mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 12:19:45

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435915 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
kaja
midi
Spol: Ženska
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #1005 : ponedeljek, 06.02.2006 : 15:35:51 »

Beagle isce nov dom:
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,6315.0.html
Logiran

eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1006 : ponedeljek, 06.02.2006 : 16:36:29 »

Ta beagle je sigurno Lucifer iz naše vzreje.Kar malo sem jezna, ker nas Tina ni obvestila o svojem problemu, ki bi ga skupaj sigurno hitreje rešili.Vem, da ima psa zelo rada, zakaj pa je pes po štirih letih postal tak problem me pa tudi zanima.Oglasi se Tina, pa ti bom pomagala kolikor bo v moji moči!
Logiran
kaja
midi
Sporočil: 6.951

Če ni ves moker in slinast ni pravi poljub! Wuf

« Odgovor #1007 : ponedeljek, 06.02.2006 : 16:42:30 »

Super eka, da si se oglasila. Upam, da bosta skupaj nasli resitev, ki bo najmanj stresna za Luca. lp
Logiran

eka
odvisnež

« Odgovor #1008 : torek, 07.02.2006 : 19:53:49 »

Tino skušam dobit na mobi nikakor mi ne uspe. skrbi me , da ne bi Luca vzel nekdo v korist(plemenjakov,ki jih primanjkuje,švercarjev pa več kot preveč)če ni drugače naj pride k nam, kjer mu bo lepo.
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Sporočil: 29.405

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #1009 : torek, 07.02.2006 : 20:29:08 »

Tina je pojasnila odlocitev cele druzine v temi, ki jo je prav v namen oddaje svojega psa odprla v Kajinem koticku.
Ker je odlocitev padla, tema ni vec potrebna in je prestavljena v arhiv.

In kaj je napisala Tina?
Iz srca hvala vsem za pomoč in nasvete. Ja, Luca smo pred leti oddajali zato, ker je najmlajši brat dobil hudo alergijo na pasjo dlako. Takrat smo potem sesali in čistili dvakrat na dan... in je šlo mimo.

Danes ponoči sem začela doma pogovor... reakcija staršev je bila prenagljena, zaradi težav v službi so popustili živci.. rekli so celo, da je bila to bolj grožnja... Luca imamo vsi preveč radi, da bi ga lahko oddali in je del naše družine (=je rekel moj ati).. na koncu se je tudi mami omehčala in tako Luc ostaja. Samo vsi se bomo mogli bolj potrudit za red v hiši...

Skala se mi je odvalila od srca (Luc pa se kot da se sploh ni nič zgodilo preteguje v dnevni sobi  Grin Mu pa gotovo ne bo všeč ker ne bo smel več pri meni spat.).

Se opravičujem za to zmedo,ki sem jo tukej povzročila. Sploh nisem razmišljala - zato tudi take izjave, da ga pripeljem kamorkoli. Samo zadeve doma sem skušala umirit in rešit, ker je bilo nevzdržno... zato hvala ker ste me opozorili na vse te stvari. Še so dobri ljudje na svetu  Kiss

Hvala vsem in uživajte s svojimi pasjimi prijatelji  Grin
Logiran

Verdnik
gost
« Odgovor #1010 : torek, 07.02.2006 : 23:49:25 »

Pozdravljeni,
zanima me ali Beagleni že po naravi več lajajo? Namreč stanujem v bloku in imam namen nabaviti samičko. Hvala!
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1011 : sreda, 08.02.2006 : 00:10:20 »

Nasa Luna laja, ko ji ni kaj praval pa ko se igra al pa na pse, macke itd. skozi okno. Kar dosti, ja.
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1012 : sreda, 08.02.2006 : 14:03:36 »

Stvar je urejena, Luc bo ostal, kjer je, če pa bodo še kdaj nastali kaki problemi, jih bova s Tino rešili skupaj, vsaj tako sva se dogovorili.

Še pred časom, ko smo živeli še v stanovanju ni bil lajež beaglov(imeli smo 3)noben problem, saj ne lajajo kar brez veze, zato naj za nakup beagla ne bo problem bivanje v stanovanju, vsekakor pa je potrebno vedeti vse druge stvari o tej pasmi, preden se odločite zanjo.
Logiran
Mojca743
novinec
*
Sporočil: 13

« Odgovor #1013 : sreda, 08.02.2006 : 15:01:39 »

Tina, enkratno! Torej si še vedno ponosna lastnica beagla. Res so hudi kužki in se je vredno potruditi.
Logiran
Verdnik
gost
« Odgovor #1014 : sreda, 08.02.2006 : 15:29:16 »

Eka hvala.
"vsekakor pa je potrebno vedeti vse druge stvari o tej pasmi, preden se odločite zanjo."

mi lahko to malce bolj razložiš.
Hvala in lep pozddrav!
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1015 : sreda, 08.02.2006 : 18:51:34 »

Verdnik!
V prvi vrsti moraš vedeti, da je beagle lovski pes-zelo dober gonič, potrebuje veliko gibanja in pozornosti.Pri njegovi vzgoji moraš biti zelo dosleden, drugače je ves trud zamanj.Pri nas imamo zdaj 4 in z vsakim se naučimo nekaj novega.
Ne vem kaj konkretno te zanima, zato vprašaj pa ti odgovorim.
Logiran
Verdnik
gost
« Odgovor #1016 : sreda, 08.02.2006 : 19:26:33 »

Eka,
mene zanima vse o Beagelnih, sej kot sama praviš, vedno se pr njih naučiš nekej novega , tko kot v literaturi, vedno najdeš kej novga, trenutno se zanimam za Beagle cca. pol leta, odkar mi je izginila muca, ki je bila navajena 4x dnevno sprehodov na vrvici okoli bloka (na krivdo punce, jst sem bil sam za 3x). Zdej pa imam namen imeti psa, psa še nisem mel, nimam z njimi nobenih izkušenj kot lastnik. Stanujem v bloku, imam starejše sosede, spodnji sosed ima leto dni starega otroka, hodim v službo, moj namen imeti psa oz. psičko pa je zgolj družinski član, brat, sestra, ne mislim hoditi na razstave in se ukvarjat z rejo, šola za pse se mi zdi nuja. In zato, ker je beagln lovski pes, me je zanimalo ali  zato že po naravi raje  oz. več laja.

Hvala za razumevanje in lp!
Logiran
Mojca743
novinec
*
Sporočil: 13

« Odgovor #1017 : sreda, 08.02.2006 : 19:48:54 »

Živjo! Doma smo junija lani posvojili beagla starega 5 let. Glede na vse kar pravijo, da starega psa ne naučiš novih trikov ne drži, je pa res morda malo težje. Shark sede, leže, se odzove na klic (če pa pride na kakšno zanimivo sled, pa rep v luft in gremo pa, pa... potem večinokrat ne odleže nobeno klicanje, le čakaš lahko da ga mine-sluh popolnoma odpove; je pač pravi lovec, ni kaj, zato je ponavadi kar na vrvici. Ma, mam še druge izkušnje s Sharkom... če tuli, tuli zelo glasno, vendar zato, ker ne prenaša samote. Smo v hiši in je res revež, če ga moremo pustiti samega. Ne vem kakšne izkušnje imajo ostali, je res, da smo ga dobili s petimi leti (vprašanje kaj bi dobil, če bi vzel 32 let starega fanta Wink) tako da ne dam roke v ogenj, morda res pri večini Beaglov  to ni problem in ti samo nalagam neke neresnice. ciao
Logiran
Verdnik
gost
« Odgovor #1018 : sreda, 08.02.2006 : 21:43:50 »

Hvala Mojca.

Logiran
Verdnik
gost
« Odgovor #1019 : četrtek, 09.02.2006 : 10:30:10 »

Zanimam me tudi ali je spomladi predvideno kakšno leglo?
hvala
Logiran
Strani: 1 ... 63 64 65 66 67 [68] 69 70 71 72 73 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.