mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
četrtek, 27.02.2025 : 11:51:26

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 155   Dol
Natisni
Avtor Tema: Flat Coated Retriever  (Prebrano 225621 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1125 : četrtek, 02.06.2005 : 14:25:57 »

Sanja: Mi bi jooooš....  Cheesy Grin
Logiran
Kobra
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 157

« Odgovor #1126 : četrtek, 02.06.2005 : 15:06:40 »

Pa ej- sploh vam ne sledim več!!!  Cheesy
Najprej: hvala za vse čestitke Azorju- se zahvaljuje in veselo maha z repom  Wink

200-300 flatov?!! Na kupu?!! Jaz sem za! Samo sporočite, ko greste, pa se pridruživa, če bo le možno. Itak razmišljava o tem, da v primeru, da se še za enega flata odločiva, da ga nekje s severa pripeljeva  Wink

Pa vse te lepe slikice...saj ne morem verjet! Prav lušno je zadnje čase na teh straneh foruma! Cheesy
Logiran
retrieverka
odvisnež
Sporočil: 734

« Odgovor #1127 : četrtek, 02.06.2005 : 15:48:29 »

Prav lušno je zadnje čase na teh straneh foruma! Cheesy
A ne da je? Smiley Meni kar srce igra ko vidim da je tema tako ozivela...zdaj s takim veseljem kukam sem gor! Pa saj se vidi Wink
Logiran
flatka
odvisnež
Sporočil: 597

« Odgovor #1128 : četrtek, 02.06.2005 : 16:10:14 »

Citat
zdaj s takim veseljem kukam sem gor!
Grin Ja tudi jaz, kar ne morem se odlepiti od računalnika.

Na tisti drugi Chillijevi sliki od Sanje se pa že vidi, da ima čisto drugo dlako.  Wink
Logiran
Marjetka
odvisnež
Sporočil: 540

« Odgovor #1129 : četrtek, 02.06.2005 : 17:32:57 »

Po nadaljnjih 11-ih mesecih tako veselega druženja tu na forumu si bomo tako rekoč že tudi zaslužili tak izlet na Švedsko! Cheesy

No, jaz bom ful ponosna na vse nas, če nam bo ta podvig res uspel. Torej da bomo res sestavili en solidno zastopan slovenski odred ljubiteljev flatov, ki bo prečohal vso tisto črnino in čokolado ter seveda srčno upam, da bom lahko tudi sama zraven.  Cheesy

Sem si ogledala skandinavske flate z retrieverkinih linkov, pa si bom morala še danes vzet vsaj še ene pol urce, da grem še enkrat čez. Ma, koliko jih je! Vse črno!  Cheesy  Cheesy  Cheesy
Logiran
SKYWALKER
odvisnež
Spol: Moški
Sporočil: 727

« Odgovor #1130 : petek, 03.06.2005 : 07:18:29 »

Ej,Kobra!
A vidiš moj nov avatar?
Tvoja slikca! Wink

Sam res,kakor se zdele tole razpleta,bomo rabli kar tamal avtobus.V tem primeru bi se lahk celo peljali,bi blo še bolj veselo kot pa z avionom. Grin Grin Grin

Pa res,če bi nam tole uspelo izpeljat smo pa najboljši! Cheesy

Citat
Se opravičujem za nerazumljiv kontekst!!! 
Eh,jaz bi se pa lahk bolj potrudil pri branju. Wink

Edin me mal skrbi,glede na to,da je do takrat še skoraj celo leto,da se bomo ohladili. Undecided

Čeprav si težko predstavljam! Grin

LP Zoran
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #1131 : petek, 03.06.2005 : 08:43:47 »

To je pravi moški!

Madonca,res je dober! Cheesy

LP Zoran
Logiran
ewchy
odvisnež
Sporočil: 533

« Odgovor #1132 : petek, 03.06.2005 : 10:15:20 »

Madonca ste me zasvojili s temi flati! Cheesy  Sicer imam doma dva goldna, ampak so mi vsi retrieverji ful svetovni, se posebej goldni, flati pa labradorji.
Tale Chili je pa res ful lep, pa ceprav so mi crni na splosno bolj vsec, je tale res super! Cheesy Retrieverka je parla s tem psom a ne? Pa ni bilo nobenega rjavega mladicka?

Lp, Eva
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #1133 : petek, 03.06.2005 : 10:36:56 »

Citat
Madonca ste me zasvojili s temi flati!   Sicer imam doma dva goldna, ampak so mi vsi retrieverji ful svetovni, se posebej goldni, flati pa labradorji.
Tale Chili je pa res ful lep, pa ceprav so mi crni na splosno bolj vsec, je tale res super!  Retrieverka je parla s tem psom a ne? Pa ni bilo nobenega rjavega mladicka?

Kaj je Eva,a bomo vsi počasi menjali?  Cheesy
Ja,res je to očka Roninih mladičkov,pa to ti bo več retrieverka povedla. Wink

Chilli je pa res  Shocked

LP Zoran
Logiran
ewchy
odvisnež
Sporočil: 533

« Odgovor #1134 : petek, 03.06.2005 : 11:25:56 »

Skywalker, jaz se vedno goldna ne menjam za flata Cheesy Wink Ne vem no, mogoce kdaj, ampak ne razmisljam o tem.

Uzivajte z vasimi lepotci
Logiran
Sanja Black Wind
novinec
*
Sporočil: 10

« Odgovor #1135 : petek, 03.06.2005 : 12:01:57 »

Tale Chili je pa res ful lep, pa ceprav so mi crni na splosno bolj vsec, je tale res super!  Retrieverka je parla s tem psom a ne? Pa ni bilo nobenega rjavega mladicka?

Chili je tata Roninih štenaca, ali u tom leglu su bili samo crni psi. Ja sam imala leglo Chili& Misty i imala sam jednoga čokoladnoga mužjaka koji je sada u Sloveniji kod g. Karbe u Ljutomeru. Sigurna sam da će se pojaviti na kojoj izložbi pa ćete ga moći vidjeti.
Pozdrav,
Sanja
Logiran
retrieverka
odvisnež
Sporočil: 734

« Odgovor #1136 : petek, 03.06.2005 : 12:31:03 »

Retrieverka je parla s tem psom a ne? Pa ni bilo nobenega rjavega mladicka?

Kot je rekla Sanja, v mojem leglu so bili sami crnuhci. Pa meni je ta barva tudi za melenkost bolj pri srcu. Smo ze govorili o tem v  tej temi pa bom se enkrat: rjava je recesivna, crna pa dominantna in ce nimas mocnega zaledja pri obeh starsih bolj brcnes v temo - crno Wink Se pravi po domace, Rona bi morala imeti rjave prednike pa jih nima...Bomo pa (ce bo vse po nacrtih) parili malo Ajšo (Ronina hcerka) in tam bo (pricakujem) kar nekaj rjavih mladickov ce parim z rjavim samcem...in bom! Smiley Wink In morda si takrat obdrzim eno cokoladico Roll Eyes
Logiran
SKYWALKER
odvisnež

« Odgovor #1137 : petek, 03.06.2005 : 12:31:39 »

Citat
Chili je tata Roninih štenaca, ali u tom leglu su bili samo crni psi. Ja sam imala leglo Chili& Misty i imala sam jednoga čokoladnoga mužjaka koji je sada u Sloveniji kod g. Karbe u Ljutomeru. Sigurna sam da će se pojaviti na kojoj izložbi pa ćete ga moći vidjeti.
Pozdrav,

Super! Smiley

Upam,da res. Wink

Citat
Skywalker, jaz se vedno goldna ne menjam za flata

Jaz pa labradorja takoj,ko bo možno.
Ampak,da se razumemo-labradorja kot pasmo.nikakor pa ne Skya!
A-a,tak flat se še pa vseen ni skotil. Wink

LP Zoran
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1138 : petek, 03.06.2005 : 12:52:24 »

Citat
Sigurna sam da će se pojaviti na kojoj izložbi pa ćete ga moći vidjeti.
Ja res ga želim videti. Če odkrijete kakšno sliko se priporočam!  Smiley

Citat
Bomo pa (ce bo vse po nacrtih) parili malo Ajšo (Ronina hcerka) in tam bo (pricakujem) kar nekaj rjavih mladickov ce parim z rjavim samcem...in bom!
O,o,O... super!!! Pa še nekaj, ali je Ajša pri vas, sosedih, sorodnikih,..., da si v solastništvu, ali kako? Ni mi čisto jasno  Undecided

Rona ima torej čisto črne prednike.  Tongue  Grin
Jaz predvidevam za Šoto, da je bil gotovo kakšen rjav vmes, saj se ji vsake toliko časa na različnih predelih pojavi rjav odtenek. Trenutno ga ima pri riti.  Tongue Grin

Citat
In morda si takrat obdrzim eno cokoladico
retrievrke, nameravaš imeti tri? Rono, Rajo in čokoladico?  Grin Cheesy
Logiran
flatka
odvisnež

« Odgovor #1139 : petek, 03.06.2005 : 12:58:31 »

Citat
Skywalker, jaz se vedno goldna ne menjam za flata   Ne vem no, mogoce kdaj, ampak ne razmisljam o tem.

ewchy nikoli ne reči nikoli.  Grin  Cheesy  Tongue Kaj pa veš kako te prevzamejo, Skywalker že ve, a ne!?  Grin

Citat
Uzivajte z vasimi lepotci

Hvala!  Wink  In seveda - enako vsem!   Smiley

Lp
Logiran
Strani: 1 ... 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 81 ... 155   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 8  |  Tema: Flat Coated Retriever
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.