mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 12:52:39

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 215763 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Kobra
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 157

« Odgovor #330 : četrtek, 17.06.2004 : 20:45:03 »

Citat
Kobra (in kdor so mu tudi bernci še všeč) ker so ti všeč bernci, si lahko pogledaš moji dve dami.

Ful sta lepi! Ocitno se jima lepo godi... Smiley

Citat
Kobra izgleda, da imajo Felsbachovi potomci požrešnost v genih, tako da so si podobni tudi potem.

Ma neverjeten je. Njemu je cisto vseeno kaj mu das v gobec- se povoha po navadi ne prej! Ce bi se lahko prisilil (pa mu ocitno pasja narava tega vseeno ne dovoljuje), bi pojedel se olupek od pomarance. Same oci so ga. Vendar ga midva hraniva samo z briketi in pasjimi priboljski (tu in tam pa se kaksna vecja kost ali riz z belim mesom), ker je poleg vsega ostalega ful obcutljiv na to kar poje- zelo hitro namrec dobi prebavne motnje. Ko je bil mali se nama je skoraj zmesalo, preden sva pravo hrano za njega nasla- od takrat kupujeva samo Eukanubo...

Tako da problemov z motivacijo pri njem ni- ali hrana ali igracka, ceprav pa je res najhujsa droga zogica. Ce jo ima v gobcu, mu lahko dava zraven skledo s hrano, pa je ne spusti, dokler mu tako ne ukazes  Grin

Citat
določili smo cas Roninega legla:parili bomo nekje v novembru-torej bodo mladicki nekje v januarju in za oddajo od marca napre
Super! Takrat se zna zgodit, da tudi midva zacneva resno o drugem psu razmisljat... Wink

LP
Logiran
retrieverka
odvisnež
Sporočil: 734

« Odgovor #331 : četrtek, 17.06.2004 : 21:05:37 »

Liza: ma ja itak bos lahko prisla gledat!! Grin samo nazadnje ko sva govorili, si mi rekla da si si premislila glede Lizinih mladickov...ocitno si si zdaj se 1x Wink

Kobra: hvala enako!!! tudi mi smo zdaj na Eukanuba ovca riž, samo nasa domaco hrano ok prenaša-v bistvu se najbolje, z briketi pa je problem! tako da zdaj ne menjam hrane za nic na svetu vec Wink Grin me prav zanima kako bo ko bo treba zamenjat hrano pri brejosti in dojitvi.... Undecided
aja pa glede mladickov..bos videla, male crne kepice te bodo sigurno premamile Tongue Grin
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem

« Odgovor #332 : četrtek, 17.06.2004 : 21:16:36 »

Grin Grin Grin me ze poskusas na limance dobit, ne?  Wink Nikol se ne ve... Cheesy

Ce ti sedaj dobro prenasa Eukanubo z jagnjetino in rizem, bo drugo Eukanubino hrano sigurno tudi. Azor je jedel ze vec razlicnih vrst Eukanube, pa je bilo o.k., je pa res, da mu postopno dodajama novo vrsto, kadar menjujeva- pol skodelice stare, pol nove, pa gre  Wink

LP
Logiran
LIZA
midi
*
Sporočil: 1.939

« Odgovor #333 : četrtek, 17.06.2004 : 21:48:05 »

retriverka:so me retriveraši prepričali,da ima Liza vseeno mladičke,pa dva ali trije so že skoraj oddani... Cheesy
Super,da bom lahko prišla gledat,komaj čakam!!! Smiley
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #334 : četrtek, 17.06.2004 : 22:48:11 »

Kobra: ma ne hecam te Wink ko pa vem kako je z mano, ko vedno kadar grem gledat kasne mladicke skoraj domov prinesem pol legla Grin Tongue Roll Eyes

Tko kot Liza imam tudi jaz nekaj ze 'skoraj' oddanih...tako da res upam da bo slo...no ja ne morem pricakovat da bom imela oddano celo leglo ze eno leto vnaprej...slovenci pac ko si zamislijo kuzka ga hocejo takoj Undecided da o kaksen premisljevanju in nacrtovanju ni ne duha ne sluha (vsi pa tudi niso tako da se ne bomo narobe razumeli)-no pa taki tudi niso moja 'ciljna skupina'...

s hrano pa tudi ni cisto tako...je imela ze adult modro pa ni bilo prevec ok, tako da zdaj mesam performance (tudi samo ta ni bila ok) in ovcko...vcasih dobi tako kako konzervo za posladkat (poleg drugih priboljskov) in tudi kak jogurt za precistit prebavila

Liza: saj ne spada v to temo ampak ko si ze omenila-ze ves  s kom bos parila?
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem

« Odgovor #335 : petek, 18.06.2004 : 11:26:51 »

Danes sem v casopisu Vecer spet zasledila, da prodajajo flat coate- nekje iz okolice Kranja ali iz Kranja glede na klicno stevilko. Ve kdo od vas, za katero leglo gre?

In vidve, ki nameravata parit svoji psicki- namerava katera parit z rjavim samcem? Take barve flatov pri nas sploh se nisem videla, razen na sliki, ceprav vem, da jih bi naj nekaj bilo.

Citat
ko pa vem kako je z mano, ko vedno kadar grem gledat kasne mladicke skoraj domov prinesem pol legla

Hja, jaz jih zato raje sploh se nisem sla gledat Kiss (pa tudi zato, ker v blizini menda ni bilo se nobenega legla, vsaj jaz ne vem zanj), ceprav me ful mika, ker je bil Azor, ko sva ga dobila, star ze 4 mesece in vec nic podoben kaksni mali kepici... Wink Edino leglo, ki sem ga sla gledat, je bilo leglo, ki ga je Azorjev brat Aro naredil z eno zlato prinasalko (za kaj so se sicer za to odlocili me ne vprasat, ampak na to nisem imela vpliva)- cisto vsi so bili crni in seveda cisto podobni pravim crnim flat coatom. Gospa se je zelo trudila, da je vse mladicke oddala pravim ljudem, tako da kolikor vem se je zgodba srecno koncala. Bili so pa res pravi cukrcki. Ce vas zanimajo slikice, jih nekaj imam, samo bom morala spet Nadjo gnjavit, da jih pomanjsa in prilepi, ker se zmeraj nimam programa  Undecided

LP
Logiran
LIZA
midi
*
Sporočil: 1.939

« Odgovor #336 : petek, 18.06.2004 : 12:34:41 »

Kobra,jaz imam zlato prinašalko (zato je tudi retriverka napisala,da tisto vprašanje ne sodi ravno v temo o flatih) in ne morem parit z rjavim flatom Grin :PDrugače se mi zdi,da ma enega rjavega flata Sanja iz Varaždina (se mi zdi,da sem jo enkrat videla z enim),več pa ve retriverka. Wink
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #337 : petek, 18.06.2004 : 13:32:36 »

Hej, a ste videli tole Shocked Shocked Shocked Angry Angry Angry Angry Angry Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

http://med.over.net/phorum/read.php?f=44&i=24912&t=24912

Lp jana
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #338 : petek, 18.06.2004 : 14:43:45 »

Kobra: leglo za katerega govoris je mozno da od Ronine sestrice (so ze prodani) ali pa od Boruta Terana iz Tržiča...ta ima tudi rjave AMPAK...hmm...prejsnjic je paril isto kombinacijo pa so mladici zelo zelo slabi (ne vem zakaj je stvar ponovil Lips Sealed)...pri rjavih zna bit problem pigment-mora bit res lepo cokoladno rav, velikokrat pa se zgodi da ni...ti ob bliznji prihodnosti posljem kako fotko na mejl (poslji na privat) za primerjavo dobre in slabe barve...

Glede parjenja pa...hehe...nikoli se ne ve Wink Grin pustite se presenetit Wink Grin

bina: gled linka in teme pa skoraj raje ne bom komentirala...vecino so zadaj tudi drugi razlogi kot tisti napisani...ce bi ga imeli res radi in dnevno prelaufali bi zdrzal pes tudi v manjsem stanovanju...ah kaj pa vem no...tisti odgovor z omaro se mi zdi kar na mestu...ampak tezko je govorit ce ne poznas situacije zato bom raje tiho! Wink smili pa se mi kuza ki bo zamenjal dol in si ne bo znal razlozit zakaj so ga ljubljeni lastniki zapustili...upam da dobi dober dom!!!
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #339 : petek, 18.06.2004 : 15:43:25 »

Kobra glede slikic ni problem, ti mi jih kar pošlji kolikor hočeš  Wink Jaz z veseljem pogledam slikce flatov in manjšanje slik res ni problem.

Glede psa v stanovanju pa se strinjam z retrieverko. Kakršenkoli razlog je že upam, da bo kuža našel super dom  Cheesy
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem

« Odgovor #340 : petek, 18.06.2004 : 18:31:34 »

Tega, da zaradi selitve ne mores vzeti psa s seboj jaz tudi nikoli nisem razumela. Nisem clankov dalje raje sploh brala, ker me samo razjezijo.  Angry Angry Angry Ko sva se midva zaradi sluzbe selila v Kranj, sva pac tako dolgo iskala (ceprav sva imela FUUULLLL problemov Undecided), dokler nisva nasla najemniskega stanovanja, ki je dovolil bivanje tudi najinemu crnuhu. Enosobno stanovanje je res majhno, ampak samo stanovanje napram hisi pa ni izgovor, da flata ne mores imeti notri- malo vec je ze ciscenja in guzve, razmigas pa ga lahko na popoldanskih sprehodih. Moj Azor cel dopoldan (tudi do 9 ur) mirno prespi, cas za norenje in ukvarjanje z njim je pac popoldan in cez vikend in mu nic ne manjka- ima pravilno tezo, kondicijo, cudovito dlako in je se naprej vesele narave. Kljub temu, da sedaj spet ziviva v hisi, je namrec notri in ne zunaj. Mogoce je res tezko komentirati,ce ne poznas celotne situacije, ampak razlog, ki ga je navedla, zame ni pravilen. Tudi jaz pa upam, da bo dobil topel nov dom... Cry

Retrieverka: sem sicer ze slisala, da ta brava (kot mnoge svetle barve pri dolocenih pasmah) lahko povzrocajo tezave. Dosti o tem pa res ne vem. A je tako tudi, ce paris crnega z rjavim? Ker to, da dva rjava paris, vem, da ni dobro... Mi pa kar poslji slikice ob priliki, me zanima razlika.

Nadja: potem te pa ob priliki spet "zabasem" s par fotkami... Grin Grin Grin

Lp
Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #341 : petek, 18.06.2004 : 20:53:52 »

Joj, ste pridni Grin me nekaj dni ni, pa že napišete 2 strani in pol Grin Grin

Kobra: če sem prav razbrala iz tvojega zanjega posta živiš v Kranju? Cheesy Potem bi se pa mogoče lahko kaj dobili, saj sem jaz tudi iz Kranja Roll Eyes

Kiss za vse kosmatince
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #342 : petek, 18.06.2004 : 21:11:39 »

mary: za Kobro nisi prav razbrala Wink

...saj se bomo dobili-mislim da je res ze cas...samo se izpiti mi grejo mimo...kolk pa je ze tvoja 'dična velika?? Grin Roll Eyes daj poslji mi kako slikico na mejl...-novo! Wink
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem

« Odgovor #343 : petek, 18.06.2004 : 21:13:58 »

Oj Mary!

Ne, ne zivim vec v Kranju, sem spet nazaj v Mariboru... V Kranju sva zivela priblizno eno leto- sva sla "s trebuhom za kruhom"  Wink

Bova pa 26.6. na agility tekmi v Domzalah in ce bos imela cas, se lahko z malo porednico kaj oglasita- da se mogoce se bolj za agility navdusis  Wink Cheesy Grin

LP
Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #344 : petek, 18.06.2004 : 21:34:41 »

Ops, no potem sem pa malo zgrešila Roll Eyes

Bilo bi ful dobro, da bi se dobili s svojimi kosmatinci Grin

Kobra: za agility tekmo v domžalah še nisem prepričana da pridem (se moram še doma zmenit), pridem pa 3.7. v Škofja Loko, boš tam? Huh Roll Eyes

Retrieverka: dobiš slikice (sedaj imam nov digitalen fotoaparat, ki je samo moj in sedaj bo slikic na pretek Grin Grin)
Logiran
Strani: 1 ... 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.