mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 16:19:34

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435942 krat)
0 članov in 10 gostov pregleduje to temo.
Geia
še malo sramežljiv
**
Spol: Ženska
Sporočil: 83

« Odgovor #1200 : sreda, 12.07.2006 : 12:06:52 »

Še nas štejte za srečanje!!!
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1201 : sreda, 12.07.2006 : 20:17:04 »

Slav!
psička je sestra od Boča in Benija in jo bomo oddali, saj jih imamo doma že cel trop.
Mi bomo zdaj spet startali z razstavami,prva po specialka v Brnu 29.7.
Vidim, da vam datum srečanja ustreza, tako, da se bom kar zmenila za poligon(upam, da je ta termi še prost).
Logiran
tinkasz
novinec
*
Sporočil: 5

« Odgovor #1202 : četrtek, 13.07.2006 : 10:10:35 »

Zdravo vsem,

končno se mi je uspelo oglasiti. Me veseli, da se spet obeta srečanje in zagotovo prideva vsaj midva s Snupkotom, če že Deni ne bo frej.
Ko sem gledala fotke novih mladičkov, sem se čisto raznežila in se spomnila dni, ko je bil še naš Snupko ravno tak in v takih pozah. So zelo lepi mladički in čestitke Brakadi in mladi mamici.
Midva sva se vrnila z dolge enomesečne poti, vmes pa je Snupko preživel v varstvu pri mojih starših, ki imajo velik vrt in v tej vročini je totalno užival. Ko sva se vrnila, pa je skakal do stropa. Sem se bala, da naju ne bo spoznal. Zmešalo se mu je. 
Neva
Enkrat bi se radi oglasili, sporoči, ko boš imela čas, da vidiš našega korenjaka. Se mi zdi, da se je šele sedaj do konca naredil.
Barbara, Aša
Če boste v bližini Mosteca, oglasite se, da se malo podružimo na kakšnem sprehodu.

Vsem ostalim pa želim veliko lepe poletne dni z beaglečki in ostalimi kužki,

Tina
Logiran
boč
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #1203 : petek, 14.07.2006 : 13:45:22 »

Pozdravljeni vsi skupaj,

zdi se nama, da naš Boč kar hitro raste. Prav tako je vedno bolj pogumen pri raziskovanju okrog hiše, a v gozd ob hiši še ne zaide. Počasi se že učimo osnovnih ukazov in je kar pridem, seveda za ustrezna nadomestila, duša prodana. Hvala bogu za pogojni refleks...
Ponoči je zelo priden, še posebej pa sva vesela , da se ta naš "bizgo" ne boji neviht. Sicer malo čukasto gleda bliskanje sredi noči, za grmenje se pa ne zmeni kaj dosti. Navajava ga namreč na spanje zunaj. Strah pred nevihtami je bil z moje strani čisto odveč, sva pa drugače v stalni pripravljenosti, da ga umakneva v hišo, če bi bilo prehudo.
No, pa še nekaj obveznih slikic:
http://www.moj-album.com/uredi/bocko/3975895/?os=4058438
http://www.moj-album.com/uredi/bocko/3975895/?os=4058431
http://www.moj-album.com/uredi/bocko/3975895/?os=4058427

Lp, bojč
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1204 : petek, 14.07.2006 : 16:52:47 »

Tinka!
hvala za razglednico, upam,da sta se imela lepo.Vesela bom vašega obiska.Lahko boš spoznala lepotičko Brezo, ki je spet doma, snupko pa bo lahko divjal s tastarimi psi.

LP vsem Neva
Logiran
terry
nekaj malega že vem
Sporočil: 122

« Odgovor #1205 : sobota, 15.07.2006 : 20:46:34 »

Da malo poročamo.  Wink Ben je vedno bolj priden, počasi ugotavlja da z glodanjem naših rok ne dobi nobenega meska.  Wink Drugače je pa je kot sod brez dna, obožuje od gnilih češenj, breskev, nedoraslih hrušk...vse....mi pa samo letamo za njim in mu dajemo iz ust. da ne omenim, kako dobra je surova špinača.  Grin Me prov čudi, da se mu ne zaštopa rit oziroma da nima non stop driske.  Smiley

Še nekaj fotkič malega fanta:
http://www.moj-album.com/slike/62326/fMCneT1jzwGeYxaa.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/62326/kcioefbKndryqz6g.v.jpg

Najbolj luštkan je pa ko zaspi.   Kiss
http://www.moj-album.com/slike/62326/SqYxXd2a2sOY8Qi6.v.jpg

Najbolj na vrtu pa mu je všeč bazenček, vendar ko je poln tudi pomisli ne da bi skočil notr, ko je pa prazen je pa najbolj pogumen. Ugotovil je tudi, da je še tolk majhen, da gre lahko tudi po robu, midva pa samo čakava da bo čmoknu v vodo. No sej enkrat je že, pa se je samo s tačkami držal roba in čakal, kdo ga bo rešil iz zagate.  Tongue
http://www.moj-album.com/slike/62326/b6DStgSaH0SuUvai.v.jpg

Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1206 : sobota, 15.07.2006 : 22:03:58 »

Ojla !
jaz spet nimam nobenega  časa, se moram posvečat BreziZdaj bo kmalu dopuust, pa se sližimo kaj več.,
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1207 : nedelja, 16.07.2006 : 11:42:03 »

eka, če se bo Brezi danes zahotelo malo ciganjanja z Benom se lahko slišimo Wink Drugace pa en cmokec mali frajli.

Lp Eva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1208 : nedelja, 16.07.2006 : 18:18:01 »

Pravkar smo prišli iz Ratitovca in potepanja po Jelovici.Z nami so bile tokrat le Hesta, Ela in Brina, ostali bodo šli pa na teren ko se malo shladi.Včeraj je bil na obisku Scotty,Res jih je bilo veselje gledati kako so divjali po bregu.Tudi tamalo Brezo so lepo sprejeli medse(začuda tudi Ela).
Terry, če vam ni prepozno se lahko oglasite.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1209 : nedelja, 16.07.2006 : 22:21:09 »

Škoda, sem šele zdele opazila, da ste prišli iz potepanja  Undecided no pa saj upam da bodo še priložnosti, da se bratec in sestrica malo zlaufata skupaj.

Lp Eva
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1210 : ponedeljek, 17.07.2006 : 17:19:35 »

Eno vprašanje glede trimerjev. Koliko tistih rezilc je dobro da ima trimer. malo sem gledala po internetni strani od Marsa in je tolk različnih trimerjev, ki imajo število rezilc od 8-20. Koliko je najboljš za beagle ali je vseeno koliko?

Lp Eva
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1211 : ponedeljek, 17.07.2006 : 18:15:10 »

Mene tudi zanima nekaj v zvezi s česanjem. Jaz uporabljam sedaj glavnik, ki je nazobčan kot žaga. Vendar se Biba še vedno misi. Zanima me. če se bo sploh nehala? Se tudi vaši beagli tako ogromno misijo?

Kako je s temi trimerji. So učinkovitejši od ostalih sredstev za česanje?

Lp
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1212 : torek, 18.07.2006 : 09:34:45 »

Terry!
Ne kupuj trimerjev po internetu!
ko prideš ti pokažem kakšen mora biti,Beni je za trim še premajhen.Najbolje je take stvari kupovati na kakšni razstavi.Če ne boš šla sama, ti lahko prinesem jaz.
Zdaj bo prva pri nas zadnjo nedeljo avgusta v Trbovljah.Za naslednjo v MB pa bodo primerni že malčki v razredu mladičev.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1213 : torek, 18.07.2006 : 09:58:41 »

Ne saj jih ne bom kupovala preko interneta, sem gledala samo po internetu, da bom pokazala sestri slikico kakšen mora biti, ker gre ta vikend na razstavo v Avstrijo. Vem, kakšen mora biti, da ima dosti tistih rezilc, samo nisem pa vedela, če je slučajno pomembno koliko jih je (18, 20, itd. ali je čisto vseeno samo da je gosto). češemo malega pa itak zdej še z rokavico ali se pa  bolj intenzivno božamo, da nam dlake izpadajo Wink
Lp Eva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1214 : torek, 18.07.2006 : 11:14:07 »

Ne smeš kupiti trimerja,ki reže dlako,mora biti brez rezil,da samo pobira podlanko.Cena bo ista v Obervartu kot tukaj, zato ti svetujem, da počakaš,ali pa se oglasi en dan dopoldan pri meni,da ti razloćim zadevo in pokažem razliko med trimerji.Trimerji se večinoma uporabljajo za urejanje psov z resasto dlako, našim pa moramo očistit le podlanko in odmrlo dlako,vsak pri svojemu psu najbolje vidi kdaj je dlaka "zrela"za generalno urejanje,Vsakodnevno česanje pa je sevedapriporočljivo(s krtačo,glavnikom alirokavico, nikakor pa ne s trimerjem).
Zdaj grem zrihtat pse in hitim v službo.
ČAO !
Logiran
Strani: 1 ... 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.