mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sobota, 02.11.2024 : 16:18:37

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Strani: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 197   Dol
Natisni
Avtor Tema: Beagle  (Prebrano 435939 krat)
0 članov in 7 gostov pregleduje to temo.
terry
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 122

« Odgovor #1170 : torek, 27.06.2006 : 14:50:49 »

DA pohvalim našega vragca. pridno je spal celo noč, brez lulanja. Cheesy

Imam pa eno vprašanje, mali se kar nekaj praska ali pa grize. Nima določenega mesta, ampak kar po celem telesu. sumim da je to zaradi vročine, ker jemo nič drugega kot prej, tako da alergija odpade, prav tako tudi nima bolh  Undecided A je kakšna varianta, da mu pomagam, da ga ne bo skoz vse neki srbel?

Pa obvezno še ena slikca  Wink
http://www.moj-album.com/slike/62326/rmdr1FteuD5CG2Fa.v.jpg
Logiran
eka
odvisnež
Sporočil: 611

« Odgovor #1171 : torek, 27.06.2006 : 16:59:04 »

NAŠIM DVOLETNIKOM VSE NAJBOLJŠE.
Barbara!
Upam,da se tudi v dolino kaj pripeljete, je manj vroče kot v LJ.
Terry!
Mislim, da ni nič narobe z Benijem.Tukaj se ni nič praskal, lahko pa tudi zaradi vročine.Boč in Breza divjata brez prestanka,dokler ne popada nekje v kuhinji,kjer je hladno.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1172 : torek, 27.06.2006 : 18:11:30 »

Seveda, vse najboljšem S-jevcem za drugi rojstni dan.  Kiss Kiss
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem
Sporočil: 227

« Odgovor #1173 : sreda, 28.06.2006 : 14:47:46 »

Jekre, kako ste jo odvadili spanja na postelji? Luna kraljuje na moji postelji ze odkar jo imamo (no, en teden manj). Vmes mi je 3x pol noci prespala na blazini (je imela ravno novo), sedaj pa se vedno na postelji. In v tej vrocini mi niti ne apse pretirano, da se stiska k meni oz. mi zaseda povster Smiley

Luna tudi ne plava, je pa nad vodo letos se full navdusila. Je pa ista - samo hodi po vodi, ce ne doseze tal, ni sans. Se je pa v soboto baje ulegla v Soco, ker ji je bilo full vroce (drugace je pa tacke hodila namakat, pa tudi Soca je bila kar hitra, tam kjer smo bili).

Mi smo lani jo imeli skoz na plazi, v senci. res pa je, da ni imela niti 3m in jo je bilo lazje zadrzati v senci. Letos bomo najbrz kar boks s sabo na plazo nosili, da ji ga damo v senco, ker sencnik bo z njo vred kam odfrcal, ce jo bomo tja privezali. Je itak blazno mocna.

Barbara, kake tablete imata to? Midve sicer na agility neseva s sabo vodo in ni nobenih problemov. Malo me edino skrbi, kako bo danes (imava ob 16h), ker je ze meni blazno vroce in mi vrocina ne pase.

Aja, se to - glede klikerja. Lani sva hodile v malo solo in tam smo seveda delali s klikerjem, potem pa to opustili. Se jo se da navadit nazaj na kliker? Tudi na agilityju delava brez klikerja, pa mroam rect, da je glede na njeno koncentracijo kar pridna. Full ima rada palisado in most, slaloma se nisva povsem dvignili, cez ovire se ji pa ne da prevec skakat (skace na 25cm se vedno). Dela pa seveda brez problema, dokler ni kak nov pes na parkurju.

Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1174 : sreda, 28.06.2006 : 14:48:25 »

Slikce, ce koga zanima, pa so tukaj:

http://beaglicaluna.blogspot.com

LP
Logiran
jerkre
nekaj malega že vem
Sporočil: 126

« Odgovor #1175 : sreda, 28.06.2006 : 21:05:31 »

Ribica!

Tudi Biba je skoraj dve leti spala na postelji, nakar mi je bilo dovolj vsakodnevnega prhanja posteljnine, ker se čez celo leto misi.

En dan, ko je s košaro ob postelji suvereno preizkušala mojo potrpežljivost, sem ji košaro prestavila iz spalnice na hodnik ter zaprla vrata.
Mislim, da si je potem prišla gor, da je bolje spati zraven postelje, kot pa na hodniku sama - mimogrede košaro ima za velike pse.

Zelo moraš biti dosledna in tudi, če ponoči skoči na posteljo jo naženi iz nje. Pri meni zopet preizkuša, ker sem jo parkrat gor spustila, da se je pocartala-moja velika napaka. Sad
Sedaj spet malce preuzkuša ampak jaz se ne dam in jo naganjam dol tudi ponoči.

Sama sem mislila, da jo bo nemogoče odvaditi-pa ni, samo bolj trmasta moraš biti od nje.

V soboto gremo na morje in ker imam premalo prostora v avtu za košaro bom zraven vzela samo blazino, ki jo ima v košari - jo že vidim, kako bo hotela spati z mano. Smiley

Sedaj sem se pa kar preveč razpisala.

Lepe in ne prevroče dneve vam želim. Cool
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1176 : četrtek, 29.06.2006 : 08:22:36 »

eka: seveda bomo prisli na obisk, jaz imam do sredine naslednjega tedna se izpite, ampak se bomo pred morjem se sigurno oglasili.

ribica: na tabletah pise fitness dog ali nekaj takega, so podobne sumece tablete kot tiste za ljudi, ki se raztopijo v vodi. tudi jaz sem na zacetku nosila navadno vodo, ampak moram rect, da odkar ji dajem not tablete je eliko bolj zivahna in dalj casa zdrzi (na treningu lahko vzames pavzo, na tekmi si pa cel dan na soncu). s klikerjem lahko nadaljujes, mogoce za zacetek probaj kaksno enostavno povelje pa verjemi, da ko bo slisala klik bo tocno vedela, da sledi nagrada! potem jo pa ful pohvali, ko bo zacela ponavljat tisto, kar je pocela, ko je bil klik.

mi s sabo jemljemo zlozljivi platnen boks, v katerem je kar hladno, lahko ga je prenasat in sestavis ga v sekundi. xsara ga ima zelo rada, vanj se lahko umakne, ce hoce mir ali ce gre panckat in ga res povsod vzamemo s sabo.

vceraj mi je pobegnila za zajckom, na sreco mi jo je uspelo ujeti (se nikoli nisem tako hitro tekla)! potem je pa cel dopoldan sanjala, da preganja zajcka in je v spanju tekla in kao lajala.
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1177 : petek, 30.06.2006 : 18:25:08 »

Ojla!
Da se malo javimo in povem, da je z malim vse OK. Beni pridno je, ko vidi hrano se mu čisto zmeša.  Grin Učimo se že besede NE SMEŠ, FUJ, AU pa prostorček in pejmo ajat, lulat in papat tudi počasi že pozna.  Wink Malo nama edino dela probleme Ne smeš ko pride do vrta in AU pri vseh vrstah grizenja rok, ampak je vsaj malo bolj nežen.  Roll Eyes Kakal nismo že dolgo ne notr, pri lulanju sta se nama pa zgodili dve nesreči dva dni nazaj, ko se je polulal kar v veliko pojstlo.  Angry

Ko prideva notr, pade dol in spi kot ubit eno, dve, tri ure. Ponavadi ga zbudim jaz, da greva jest, lulat, kakat.  Cheesy
Pa še slikca, kako pančka zdele v svoji pojstlici in glasno smrči.
http://www.moj-album.com/slike/62326/JEdpqpcNKDpviUtK.v.jpg

Kako pa so kaj Boč, Bistra in Breza?!

Lp Eva
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1178 : sobota, 01.07.2006 : 09:44:30 »

Hvala jekre in Barbara. Bi bilo fino poskusit tele tablete, ker je Luna v sredo bolj kot ne cel agility prelezala v senci, z jezikom do tal. Pol je bil pa bolj tak penzionisticni trening.

LP
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1179 : sobota, 01.07.2006 : 12:25:42 »

Terry!
Res je prava faca tale Beni.Bistra bo šla čez 14 dni že na pravi dopust na morje.Boč in Breza pa sta prava divjaka, sproti ne morem pospravljat za njima.Boč se kar trese od neučakanja, ko jima pripravljam hrano,scrkljan je pa tudi brezmejno,tako da res ne vem kaj bo če bo moral od doma.
Ko boste imeli kaj časa se pa pripeljite na kakšno urico igranja.
Hesti se skoraj nič več ne pozna,da je imela mladiče, tako, da bomo zopet kmalu na razstavah, veseli bomo,če se nam boste kdaj pridružili.
V jeseni bo PNZ, če kdo od naših želi iti naj mi to sporoči(zaradi prijave).PNZ bo v lovišču LD Škofja Loka, tekma pa na lepih terenih LD Gorenja vas.
Naši malčki so včeraj dobili novega prijateljčka-teden dni starejšega istrskega resastega goniča Agota, ki je tudi pravi lepotec.Užitek jih bo gledati na skupnem igranju.
LP vsem Neva
Logiran
Barbara Rozman
rad pišem
Sporočil: 293

« Odgovor #1180 : ponedeljek, 03.07.2006 : 08:42:18 »

eka: mi bi se oglasili ta teden preden gremo na morje. kdaj pa delas ta teden? jutri imam se izpit, potem smo pa se do sobote v ljubljani.
prav fino je, da se je malo ohladilo, xsari kar prija. je ze cisto besna na moje knjige in zapiske in se vsakic, ko se lahko, uleze na njih, ces: cohaj me! vceraj smo bili pri gei, njihova puncka je res zelo lepa!
Logiran
terry
nekaj malega že vem

« Odgovor #1181 : ponedeljek, 03.07.2006 : 09:15:20 »

Čestitke za novo pridobitev. A je začasna pridobitev al bo mali fantek kar doma ostal. Wink
Jaz sem danes že spet v službi in upam da mi bo hitro minilo do štirih, da lahko šibam domov k našemu vragecu. Smiley

Lp Eva
Logiran
eka
odvisnež

« Odgovor #1182 : torek, 04.07.2006 : 08:53:47 »

Sarbara!
zveseljem vas prićakujem.
Terry!
To je kuža od našega dobrega prijatelja,sedaj ko je majhen se bodo skupaj igrali,ko odraste pa bodo lovski "braje". Je tu blizu doma.
Jutri bo za mene spet en cmerav dan- odšel bo moj zaljubljenec Boč.

LP vsem
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1183 : četrtek, 06.07.2006 : 23:34:41 »

Danes sva z Luno srecali Seno. Res je lepa, pa full ma luskano glavo Smiley

Kak je standard za beagle?
Logiran
Ribica
nekaj malega že vem

« Odgovor #1184 : četrtek, 06.07.2006 : 23:39:10 »

Nasla standard.

Koliko so pa kaj tezki vasi beagli? Luna iam 14,5 kg :/ Jutri jo se zmerim.
Logiran
Strani: 1 ... 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 ... 197   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 6  |  Tema: Beagle
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.