mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 12:21:30

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 216617 krat)
0 članov in 1 gostov pregleduje to temo.
anana
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 214

« Odgovor #1215 : sobota, 11.06.2005 : 18:01:10 »

Ja, res upam MinE da bo še kakšen tak piknik, da spoznam še Šotko Smiley.
Za čokoladko pa nevem kdo je bil  Undecided, mogoče bo kdo drug vedel kaj več o tem Smiley.

MinE, zelo mi je žal da nismo ostali še malo dalj časa, ampak Nara je bila že čisto izmučena in ko smo prišli domov je v hipu zaspala kot top Wink Grin.

lp ana
Logiran
LIZA
midi
*
Sporočil: 1.939

« Odgovor #1216 : sobota, 11.06.2005 : 18:25:35 »

Mary,jaz sem pri Aaronu poskusila dlako popravit s K1, kvasom in algami in se je obneslo! Res je, da je še v obdobju rasti dlake in še nima končne dolžine in količine, je pa v enem mesecu pridobil ogromno dlake, ki je bolj kvalitetna in bolj svetleča. Vsake toliko časa dobi tudi žličko olivnega olja, drugače pa pred razstavami vsak dan kvas, štiri alge (Spirulina) in dve tabletki K1. Trenutno je sicer čisto brez dlake, ampak še za evropsko je bil super:)
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #1217 : sobota, 11.06.2005 : 18:49:13 »

Danes je bilo super na pikniku  Cheesy, sem prebožala še pa še psov  Kiss. Tamalčki od Rone so že fuul veliki  Smiley pa vsi so isti  Cheesy, no razen ovratnic in povodcev. Sem pa vmes šla na kosilo domov (ne maram golaža  Tongue) pa sem potem prišla nazaj okoli 4h pa ni bilo nikogar več  Huh. Kdaj se je potem končalo?

Pa še moje slikce  Wink

lp
Logiran
anana
nekaj malega že vem
Sporočil: 214

« Odgovor #1218 : sobota, 11.06.2005 : 19:34:25 »

Nadja, super slike Cheesy!

Pa še Narine slikce izpred kakšne pol ure:

Tukaj gleda Nara začudeno, ker sem spuščala v ta namen čudne glasove  Wink

Ta slika pa prikazuje, kako Nara v prijetno nehladnih popoldnevih čemi na stopnici Cheesy

Pa še Nara z ozadjem trte Grin. Na sliki se še vidi, kako je Nara oskubila travo Wink
http://anana.moj-album.com/slike/444115/ojqzU3vYmcrMwF6T.jpg

lp ana

[slika spremenjena v povezavo; Mirc]
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1219 : sobota, 11.06.2005 : 19:44:33 »

Na pikniku je bilo ena A!  Cheesy Pa minilo je, kot bi mignil. Tudi jaz sem prečohala vse živo. Sicer sem se trudila spoznati čimveč psov, ampak sem ostale retrieverje kar malo zapostavila - me je kar naprej vleklo k flatom. Mladički so tako smešni - kot mali klovnčki.  Grin

Anana, take lepe slikice si posnela, da človeku kar srce igra in se jih ne more in ne more nagledati.  Cheesy Cheesy Cheesy Sem jih že shranila, tako da jih ni treba poslati. Wink

Nadja, tudi tvoj album je poln odličnih slikic. Cheesy

Pa Kobra, Azor je  Cool Cool Cool, tam kjer je veverica pa  Cheesy Grin Cheesy

Lucas, tudi tvoj Dream je kot vidim športnik.  Wink Mišičast in postaven.  Cool V glavo pa totalna faca.  Cheesy

Aja kdo je bil pa s čokoladko, iz kje je?

Čokoladici je ime Benka. Gospa in gospod sta govorila hrvaško, psička pa je stara 2 leti in pol. Menda so enkrat že poskusili imeti mladičke, pa ni uspelo, jeseni pa bojo poskusili spet. Očka bo nek Jon od nekega Aljoše iz Kranja. Toliko so meni povedali, mogoče pa še kdo kaj ve.  Roll Eyes

Aja! Zmagovalka prireditve je pa kar se mene tiče Liza. Prvič sem videla v živo dog-dance in sem navdušena. Liza, a misliš, da bi bilo primerno, da se z Odijem lotim tega (potem ko bo taca pozdravljena seveda)? Star je 6 let. Roll Eyes

P.S. Odi še zmeraj spi.  Grin
Logiran
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #1220 : sobota, 11.06.2005 : 19:56:04 »

O Benki je že bilo govora tudi v tej temi Wink Je pa, kot je gospod povedal, malo bajskasta, ker so mislila, da je breja pa so jo bolj hranili. Na ultrazvoku so videli dva mladiča, ki pa sta se kasneje "izničila" (sem pozabila ta pravi izraz) pa v bistvu niso vedeli da ni breja. Toliko jaz vem Smiley

Aja, vedno pozabim, če si kdo želi original slikce jih kamot dobi Smiley
Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #1221 : sobota, 11.06.2005 : 20:02:00 »

Se še mi oglašamo s piknika. Bilo res fantastično. Smo doma pozabili fotoaparat, a ste bili ostali tako pridni in slikali 100 na uro... tako, da bi vas posila, če si lahko nekaj slik sposodim za na Zarino spletno stran.  Roll Eyes

Citat
Očka bo nek Jon od nekega Aljoše iz Kranja.

Jon je tudi Zarin očka. Je pa skoraj naš sosed Smiley

Citat
Aja! Zmagovalka prireditve je pa kar se mene tiče Liza. Prvič sem videla v živo dog-dance in sem navdušena. Liza, a misliš, da bi bilo primerno, da se z Odijem lotim tega (potem ko bo taca pozdravljena seveda)? Star je 6 let.

Ja, Lana in Liza sta bili pa res zakon! Drugače pa midve z Zaro tudi poskušava malo delati dog dance. Mislim, da bi bil Odi tudi kar pravšnji za to, glede na to, da ima (kot sem danes videla) ful energije Wink
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1222 : sobota, 11.06.2005 : 20:30:52 »

Živjo!

Na pikniku je bilo super,prečohala sem mislim da vse Ronine mladičke ki so bili tam,pa Odija,Zaro,... Smiley
Uglavnem...bilo je super!

Lp,
Nina
Logiran
LIZA
midi
*

« Odgovor #1223 : sobota, 11.06.2005 : 20:55:55 »

Jap, se strinjam z vsemi-super je bilo in tudi mi trije smo uživali. Čeprav nista mojadva nič zmatrana in smo šli potem še na en dolg sprehod. Za Lizo mi je jasno, ker je pomagala prodajat;) Aaron je pa kar precej norel, ampak ima ogromno energije...
Marjetka, seveda lahko tudi vidva z Odijem delata dogdance! Nikoli ni prepozno! Bi bilo super, če bi v dogdancu kdaj nastopil še kakšen flat...Mogoče pa duet flatov (Odi in Zara?)...
Slikice so pa naravnost super! Sem se do sitega nasmejala smešnemu Aaronu, ki mu koža plapola okrog glave, ko se igra:)
Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #1224 : sobota, 11.06.2005 : 21:13:26 »

Citat
Mogoče pa duet flatov (Odi in Zara?)...

Ja to bi bilo pa res fino poskusit... bi pomoje zanimivo zgledalo Wink Grin

LIZA: Aaron je pa tako zrasel, da ga na začetku sploh nisem prepoznala in ko so mi povedali, da je to on sploh nisem vrjela Grin Grin Grin je že ful velik fant Wink
Logiran
irenchy
rad pišem
Sporočil: 411

« Odgovor #1225 : sobota, 11.06.2005 : 21:51:59 »

evo še nas.. Smiley......bilo je super Grin....tudi rondo se je malo zletal...ampak je bil vseeno, ko smo prišli domov koma......ampak čez 20min.....smo že noreli po travnikih. Spoznali smo veliko psov........... Cheesy..in se z nekaterimi razumeli Smiley..na nekatere smo bili pa hudi Roll Eyes..........Jaz tudi nisem mogla verjet, da je Aaron zrasel v takega lepotca Cheesy, res je lep Smiley...in rondotu se je prav dopadel Cheesy na koncu mu je že kar lubčke dajal.......tko, da mu pošilja še en kup Kiss. Lana..bravo še za en super nastop v dogdanceu Smiley

Nara nas je tudi umila po glavi in sedaj smo lepi in se svetimo Cheesy Grin. Od minijev od Rone smo pa spoznali še Spy-a, Ajšo...hm.....samo za ta dva vem sram

Mi smo slikali in snemali kot nori....tko, da slikce bodo..upam, da čim prej Wink

lp
Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #1226 : sobota, 11.06.2005 : 22:19:25 »

Liza, Mary: A obstaja kakšna literatura... s čim začet, pa kaj vse se da..., da zdaj, dokler se njegova taca še celi, naštudiram. Roll Eyes (na tečaj ne bi mogla hodit, ker imam gibljiv urnik  sram )

No, ko že glih pišem, pa naj povem še, kako me je prejle imel za norca.  Angry Zgodila se je ena tistih situacij, ko začneš razmišljat, če niso psi v bistvu še ful bolj pametni, kot si mislimo. Itak me je skrbelo za njegovo taco, ker se je danes spet rekordno gibal glede na prejšnje dni. Pa moram omenit, da sva se (preden sva prišla na piknik) eno uro sprehajala v Mostecu ("da bo ja umirjen in me ne bo sramotil" Tongue Grin) No, greva midva na sprehod (na vrvici) in on hodi počasi, poklapano in zraven še tu pa tam tiho zacvili. Me zaskrbi, se obrneva in nazaj domov. Mu namažem kolenski sklep z eno tako "žaubo" za sklepe, povijem in ga pošljem na ležišče. 20 minut nepremično bulji vame. Greva še enkrat ven in spet hodi poklapano. Si rečem: "Če je pa tako hudo z njim, ga bom pa vsaj duševno malo razvedrila, saj tak tako ne more divjat..." in ga odpnem.

Samo še pokadilo se je za njim.  Shocked Shocked Shocked  Grin Švigal je cik-cak, povsod ga je bilo dosti. Povoj je kar odletel. Še dobro da je bil odpet, sicer bi ga zmlela.  Angry  Sem pa zadovoljna, da ni nič narobe.  Smiley
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #1227 : sobota, 11.06.2005 : 22:20:10 »

Citat
Čokoladici je ime Benka. Gospa in gospod sta govorila hrvaško, psička pa je stara 2 leti in pol. Menda so enkrat že poskusili imeti mladičke, pa ni uspelo, jeseni pa bojo poskusili spet. Očka bo nek Jon od nekega Aljoše iz Kranja. Toliko so meni povedali, mogoče pa še kdo kaj ve.  

Marjetka tega "nekega Jona" poznam jaz Wink  Mimogrede on je družinski pes punce mojega brata. Hehe upam, da se ne sliši čudno.
Benko so že sedaj, ko ni uspelo parili z njim.
Jon je oče Maryine Zare Wink   o tem smo že govorili ampak gotovo ti še nisi bila tukaj aktivna Wink

Aja jaz imam še eno flatovsko novičko.

V Kranju se je sedaj skotilo leglo flatkov, katere sem omenjala pred nekaj časa. V leglu so tri punče in dva fantka. Tako, da če koga mogoče zanima omenjeno leglo se lahko obrne tudi name.

Mary tvoja Zara je sedaj dobila 5 polbratcev+polsestric.

Logiran
Marjetka
odvisnež

« Odgovor #1228 : sobota, 11.06.2005 : 23:15:46 »

Marjetka tega "nekega Jona" poznam jaz   Mimogrede on je družinski pes punce mojega brata. Hehe upam, da se ne sliši čudno.

Jon je tudi Zarin očka. Je pa skoraj naš sosed

Madonca, saj ste vsi povezani!  Grin

Ko smo že pri povezavah... veste kaj se je še prejle zgodilo. Ko sva s sprehoda prišla že skoraj do doma, sva še malega soseda - flatkota Indija srečala. Lastnica nama je povedala, da so se srečali z eno Nives, ki ima dve flatki (mamo, pa hči). To sta bili 100-odstotno Odijeva mama in sestrica, saj je bila mlajša stara 6 let, starejša pa nekaj čez 10. Cheesy Če to štima, je Odijevi mami ime Pola. A kdo pozna kakšno flatko Polo? Lastnica od Indija pravi, da je krasna in da se ji kar ni mogla načudit. Roll Eyes
Logiran
LIZA
midi
*

« Odgovor #1229 : nedelja, 12.06.2005 : 09:05:49 »

Marjetka: Meni je dogdance všeč ravno zato, ker lahko delaš takrat, ko tebi in psu ustreza, nisi vezan na neke treninge, ni nobenih omejitev edino fizična zmožnost psa in vodnika. Jaz sem nekaj idej dobilaz interneta, kjer se najde precej filmčkov, kakšne literature, kjer je pa prav opisano, kako učiš pa nisem zasledila. Na forumu je tudi odprta tema o dogdancu (bom prilepila link, če ga najdem) in tam je precej linkov, kjer imaš cele filmčke predstav, vem pa tudi za spletno stran ,kjer imaš prav posamezne trikce posnete. Jaz sem začela s čisto lahkimi vajami kot je daj tačko, mrtva in kasneje preval. Potem sva se šli učit osmico, razne obrate, skoke itd. Pri skokih je bilo v pomoč znanje agilitya in je dobro, da se kuža najprej nauči na povelje skočit čez palico, kakšno nizko ograjo in ko bo vedel, kaj 'hop' ali pa 'skoči' pomeni, lahko skoči pravzaprav čez karkoli (samo vidva še malo počakajta, da se Odiju nogica pozdravi). Za začetek lahko delata kakšne take vaje, ki ne bodo obremenjevale Odijeve tačke. Recimo give me five, glas, mrtev...potem pa plazi, preval (ki sem ga jaz učila preprosto kot nadgradnjo povelja mrtva), hoja nazaj ali obračanje na mestu, pa razni skoki...Domišljija naj dela svoje:)
Logiran
Strani: 1 ... 77 78 79 80 81 [82] 83 84 85 86 87 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.