mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 28.11.2024 : 12:56:24

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 215769 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
retrieverka
odvisnež
Spol: Ženska
Sporočil: 734

« Odgovor #1980 : ponedeljek, 14.11.2005 : 17:32:55 »

Marjetka ja imas prav, to je namesto barvastih trakcev. Lahko je na razl.delih telesa ali pa razl.barve.

anana: ko nehuje krvaveti so najhujsi dnevi! poleg tega v obdobju gonitve nikakor ne priporocam plavanja! takrat je pot do rodil odprta in kaj prehitro pride do okuzbe!

Ja bomo prisli na krim, verjetno ze jutri Wink

Bom odgovorila na vsa vprasanja samo malo kasneje, trenutno je Rona boga boga. Si je v cetrtek odlomila krempelj (spet!), samo na drugi nogi kot zadnjic. Zal tokrat ni sel dol tako kot presnjic ampak je bil le prelomljen visoko zgoraj. Ker je kazalo slabo sva sli danes na kliniko, kjer so jo uspavali in potegnili dol cel krempelj, baje je pa ze zacelo gniti Sad Cry Ze 5 ur odkar se je zbudila se ni prisla k sebi, sem jo zaradi moje panike peljala nazaj ker mi je to sumljivo! Ta uspavanja psov me prav plasijo - cimmanjkrat tembolje! No ja, zdaj jo pac opazujem...Take Rone nisem vajena, mirna, nezaiteresirana, Raje in Pie tudi pogleda ne...komaj stoji, se pojedla je komaj nekaj...pa tako zalostno gleda Cry
Logiran
anana
nekaj malega že vem
Sporočil: 214

« Odgovor #1981 : ponedeljek, 14.11.2005 : 17:44:05 »

Joj, uboga Rona Cry, kako pa si je odlomila krempelj, ubožica Undecided Kiss.  A zdaj je kar brez kremplja Huh Undecided?

Ojej, tega pa nisem vedela, da med gonitvijo ne sme plavat Undecided, bi ji pa to težko preprečili, ker se preden se je vrgla v jezero sploh ni odzvala na klice Shocked, Nara pa drugače sploh ni krvavela samo zadnji petek med počitnicami, ji je mami z robčkom ubrisala in na njem je bil rdeč madež.

Lp, Ana

Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1982 : ponedeljek, 14.11.2005 : 18:58:05 »

Rona ga pa res biksa s temi kremplji!  Undecided

To prebujanje po uspavanju je tudi meni grozno. Si kar predstavljam kako boga je Rona in vi, ki jo gledate. Odi se je po zadnji operaciji sele po dveh dneh zares "zbrihtal". Ga nismo smeli nic tolazit, ali gnjavit, ker je bilo samo se huje. Ce smo ga razvedrili, je potem v glavi sklenil kaj storiti, telo ga pa ni ubogalo, pol je bil pa se bolj nesrecen. Sad Tko da pri nas se je najbolje obneslo, ce smo ga pustili cist pri miru (mogoce bi bilo tudi Roni boljse, ce ne bi okoli nje opletali Raja in se zlasti Pia). Skratka Odija uspavanje cist sesuje (tudi psihicno, ne samo fizicno), zato ponavadi prosim veterinarja, naj ga kar "v zivo" npr. slika, oziroma naj mu da cim blazjo stvar, da ga je mozno potlej z injekcijo zbudit. Najbrz niso vsa uspavala ista, ker pri operaciji ga ni bilo mozno kar na hitro zbudit.  Huh
Logiran
flatka
odvisnež
Sporočil: 597

« Odgovor #1983 : torek, 15.11.2005 : 08:33:25 »

Retrieverka gotovo imaš sedaj veeeliiko dela. ˝3 babe˝ na kupu.  Grin

Kako Roni rata spuliti krempeljček? Ali kaj nori,...?
Drugače je pa normalno, da je bila po operaciji čisto koma. Če dam primer je bil Art še cel dan odsoten in še drugi dan se mu je videlo, da ni čisto pravi. Tako, da brez skrbi, bo kmalu nazaj prava Rona, če je ne bo preveč bolelo.   Wink

Sporočite, če mislite priti kaj na Krim! Se nameravava oglasiti tudi s Šoto.  Smiley

Lp
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #1984 : torek, 15.11.2005 : 08:58:02 »

Kako Roni rata spuliti krempeljček? Ali kaj nori,...?
hehe...a me hecas s tem vprasanjem? Wink bolj primerno bi bilo vprasanje "ali je sploh kdaj pri miru?" Smiley
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1985 : torek, 15.11.2005 : 12:12:56 »

hehe...a me hecas s tem vprasanjem? Wink bolj primerno bi bilo vprasanje "ali je sploh kdaj pri miru?" Smiley
Grin
Potem je od norenja.  Smiley Razumem, da se kje spotakne, zaleti,... ampak kako ji rata stakniti krempel.  Roll Eyes No vse je možno, tudi večkrat.  Tongue

Kdaj nameravata s Pio v šolo (sta mogoče že prijavljeni) in mogoče prva razstava?  Cheesy
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #1986 : torek, 15.11.2005 : 16:00:31 »

Kdaj nameravata s Pio v šolo (sta mogoče že prijavljeni) in mogoče prva razstava?  Cheesy
S Pio greva v šolo danes. Zihr bova najmanj znali, ker jo v bistvu šele spoznavam - ona pa mene. Znava tako še nič Wink Pa še začetek MŠ sva zamudili. Ampak glavno da je med psi pa da se nekaj dogaja, da jo tudi jaz spoznam kako se obnaša zunaj med ljudmi in psi...

Prva razstava...kot gledalec gre verjetno z nami v Vrtojbo prihajajočo nedeljo, če bo ronina noga kolikor toliko...prijavljeni smo... Sad
Logiran
bina
živim tukaj
Sporočil: 3.790

« Odgovor #1987 : torek, 15.11.2005 : 16:09:11 »

To nedeljo greš v Vrtojbo? Ker je Maja rekla, da te ne bo Undecided Aha, super. No, upam (ah, kaj upam, VEM), da bo vse OK in da se vidimo v Vrtojbi. Mi tudi pridemo Cheesy Sem pa bila v, ammmmmmm, čak da se spomnim, prejšnji torek pri vas v šoli, pa si bila tako zasedena, da te niti pozdravit nisem mogla Angry

Kako mora biti boleč odlomljen krempelj, si pa lahko samo predstavljam... A pa ji bo zrasel nazaj? Uf, ima pa Rona res smolo Undecided
Logiran
anana
nekaj malega že vem
Sporočil: 214

« Odgovor #1988 : torek, 15.11.2005 : 16:14:49 »

A ni imela Pia že dveh razstav na Švedskem Huh?

retrieverka, a danes gresta v malo šolo ali na juniorje Roll Eyes?

Pa to z okužbami, ko se psica goni - ali je manj možnosti za okužbo, če je voda kristalno čista in pitna Huh?

Lp, Ana
Logiran
retrieverka
odvisnež

« Odgovor #1989 : torek, 15.11.2005 : 17:19:29 »

Žalostna novica za vas ki upate na kake nove slike - do nadaljnega jih ne bo ker je Pia pojedla kabel od fotoaparata (tisti ki skrbi da fotke skacejo na racunalnik) Lips Sealed Lips Sealed sram

bina: Jooooooj nisem te vidla! drugic pocukaj za rokav! v Vrtojbo smo prijavili po roku, gremo skupaj s Spyjem in Atra tudi (ne vem kako je z  njeno gonitvijo no...). Ja krempelj bo zrasel nazaj, samo traaaajaaa Undecided

anana: v MŠ, namreč ne znava še NIČ Roll Eyes Wink pa juniorjev bo kmalu konec, MS se je pa sele dobro zacela, no ja na polovici je.. Ja seveda je moznosti za okuzbo manj, cimcistejsa je voda...samo kaj ko je danes le redko katera voda se cista...zato previdnost ni odvec! Ciljam predvsem na kaka vnetja noznice (izcedki...) oz. na najhujse - gnojno vnetje maternice (piometra). Vec imas ze pisano na forumu, samo malo pobrskaj.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1990 : torek, 15.11.2005 : 17:45:14 »

bina: Jooooooj nisem te vidla! drugic pocukaj za rokav!
Sta se lih sfalili.Jana je šla proti meni,ti pa od mene do avta Wink .Čestitke za novo pasjo pridobitev Smiley

Lp,Nina
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1991 : torek, 15.11.2005 : 17:59:24 »

Citat
Pia pojedla kabel od fotoaparata
Grin  Grin  Grin

Hehe, se je že začelo!  Tongue
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1992 : sreda, 16.11.2005 : 13:32:12 »

Ali je Pia kabel prav pojedla, ali ga je samo zgrizla?  Huh

Moram pa omeniti, da je psička pravi cuker.  Kiss  Kiss  Kiss
Še malo, pa ji bo ratala Slovenija všeč.  Grin retrieverka želim ti veliko potrpljenja in veselja.....  Wink

Ali računate na kakšen zimski piknik v snegu?  Roll Eyes
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #1993 : sreda, 16.11.2005 : 16:41:40 »

Retrieverka, čestitke za malo "zgagico" Cheesy

lp
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1994 : četrtek, 17.11.2005 : 12:04:12 »

Moram pa omeniti, da je psička pravi cuker.  Kiss  Kiss  Kiss

Res je luskana.  Cheesy Pa ful kosmata. Shocked Njena glavica kar vabi k bozanju.  Kiss
Malo je sicer se previdna, ampak to bo po mojem se prehitro minilo in potem se bo retrieverki ful tozilo po dobrih starih casih, ko je bila Pia mila in nezna. Grin

Ali računate na kakšen zimski piknik v snegu? 

Ja, meni bi bilo super racunati na taksen dogodek!  Wink Lahko bi poskusili postaviti snezaka. Poudarek na "poskusili"!  Grin (Sicer ne vem, kako je z Lady in vasimi flati, ampak Odi je nor na podiranje snezakov  Undecided  Grin )
Logiran
Strani: 1 ... 128 129 130 131 132 [133] 134 135 136 137 138 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.