mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 12:42:50

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Maltežan
Strani: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 99   Dol
Natisni
Avtor Tema: Maltežan  (Prebrano 232437 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
jessy
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.407

« Odgovor #600 : torek, 11.01.2005 : 17:35:59 »

Jessy, z Alyso pridemo na razstavo, smo prijavljeni na specialko v razred mladih. Prav lepo bi bilo malo poklepetati, pa tudi srečanje med Alyso in Bingotom bi bilo lahko prav zanimivo.  Sporoči mi, kdaj prideš na razstavo.

ojla!

Verjetno pridemo na razstavo nekaj čez 9h. Upam da le ne bo kaj prišlo vmes. Tudi jaz mislim, da bi bilo srečanje med Alyso in Biingotom zelo zanimivo in zabavno. Sta oba navihana.  Koliko pa je sedaj Alysa stara?

Lp, pa počohejte vaše pesjane
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #601 : torek, 11.01.2005 : 20:38:45 »

Oj!

No se vidimo na razstavi torej Wink

Jessy:Si ze uspela pocesat Binga Huh

Lp
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #602 : sreda, 12.01.2005 : 14:06:18 »

Jessy:Si ze uspela pocesat Binga Huh

Samo polovico. Polovico bom pa poskusila danes...  Undecided Roll Eyes Roll Eyes
Logiran
gkarmen
novinec
*
Sporočil: 39

« Odgovor #603 : sreda, 12.01.2005 : 21:11:45 »

Pozdravljeni,

Kot vidim, bo letos na razstavi kar nekaj ljubiteljev maltežanov. Super, bomo lahko malo poklepetali in se spoznali.

Jessy, Alysa je stara 13 mesecev. Sedaj je ravno v obdobju ( ali pa je to le moja pobožna želja), ko ne sliši in ne vidi ničesar kar ji ne ugaja. Ne ugaja pa ji hoditi poleg, stati ...  sramKaj je razstavna poza oz. hoja v ringu se ji tudi ne sanja. Ali bolje povedano, jo tudi ne zanima.
No vsekakor bo razstava pravo doživetje za moje "živce" Undecided.

Lp

Karmen & Alysa
Logiran
adrijana_u
novinec
*
Sporočil: 1

« Odgovor #604 : sreda, 12.01.2005 : 21:17:09 »

pozdravljeni!jst bi prosila koga ki bi veliko vedel o maltezanu vse od nege,prehrane itd. za odgovore se vam zahvaljujem Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #605 : četrtek, 13.01.2005 : 16:05:07 »

adrijana_u: Najbolje bo, da si preberes cisto celo temo od zacetka Wink Je bilo ze o vsem ogromno napisanega, ce bos pa kljub vsemu imela vprasanja(bolj specificna)pa vprasaj Wink

jessy:Se  dva dni imas pohiti Grin

gkarmen:Si ze poskusila delati(drzo,stojo) na hrano?

Lp,Pia
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #606 : četrtek, 13.01.2005 : 17:57:31 »

Bingo gre jutri k frizerju.

In če ga tudi frizerka ne bo mogla razčesati, ga bomo postriglil. In se potem več ukvarjali z učenjem(doma), odpoklicem(!), doooooooolgimi sprehodi, igri...
Potem ko mu bo pa zrastla dlaka, ga bomo pa spet razstavljali. Me pa vseeno zanima, koliko časa bi potem poteklo, dokler bi mu dlaka zrastla v normalno(razstavno) dolžino? Huh

No, vseeno upam, da ga bo lahko razčesala.Shocked Undecided

lp, jessy&Bingo  Kiss
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #607 : četrtek, 13.01.2005 : 19:37:56 »

jessy: Dlaka, ki zraste v drugo ni vec tako lepa in svetleca, kot originalna dlaka. Je tudi bolj krhka in se hitro lomi Undecided Da bo pes v popolni razstavni kondicijo bo rast dlake trajala priblizno leto in pol do dve leti... Dlaka bo takrat morala segati do tal in se malo cez, saj bo pes odrasel.

Pa ga je res tako tezko razcesati Huh Drugace, ce ga ne boste mogli ga pripelji na razstavo in lahko jaz pogledam kaj se da narediti in ti ga mogoce tudi razcesem...

Lp,Pia
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #608 : petek, 14.01.2005 : 07:56:55 »

jessy: Dlaka, ki zraste v drugo ni vec tako lepa in svetleca, kot originalna dlaka. Je tudi bolj krhka in se hitro lomi Undecided Da bo pes v popolni razstavni kondicijo bo rast dlake trajala priblizno leto in pol do dve leti... Dlaka bo takrat morala segati do tal in se malo cez, saj bo pes odrasel.

Pa ga je res tako tezko razcesati Huh Drugace, ce ga ne boste mogli ga pripelji na razstavo in lahko jaz pogledam kaj se da narediti in ti ga mogoce tudi razcesem...

Lp,Pia

Ma res no. Dlaka je kar nekako sprijeta al kako naj rečem.  Sej ga neb rada ostrigla.  Undecided Sad

Ja samo ti ne boš imela skoraj nič časa. Bogvedi, koliko psov spet razstavljaš.  Grin

No, lej... zdej imam potem 2 možnosti:

*ga peljem k frizerju danes razčesat(in ga delno razčese). Pol ga pa v Ljubljano pripeljem(če ga boš res probala mal počesat).

*ga peljem razčesat k frizerju. In če ne bo mogla vsega razčesat, ga nekoliko postrižemo.  Undecided

Lp
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #609 : petek, 14.01.2005 : 08:02:47 »

Kdaj pa imaš ti več časa? V soboto ali nedeljo? K razstavlajt ga pol itak ne morm, kr nebi bil prečesan do ocenjevanja.

lp
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #610 : petek, 14.01.2005 : 16:45:58 »

jessy: Ti ga pelji k frizerju pa naj ti ga proba razcesati(s tem da ga ti se prej doma probaj ), potem pa ga pripelji na razstavo pa ga bom se jaz probala do konca. Drugace ti lahko vsaj pokazem kako razcesavaj da bo lazje slo Wink Ne vem kdaj bodo maltezani na vrsti...mogoce pa nam ga uspe do ocenjevanja razcesati Wink

Sporoci mi do danes zvecer, koliko si ga uspela pocesati pa se potem zmenive kdaj se dobive in ce sploh bo razstavljen Wink

Lp,Pia
Logiran
gkarmen
novinec
*
Sporočil: 39

« Odgovor #611 : petek, 14.01.2005 : 20:41:45 »

Pozdravljeni,

Kot vidim, bo na razstavi kar nekaj ljubiteljev maltežanov. Bomo lahko malo poklepetali in se spoznali.

Jessy: Držimo pesti, da boš uspela razčesati Bingota. Upam, da se vidimo na razstavi.

Pia: Alyso smo večinoma motivirali z hrano. Za dober priboljšek zna narediti skoraj vse, vendar pa mora biti prave volje. Drugače pa priboljšek izsiljuje in noče narediti kar od nje zahtevamo. Izsiljevanje pa zgleda nekako takole...

Skačemo, se vrtimo in vpijemo Daj mi, no daj mi...

Karmen

Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #612 : petek, 14.01.2005 : 23:08:24 »

Bingo je ostrižen...  Roll Eyes Undecided Roll Eyes

No, pa držimo pesti za vse, ki boste razstavljali jutri. Nas ne bo.

Lp
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #613 : torek, 18.01.2005 : 17:22:40 »

gkarmen: Kako ste se odrezali na razstavi z Alyso?

Anja_: A si tudi ti razstavljala svojega Aarona?

lp
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #614 : torek, 18.01.2005 : 20:10:04 »

Oj!

Na zalost sem imela na Lj. razstavi bolj malo casa za spremljanje ringa kjer so bili Maltezani Undecided No kakor ze veste je BOB, BOG in tudi BIS ponovno odsel v Italijo. Tokrat razmeroma mlademu psu CH.GIRAMONDO DELL'ANTICA STORIA  iz psarne **.

Aja, pa komaj cakam da slisim kako ste slovenske barve zastopali drugi, dajte porocajte malo Tongue Cheesy

Lp,Pia
Logiran
Strani: 1 ... 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 ... 99   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Maltežan
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.