mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 18.02.2025 : 07:37:53

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 447415 krat)
0 članov in 34 gostov pregleduje to temo.
terry
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 122

« Odgovor #1185 : petek, 07.07.2006 : 07:47:28 »

Ribica moj je tehtal 5 kg prejšno nedeljo ampak verjetno ti to ne pove zelo veliko.  Grin

Drugače pa Ben ob vse možnih pojstlah in ostalem luksuzu najde najbolj nemogoče prostore za dremeš.  Tongue

http://www.moj-album.com/slike/62326/e5yCn7IncgIWQ0aQ.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/62326/wfabdhAke2lW0a5F.v.jpg

Drugače pa smo imeli že spet na obiske "bratrance" in mali je pravi pogumnež.  Roll Eyes na koncu se je že začel igrati z njima in skoraj Nachota ugriznil v "zrezek" ker je hotel zagrabit kužka, ki mu je ušel iz gobčka.  Cheesy
Se dokaz, kako pogumni smo mi.  Kiss
http://www.moj-album.com/slike/62326/SjLpRdBge3ZJvlWI.v.jpg
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1186 : petek, 07.07.2006 : 11:20:49 »

Terry!
Res je prav fotogeničen tale Beni in seveda pravi lepotec.Včeraj so se mi javili Bočevi lastniki(so zelo  v redu ljudje)in pravijo, da je mali O.K.Zdaj je doma le še Breza, ki je zelo pridna,le malo ji je dolgčas po bratih ih sestri in jih občasno išče.
LP vsem.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1187 : petek, 07.07.2006 : 12:21:34 »

Malo me jezi ker ga imam na večini slik samo v spečem stanju, ker ga vsaj tako dobim na sliko, drugače pa je ali samo njegova rit ali pa kakšna zadnja taca Wink Morva še natrenirat slikanje zunaj. Ga pa moram pohvalit, da že obvladava SEDI Cheesy

A Boč ni imel nobenega domožetja, glede na to da je bil največji scrklanec Wink
Logiran
Slav
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #1188 : petek, 07.07.2006 : 13:51:05 »

Pozdravljena eka,

Zanima me kako je s to zadnjo psičko, jo boš oddala, ali bo ostala pri vas? Koliko pa je že velika?

Logiran
boč
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #1189 : sobota, 08.07.2006 : 07:10:24 »

Zdravo Neva in ostali,
ob prvem javljanju vas vse še enkrat lepo pozdravljamo. Boč se v novem domu počuti dobro in veselo raziskuje po hiši in okoli nje. Ker je veliko novih stvari in ljudi, domotožja niti ni opaziti, verjetno pa včasih pogreša družbo svojih bratcev... ampak potem se malo pocrkljamo pa je spet vse v redu. Ob hrani se še vedno kar trese, pri spanju pa, tako kot Ben, odkriva najbolj nemogoče položaje.
Neva, hvala še 1x za vse in upam, da se kmalu spet vidimo.
Tule je pa še nekaj slikic:
http://www.moj-album.com/uredi/bocko/3975895/?os=3975942
http://www.moj-album.com/uredi/bocko/3975895/?os=3975939
http://www.moj-album.com/uredi/bocko/3975895/?os=3975936

Lep pozdrav iz Vodic, Bojan in Anja
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1190 : sobota, 08.07.2006 : 10:45:06 »

Pozdrav vsem.

Mi smo pa že nazaj iz morja. Bilo je super, Biba je plavala in bila izredno pridna, če izvzamem to, da je na vsakega ki je šel mimo nas lajala kot najbolj krvoločen pes. Sploh ne vem, kaj ji je bilo - moje mnenje je, da jo je bilo strah, ker je zamenjala okolje. Ker tudi, ko smo šli na pijačo in je ležala ob meni, je začela renčat in lajat na vsakega mimoidočega.

Kakšne so vaše izkušnje?

Lp
Logiran
Geia
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 83

« Odgovor #1191 : ponedeljek, 10.07.2006 : 10:45:05 »

Zdravo,
Kako fletni so tile malčki!!!Sem že čisto pozabila, kako je bilo, ko je bila Sena majhna, moram včasih prav slikce pogledat  sram.
Ribica - sem slišala, da ste se srečali, pa nismo bili sigurni, če sta bili vidve z Luno, ker nisi nič rekla.Škoda.
Kar se tiče kazanja "korajže" je pa naša izkušnja bolj na tem, da smo pogumni takrat, ko je zraven vsaj še kakšen kuža s katerim skupaj potegnemo. No, pa nekajkrat se je zgodilo, da je Sena pokazala, da se ne boji, če jo je kakšna psica napadla.To je pa več ali manj vse, kar se tiče lajanja in renčanja pri nas, razen, seveda, če ji ne damo ukaza in zraven (obvezno!) pokažemo priboljšek  Cheesy
Hej, Terry, Očitno se bosta Zim in Nacho, morala sprijaznit, da si jima beagli usojeni Grin Sena se ju sicer malo boji, ker sta tako velika in ju ne sreča prav pogosto, ampak Ben ju bo pa že naučil, kaj pomeni prijateljevanje z "bolhico". "Bolha"je namreč našo Seno klicala ena gospa, ker je bila kot mladiček tako živahna in je ves čas poskakovala.
A ja, Eka vam še ni povedala, ampak tudi Breza je našla nov dom - v Ljubljani.
Upam, da se bomo čim prej kje srečali, ker mi, na žalost, nismo mogli iti mladičkov pogledat, ko so bili še skupaj.
Lep pozdrav vsem!
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1192 : ponedeljek, 10.07.2006 : 12:15:43 »

Oj Geia
Zim je že ponaravi velik fan beaglov....beagli so v bistvu edini "majhni" psi katere on obrajta. pri ostalih gre ponavadi stran. Verjetno mu je Scotty pokazal, da so beagli čist facke.  Cheesy Nacho, ki je pa bolj "prineumnih" (upam da me ne bo sestra ubila  Wink ), pa itak samo čaka, da bo Ben malo zrastel, da bosta lahko norela skupaj. Sta pa tako Zim in Nacho vesela malega ko ga vidta, pa tudi mali nima nobenga strahu pred njima. Smo se v soboto srečali s sosedi, ki imajo bokserko, je samo utrpnil, se ulegel na bok in se delal mrtvega, da nevarnost odide.  Grin Drugače pa bi bilo pa fino, da se enkrat dobimo skupaj na kakšnem travniku, da vidiš kako je Ben zrastel od takrat ko si ga vidla. Verjetno ne bomo čakali na piknik, da se prečohlamo  Roll Eyes

Smo že slišali, da je Breza našla prijeten par iz Ljubljane, da jo bosta lahko razvajala.  Cheesy Super, da je ratala Ljubljančanka, da jo bomo kaj videli, čeprav je Ben bolj fan Bistre.   Tongue

Pa Ben pošilja en pozdravček scrklanemu bratu Boč-u  Kiss
Lp Eva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1193 : ponedeljek, 10.07.2006 : 15:20:25 »

Lepa hvala vsem novim in starim lastnikom naših "mulcev", da jih imate radi in lepo skrbite zanje.
Jaz sem šele včeraj pospravila njihove stvari, zdaj je vse tako prazno.Bolj veseli so naši ostali štirinožci, ker je sedaj več časa zanje.
Danes pride na obisk starejša sestra Vika.Obiska se zelo veselim, saj je kar nekaj časa že nisem videla.
Na čimprejšnje snidenje- Neva.
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1194 : ponedeljek, 10.07.2006 : 22:57:13 »

Geia, ja, smotana sem, kaj naj Smiley Sem pa takoj vedla, da ste najbrz od tule gor Smiley Sej so me ze enkrat eni otroci sprasevali, ce je moja Luna Sena, pa sem potem pozabila tukaj vprasat, ce so mislili vas.
Je pa res lustna Sena. Je bla pa Luna takrat mal tecna, ker sva cakali tam na soncu, pa ji ni bilo prav Smiley

Pa drugic ...

(Lune mi se vedno ni uspelo zmerit..)

Aja, a so vasi beagli v tej vrocini tudi tako pozresni? Zdaj je spet zacela jest brikete, ko smo iz govedine sli nazaj na ovco (smo kupili za probo, pa ji ne gredo goveji v rit..).
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1195 : ponedeljek, 10.07.2006 : 22:59:01 »

Sem prehitro kliknila 'Sporocilo', mi je Luna prisla tezit - skratka, vceraj in danes je nemogoca. Ko vtaknes eno drobtinico v usta te ona ze gleda kot da ze NAJMANJ 3 tedne ni jedla .. obupna je.

Je pa moja cmrla zacela plavat! Zadnjic na PSTju, v potoku. In je cisto nora na vodo. Sem jo zadnjic spustila, da bo laufala h enmu kuzku, pa mi je zbezala v vodo.
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1196 : torek, 11.07.2006 : 15:29:31 »

Spravljam se k organizaciji srečanja, pa me zanima, če bi večini ustrezal datum 14.10.?
Sporočite mi!

LP vsem
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1197 : sreda, 12.07.2006 : 07:48:57 »

Nam ustreza, nimamo nič v planu v oktobru, tako da lahko računaš Eka na nas.
Logiran
tomazicv
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 40

« Odgovor #1198 : sreda, 12.07.2006 : 08:15:23 »

Super Neva mi pridemo. Lana že skače od navdušenja. Bom kar zabeležil na koledar.

LP, Vanja
Logiran
boč
novinec
*
Sporočil: 17

« Odgovor #1199 : sreda, 12.07.2006 : 08:20:34 »

Pozdravljeni!

Se vam oglasim še jaz. Zadnjič je namreč pisal Bojan. Danes je že en teden odkar je Boč z nama in se mi zdi, da se je že zelo spremenil. Postal je tako pogumen, hodi naokrog in raziskuje. Včeraj smo v Bohinju in smo uživali. Malo je šel v vodo, a ne preveč pogumno. Plavali še nismo! Je pa zelo priden. Ponoči spi zunaj na terasi in čisto nič ne joka. Zbuja se z nama ob 7 in nič prej ne teži. Tako je priden da kar ne moreva verjeti.
Eka, tudi nam bi datum čisto ustrezan, saj ne gremo nikamor takrat. Komaj že čakam, da spoznamo še Bena in ostale kužke.

Boč vas vse pozdravlja in pošilja lubčke svojim sorodnikom!

Lepe pozdravčke
Anja, Bojan in Boč
Logiran
Strani: 1 ... 75 76 77 78 79 [80] 81 82 83 84 85 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.