En lep dober dan po dolgem času!
Bravo Maj in Skogkatt - sicer smo na tekočem, ampak tako, uradno, pa nismo čestitali.
Pravzaprav se javljam samo toliko, da znova povemo, da smo živi, zdravi in neverjetno pridni. Ta moj navihanček se je tako popravil v poslušnosti, da je to že skoraj neverjetno.
Menda resnično 4. leto začne delat čudeže.
Sem se pa spomnila na forum, ker sem dobila tako fensi ženitno ponudbo za Bianco (mladički pa take stvari - saj je jasno, a ne?) No, vsaj zdelo se mi je, da gre voda proti temu mlinu.
Na Facebooku imam v profilu na sliki tudi glavo moje dalmatinke in me nagovori en "gospodič" z vprašanjem ali je pes ali psička, pa jo seveda pohvalim, ker je itak najboljša, kaj pa drugega. Pa nato prileti novo sporočilo, da on ima pa psa, pa če imamo kaj mladičke. Pa sem samo postavila vprašanje, če je njihov rodovniški in sem dobila odgovor (tako slovenceljski), da sicer je rodovniški, da rodovnika pa nima, ke ga je vzel zase, pa da je kot otrok in ga vsepovsod s sabo vzame, da z rastavami pa ga ne mislijo matrati. Pa da so vsi rekli kako je velik, pa da je res lep. Mi bo poslal slike.
Moj odgovor je bil pa samo, da če je rodovniški bi tisti papir, ki ga je vzreditelj itak imel, vzel, saj še nobenega niso prisilili, da bi šel s psom na razstavo, če je rodovniški. Pa škoda, ker mi zdaj ne more povedati iz katere linije je, ker me te stvari zanimajo. Bom pa vesela slik, da vidim kako ta lep pes izgleda.
Pa nisem dobila nobenega sporočila več, do zdaj. Pa sem bila res prijazna, vsaj meni se tako zdi. Pa sploh mu še nisem povedala, da moja dalmatinka ni primerna kuzla za mladiče njegovemu pesjanu (da je bil tak njegov samo predvidevam), ker je itak sterilizirana.
No, malo sem dolga, ampak sem morala to podeliti z vami, če je kdo prebral.
Sicer pa slinastega
vsem od Biance