mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 11.04.2025 : 04:21:58

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Maltežan
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 99   Dol
Natisni
Avtor Tema: Maltežan  (Prebrano 251236 krat)
0 članov in 4 gostov pregleduje to temo.
ella
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 303

« Odgovor #1080 : petek, 30.09.2005 : 22:29:15 »

Ojla!

Sisi, saj moja je tudi mala razvajenka, ampak me to nič ne moti,...Grin

Danes sem česala in kopala Loto...pri kopanju je bila kar pridna, ko sem jo pa česala, pa ni bila niti sekundo pri miru ...tako da mi je ni uspelo prečesat. Sad Angry
Komaj, da sem ji kaj razčesala,...me je prav presenetila s svojim čudnim vedenjem pri česanju Shocked...ok, saj nikoli ne stoji pri miru eno uro, ampak ponavadi, malo potrpi, pa je potem "frej", danes pa se ni in ni umirila. Sad Roll Eyes Angry

Kako so pa vaši potrpežljivi pri česanju?

lp, ella
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #1081 : petek, 30.09.2005 : 22:41:11 »

Oi!

Moj prvo malo 'godrnja' Grin , ampak je že navajen da ne popustim, in mora pač biti priden. Smiley Ga moram kar pohvaliti, da je priden pri česanju. Wink

Sisi, ne na razstave trenutno ne hodiva... Wink
Logiran
sisi
rad pišem
Sporočil: 314

« Odgovor #1082 : sobota, 01.10.2005 : 18:48:15 »

Živjo!
Naša Lady se počesat kar lepo pusti, mogoče na začetku še poskuša taktizirati kako bi se me znebila a ko vidi, da ne pomaga lepo potrpežljivo drži do konca .Je pa zelo zanimiva kadar končam z delanjem čopkov ve da sva končali in takrat se vedno pride  pocarklat tako, da mi leže na ramo  Grin.Več težav imam s kopanjem ,sovraži se umivat in ves čas  kopanja skače po zadnjih tačkah Undecided.
Jessy škoda ,da ne hodita več na razstave vem, da vama je kar dobro šlo .Mogoče pa bosta z Bingotom šla še kdaj kasneje.
Naše bele kepice so razvajene ni kaj ! ;)Kar naj bodo, saj ni nič narobe s tem ,saj znajo našo naklonjenost do njih poplačati v desetkratni vrednosti.Dokler je vse v mejah normale ni nič narobe slabše je ,če se pojavijo kakšne težave kot naprimer grizenje predmetov po stanovanju itd. Takrat pa je potrebno postoriti marsikaj.A občutek imam ,da te pasme nimajo ravno nekakšnih uničevalskih nagonov.Ali pa se mogoče tudi motim in gledam samo svojo Lady ,ki pa od kar je pri naši hiši ni zgrizla ali uničila ničesar.Edino kar vedno razcefra in spravi v prafaktor je papirnati robček,a tudi to je dobro, saj je mojega sina naučila s tem discipline, da robček spada v smeti ne pa na polico kjer ga je poiskala in mu ga razcefrala Grin Grin Grin.Ja no vidite, o naših dogodivščinah bi vam lahko pisala kar veliko za  zdaj pa je dovolj!Lepo se imejte s svojimi cukrčki in LP Wink.
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.407

« Odgovor #1083 : sobota, 01.10.2005 : 20:09:24 »

Ja, mogoče bova šla kdaj kasneje. Wink Bingo se tudi rad spravlja na papirnate robčke. Grin
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.795

« Odgovor #1084 : ponedeljek, 03.10.2005 : 15:05:41 »

Ojla Sisi...moj Ori če vidi karkoli papirnate je konec - robčki, papirčki, WC papir...ko zagleda kaj od naštetega se spravi na delo in trga in cufa in trga  Grin ...zadnjič sva ležala na postelji, pa je naenkrat začel lajat s pogledom usmerjenim na mizo. Pa ga dvignem in ga dam na mizo  sram, da vidi da ni nič..on pa z vso vnemo zagrabi kartonsko škatljico od kapljic, katero je naslednje pol ure trgal in raztrgal na prafaktorje  Cheesy Grin Ja, glede tega ima res užitke  Wink

Pa vsakič ko greva ven komaj čaka da sezujem copate in potem jih da on v gobček in jih par minut stresa z glavico..

Razvajen je pa ful...ampak res ful!! In priznam, da vedno popustim kar se tiče hrane...ko vidim da štrajka cel dan, zvečer nimam, ampak res nimam srca da ga pustim lačnega...če ne popustim že prej sram Priznam  sram Pa kaj, saj zato ga pa imam  Wink

LP,
Diana
Logiran
Joni
odvisnež
Sporočil: 799

« Odgovor #1085 : ponedeljek, 03.10.2005 : 15:11:49 »

Tudi moj papillon ima fetiš na karkoli papirnatega, tako da to ni samo maltežanska značilnost.  Grin Robčke raztrga na prafaktorje, da jih lahko potem še samo posesaš, tako mali koščki so.

Stresanje copat je tudi njegov hobi. Še sreča da ima majhne zobe in ne naredi nobene škode.

Lp, Tinkara
Logiran
Mel
tukaj sem doma
**
Sporočil: 2.795

« Odgovor #1086 : ponedeljek, 03.10.2005 : 15:15:28 »

Joni, mogoče se jim fino zdi, da so tako "močni" da lahko ratrgajo stvari  Grin

LP,
Diana
Logiran
ella
rad pišem

« Odgovor #1087 : ponedeljek, 03.10.2005 : 15:25:10 »

Naša tudi  rada uničuje papirnate stvari..predvsem se noro igra z tulcem od WC papirja.. Grin

Glede copat pa lahko kar citiram, ker je pri nas enako:
Citat
potem jih da on v gobček in jih par minut stresa z glavico..
Logiran
sisi
rad pišem
Sporočil: 314

« Odgovor #1088 : ponedeljek, 10.10.2005 : 11:02:06 »

Živjo!
 Kje ste kupili svoje  maltežančke? Tud naša Lady  se rada igra z wc rolicami ,copate pa pusti pri miru saj že na začetku tega nismo pustili. LP
Logiran
ella
rad pišem

« Odgovor #1089 : ponedeljek, 10.10.2005 : 12:00:45 »

Naša je iz Maribora Wink Iz tam ko vaša Lady,....

lp
Logiran
JanaO
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #1090 : ponedeljek, 10.10.2005 : 12:32:08 »

ola  Wink ki v mariboru ste pa kuppli pese?
Logiran
JanaO
novinec
*
Sporočil: 23

« Odgovor #1091 : torek, 11.10.2005 : 20:24:52 »

rodovniškega bi kupla rajse ja Wink ...zdaj sem nasla enega gospoda v brežicah...kuzeki so 90 tisoc,z rodovnikom..ker se pa poznamo mi ga da za 75 tisoc..a je to mozno da je tako poceni?no saj to ni poceni tudi,ampak kot sem opazla so nekateri dajali za kuzeke veliko vec...
Logiran
ella
rad pišem

« Odgovor #1092 : torek, 11.10.2005 : 20:40:17 »

Res je zelo poceni. Jaz sem kupila svojo nerodovniško za 75.000Sit. Cene rodovniških maltežanov so(v slo) od 150.000-180.000 SIT.
Ne vem kaj naj rečem...
Upam da se oglasi kak štručko....Wink

lp
Logiran
JennyK
rad pišem
Sporočil: 435

« Odgovor #1093 : sreda, 12.10.2005 : 09:16:07 »

JanaO, toplo ti svetujem, da se zares prepričaš o tem brežiškem leglu; če je res rodovniški in če imajo poštimane papirje...
Sej ne bi bila rada tečna, ampak o brežiških vzrediteljih je bilo prelitega že kar nekaj črnila...
Tako da zares pazljivo izberi novega družinskega člana... LP!
Logiran
deteljica
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.357

« Odgovor #1094 : sreda, 12.10.2005 : 09:22:09 »

Preveri rodovnik in tetovirno številko.
sicer p anižja cena ne pomeni nujno,da je kaj narobe. Vsaj z zdravstvenega stališča ne- mogoče pse ni vrhunski ali pa samo lastnik želi čimprej prodat, ali pa se odloči za kupca ,ki mi je simpatičen in mu spusti ceno.
In če iščeš, vedno najdeš tudi kakšno sprejemljivo rodovniško varianto po normalni ceni.
Logiran
Strani: 1 ... 68 69 70 71 72 [73] 74 75 76 77 78 ... 99   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 9  |  Tema: Maltežan
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.