mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 11:37:30

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 447694 krat)
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
britta
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #960 : nedelja, 18.12.2005 : 12:49:31 »

Drago mi je da ste se čuli s Igorom. Ako će vam trebati kontakt od Bartove vlasnice javite jer smo dobre prijateljice, ona je iz Rijeke.
Bartove slike [izbrisana povezava; Jana]

Čestitke Hoochu na bebama!!!
Logiran
britta
novinec
*
Sporočil: 22

« Odgovor #961 : nedelja, 18.12.2005 : 17:42:27 »

Eka,
Javila nam se mala Annu, biglica iz Rijeke, kojoj je tata Lucky Boy
[izbrisana povezava; Jana]
Logiran
eka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 611

« Odgovor #962 : ponedeljek, 19.12.2005 : 11:01:05 »

Britta!
Hvala za vesele novice o Annu.Ona je ena izmed najlepših mladičev v leglu,zelo je podobna svoji sestr Ajši,ki živi v Italiji in jo pogosto srečujem, z njeno lastnico Paolo sva prijateljici,kakor tudi z njeno vzredoteljico iz Rijeke.
Žal Bart ni pes, ga iščem.Njega sem spoznala v Samoboru, je madžarske vzreje, vizuelno zelo lep samec, a je previsok, tako, da ne pride v poštev za parjenje slovenskih psic, ki so po večini na zgornji meji ali celo previsoke.
Včeraj smo preživeli prijetno popoldne v LJ ob plesnem in telovadnem nastopanju Sene in Xare.Upam, da vam njuni lastiki pripopajo kakšno njuno skupno slikico.
Logiran
TinkaS
novinec
*
Sporočil: 38

« Odgovor #963 : torek, 20.12.2005 : 11:16:00 »

Zdravo vsem,

tudi Snupko že pogreša vso svojo žlahto in upam, da nam po novem letu le uspe dogovorit se za obisk.

Sicer se nama je pa v soboto prvič zgubil. Smo šli malo v hribe in kot ponavadi on šiba malo naprej, malo naokrog in kar naenkrat ga ni bilo nikjer. Sva ga klicala 10 minut in hodila gor in dol, potem pa nama je nekdo povedal, da je zadaj in ni hotel it naprej z njim. Sem tekla nazaj in je revček stal sredi poti ves prestrašen, ni vedel, kaj bi in ko me je zagledal, je bil noro vesel. Dobro naju je prestrašil.
Sena, Xsara, vidve se pa le kaj oglasita, če bosta noreli po sosednjih travnikih ali pa kar tako.  Smiley

Lepe praznike vsem!

Tina, Deni in Snupko
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #964 : torek, 20.12.2005 : 11:42:22 »

Tinka!
V kolikor se ti še kdaj zgodi kaj takega ne tekaj naokoli, vendar ga počakaj tam od koder je izginil,ker se vsak gonič vedno vrne naisto mesto.V slučaju če greš od tega mesta stran,tam pusti nek svoj predmet,ki je psu znan ,pa te bo mirno tam počakal.
Nasnidenje!
Logiran
TinkaS
novinec
*
Sporočil: 38

« Odgovor #965 : torek, 20.12.2005 : 15:37:31 »

Hvala za nasvet, bi ga upoštevala, če bi vedla, kje je izginil. Včasih šiba naprej, ko zagleda kakšnega psa in to sva mislila, ko sva srečala enega prinašalca.
No, je bil pa res tam nekje, kjer naj bi se zgubil. Samo da sva ga našla.

Sem se pa toliko bolj ustrašla, ker je zadnjič izgubil svojo ploščico z mojo telefonsko in je nova ravno v izdelavi.

LP, Tina
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #966 : torek, 20.12.2005 : 17:34:24 »

Xsara bi se z veseljem kaj dobila s Snupkotom. Na njegovem koncu je dvakrat tedensko, ko gremo na vadbisce. Lahko bi se po treningu prisla malo igrat na PST. Se morva pa kar malo povazit, Silvija je rekla, da sva podrli rekord v ucenju slaloma, ker se ga se noben kuza ni naucil tako hitro kot Xsara. Me je pa kar malo kregala, ker si tezko zapomnim kombinacije in je rekla, da bo Xsari postalo dolgcas. Drugace sva pa danes res dobro delali, samo gume ne mara.
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #967 : petek, 23.12.2005 : 07:57:00 »

Pozdravljeni.

Ker se bliža čas praznikov, vam vsem želim, da bi jih preživeli v miru in ljubezni v krogu svojih najdražjih, v prihajajočem letu pa čim več sreče in zdravja.

Imejte se radi!

Jerneja
Logiran
tomazicv
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 40

« Odgovor #968 : petek, 23.12.2005 : 11:56:33 »

Ker je sedaj čas izbiranja daril si lahko pogledate tukaj: http://www.yourbreedstore.com/Category2097/Beagle_Gifts.html?Dep=Your_Breed_Store
in kaj izbere zase ali pa za svoje kužke. Naša Lana je sicer še vedno zelo zelo pridna in vedno vse počisti za Paulino. Na sprehodih pa seveda čuva Paulino kot bi imeli Pitbulla. Upam da se kmalu s koj vidimo in lepo praznijte.

LP, Vanja
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #969 : petek, 23.12.2005 : 22:26:00 »

Zdravo,

Tudi mi vsem želimo lepe in tople praznike!
Hej, Vanja, me veseli, da kaj npišeš o Lni in Paulini!! Bomo kmali potrebovli vaše nasvete Wink Upam, da se bo tudi Sena znala tako lepo obnašat, kot njena starejša sestra.

Lep pozdra vsem!!!
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #970 : petek, 23.12.2005 : 23:20:14 »

Hej,

se opravičujem za slovnico v prejšnjem postu - ne znam uporabljat tega laptopa. sram
Logiran
lejca
odvisnež
Sporočil: 599

« Odgovor #971 : ponedeljek, 26.12.2005 : 13:20:13 »

Pozdravljeni!
Moj stric in njegova družina se odločajo za nakup beagla. Radi bi dobili čimveč informacij o njih. Seveda so si nekaj že prebrali o njih v knjigah, lotili se bodo tudi vaše teme, ker se želijo pred nakupom dobro pozanimati.
Psa bi radi kupili spomladi ali poleti, zato jih zanima, kdaj je predvideno kakšno leglo.
Pridejo tudi na razstavo v Ljubljano, da se malce pogovorijo z lastniki.
Lp

Logiran
klemenko
novinec
*
Sporočil: 47

« Odgovor #972 : torek, 27.12.2005 : 17:41:11 »

jaz bi omenil dve stvari. naj se bodoči lastniki vprašajo koliko bodo zdoma in kaoliko športno aktivni so. če kuža ne boste puščali samega in če mu boste sposobni nudit veliko gibanja potem ne bo težav. v nasprotnem primeru je bolj primerna kaka druga pasma.
Logiran
PETIT
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 124

« Odgovor #973 : torek, 27.12.2005 : 23:14:50 »

Pozdravljeni!
Moj stric in njegova družina se odločajo za nakup beagla. Radi bi dobili čimveč informacij o njih. Seveda so si nekaj že prebrali o njih v knjigah, lotili se bodo tudi vaše teme, ker se želijo pred nakupom dobro pozanimati.
Psa bi radi kupili spomladi ali poleti, zato jih zanima, kdaj je predvideno kakšno leglo.
Pridejo tudi na razstavo v Ljubljano, da se malce pogovorijo z lastniki.
Lp

Preberi vseh 66 strani, ki na tem forumu pišejo o beaglih, pa boš o njih vedela skoraj vse oz. dovolj pred nakupom takega psa!
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #974 : sreda, 28.12.2005 : 09:22:21 »

pozdravljena.

Jaz puščam mojo Bibo samo doma 5 dni v tednu in to od pol 7 zjutraj do 3 popoldan. Ni nobenih problemov. Enostavno se je navadila tisti čas prespati, seveda pa ne uide vsak dan uro in pol sprehoda. Ko smo čez vikende doma je pesem čisto druga, zunaj skušamo biti čim več ter hodimo na izlete.
Logiran
Strani: 1 ... 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.