*
Sporočil: 21

« Odgovor #1067 : petek, 07.04.2006 : 15:45:42 »

Pozdravljena Jerkre!

Kako je šlo zadnjič Bibi na agilityju ?  Pa še eno vprašanje katero vrsto proplanovih briketov kupuješ?

Lp
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1068 : nedelja, 09.04.2006 : 15:08:20 »

Zdravo.

Ni se ji najbolj ljubilo, verjetno zato, ker sem jo prej preveč zdivjala. Gledala me je češ kaj bom jaz skakala tule čez brezveze, ko pa se ji je klobasa pokazala pa seveda ni bilo problema.
Pro plan ji pa kupujem enkrat en drugič drug okus- mislim, da so trije, tako da menjavam. Pa včasih kakšno konzervo dobi.
Za glavnik mi je pa tvoja kolegica povedala, sem jo drug dan srečala, ko je bila v službi. Res je super ta krtača.

Lp, se vidimo jutri, če bo lepo vreme.
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1069 : petek, 14.04.2006 : 17:09:54 »

Ojla!

Danes sva tudi midve imeli poskusno uro agilityja in je bilo super! Luna je bila pridna, vmes se ji ni prevec ljubilo delat (ovire), pa vodo sem pozabila (za obe).

Sva pa delali na ovirah, tunelih, mostu, gugalnici in slalomu.

Zdaj pa sledi takticno prepricevanje, da bova hodili na agility Wink
Logiran
vitka
novinec
*
Sporočil: 3

« Odgovor #1070 : ponedeljek, 17.04.2006 : 19:48:20 »

žio!

Mene pa zanima, a ma kdo mogoče kakšne podatke o KD Mislinja..
Zanimam se za nakup beagla pa sm slučajno naletela na podatek, da jih prodajajo tut na
KD Mislinja.
Bla bi ful vesela vsakih informacij okol KD.. Hvala
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.405

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1071 : ponedeljek, 17.04.2006 : 20:11:37 »

vitka, se ti zdi normalno kupiti psa v nekem kinoloskem drustvu?

Predlagam, da pred kakrsnimkoli nakupom psa preberes kaj o tem, kako psa sploh kupujemo. Nekaj clankov najdes na poralu mojpes.net v rubriki o psih -> nakup psa, nekaj tem pa je tudi v rubriki nakup psa na tem forumu, za podrobnejse branje o omenjenem KD pa moras biti clan s katerim od paketov midi, maksi ali mega.
Logiran

Hooch
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 33

« Odgovor #1072 : sreda, 19.04.2006 : 13:18:04 »

Vitka,

***** v nedeljo se je skotilo 7 beaglov, 2 samčka in 5 samičk. Očeta mladičkov lahko vidiš na: www.beagle.si. kontakt od vzreditelja lahko dobiš v reviji Kinolog.

Lep pozdrav
Hooch
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1073 : sreda, 19.04.2006 : 17:02:22 »

Hooch
Kdo je pa mama malih kepic?
Logiran
Hooch
novinec
*
Sporočil: 33

« Odgovor #1074 : četrtek, 20.04.2006 : 14:26:37 »

Terry,

mama malih kepic je Brina Roška z vzrejno oceno I/I, kar pomeni odlična zunanjost in odlična v PNZ (preizkus naravnih zasnov).
Logiran
tomazicv
novinec
*
Sporočil: 40

« Odgovor #1075 : četrtek, 20.04.2006 : 15:04:12 »

Kdaj bo kakšno srečanje vseh ljubiteljev beaglov v Sloveniji?

Kaj ko bi se našel prostovoljec in zadevo zorganiziral? (saj bi se sam javil pa res res nimam časa)

LP, Vanja

Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1076 : četrtek, 20.04.2006 : 21:25:34 »

Vitka!
KD Mislinja je en velik "larifari",precej kupcev se je tam že "opeklo".
Kar se tiče ocen pri beaglih so malo vprašljive, zato si pred nakupom vsekakor preberite standard in si oglejte vsaj mamo mladičev, saj je v SLO največ takih, ki so ocene pridobili na lepe oči,upam, da se bodo s pomočjo KLG stvari vsaj malo izboljšale in bodo v bodoče ocene realne.
Vanči!
Srečanje je zaradi "nosečnic" prestavljeno na jesen, prišli bodo tudi tujci in precej novih beaglašov, vsekakor pa je pri meni še vedno pogoj rodovnik.
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1077 : četrtek, 20.04.2006 : 21:49:03 »

mi se moramo pa malo pohvaliti z naso xsaro, ki je bila na svoji prvi agility tekmi v soboto 4. diskvalifikacij je bilo ogromno, drugace pa nam je bilo na tekmi zelo vsec. v glavnem, zelo smo ponosni na njo, res je pridna. lp,
barbara in xsara
Logiran
lunca
odvisnež
Sporočil: 583

« Odgovor #1078 : petek, 21.04.2006 : 13:47:07 »

Bravo punci,vidve pa razturavata.Prosimo,da na naslednji tekmi ponovite vajo ali pa sta še boljši.
LP Tjaša
Logiran
sara26
novinec
*
Sporočil: 7

« Odgovor #1079 : petek, 21.04.2006 : 15:51:12 »

Zdravo Hooch!
Tudi jaz imam potomca vašega Hoocha z imenom Ari. Skotil se je pa 15.12.2005.  Je pravi lepotec in šarmer  Grin Obiskujeva tudi malo šolo, in moram priznati, da je zelo priden učenec Smiley

Drugače pa me zanima, če bo kakšno srečanje beaglov? Res bi rada videla našega Arija kako se igra z drugimi beaglčki Grin

Lep pozdravček vsem beaglerjem

Sara
Logiran
Strani: 1 ... 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76 77 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.