mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 11:49:31

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Strani: 1 ... 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 ... 198   Dol
Natisni
Avtor Tema: kraški ovčar - čvek  (Prebrano 276189 krat)
0 članov in 11 gostov pregleduje to temo.
EBRANKA
rad pišem
Spol: Ženska
Sporočil: 304

« Odgovor #1020 : ponedeljek, 22.05.2006 : 20:58:12 »

Zgleda da smo krasljubci res malce omagali takoj naslednji dan po razstavi, je pa zato Jana toliko bolj aktivna in azurna Cheesy Cheesy in nam omogoca, da preko slikic v galeriji podozivljamo prijetne trenutke z razstave Smiley Smiley Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy... Jana, prav super da smo se spoznale, fotke so pa tudi fenomenalne, lahko poves fotografu Mircu da je pravi  mojster za ujeti razpolozenje krasevcev.

Tudi mi bomo poskusali na nasih straneh cim prej objaviti foto reportazico z uradnimi rezultati, naj sedaj povedm le, da je bil zmagovalec razstave Vik (cestitke Smiley Smiley Smiley), pa cestitke tudi Sibiinmiki in Bramky, ki sta bili med glavnima organitzatorkama razstave in sodniku V. Smehu, pa seveda se vsem ostalim...

no, kaksen vtis pa boste verjetno dodali tudi ostali forumasi, saj nas je bilo kar dosti na razstavi.

Logiran
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #1021 : ponedeljek, 22.05.2006 : 22:25:45 »

Sem ravnokar pogledala slikce in sem že mislila, da smo bili mi tudi tam s Katom. Grin Grin Grin Ta slikca me je presenetila, A kdo ve čigav je?

Koliko pa je bilo vse skupaj kraševcev? In seveda čestitke vsem za uspehe na razstavi.
Lp
Logiran
Suzana
rad pišem
Sporočil: 393

« Odgovor #1022 : ponedeljek, 22.05.2006 : 22:54:44 »

Jana hvala za krasne slike. Cheesy

Bolha2, če se ne motim je to Kala Pižmohtova, Katova sestrica.  Cheesy
Logiran
Tripikice
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #1023 : torek, 23.05.2006 : 12:48:49 »

Hojla!

Najprej sem si ogledala Janine fotke, iz katerih sem lahko dognala, da je kraševska specialka uspela, pa čeprav brez nas. Wink Wink Cheesy Grin Grin Čestitke zmagovalcem! Kiss Cheesy Cheesy Cheesy

Malce se pa lahko pohvalimo tudi mi, saj imamo v hiši novega "diplomiranca". Cheesy Ja, naša Duka je uspešno opravila B-BH izpit in tako po novem ni več samo "naša lepa pesa", pač pa "naša lepa, pametna pesa" oz. "naša pametna, lepa pesa" (o vrstnem redu se še nismo dokončno zmenili Wink)! Wink Cheesy Grin
Brez peripetij pa seveda tudi tokrat ni šlo - saj imamo vendarle kraševca, a ne? Grin Cheesy V začetku vaje ji najprej ni bilo jasno, kaj jo zdaj moj mož vleče po tem vročem soncu!? Roll Eyes Huh (Treningi so bili namreč vedno zvečer, izpit pa sredi dopoldneva.) In ko sta "prišla" do vaje brez povodca, je pa mož zakorakal naprej, Duka pa se je obrnila in jo veselo odmahala do roštilja, kjer je nek možak veselo pekel kotlete in perutničke. Za našo Duko so bile te dišave preveč, da bi zdržala! Huh Undecided Tongue Grin Na srečo jo je sodnik kaznoval zaradi tega le z nekaj kazenskimi točkami, Duka pa je po tem spodrsljaju naprej kar lepo delala, tako da je bila za zaključno vajo s sodnikove strani celo pohvaljena in se je vse srečno končalo. Cheesy Cheesy Ob roštilju! Grin Sedaj pa malo zasluženo počivamo. Smiley

Lep pozdrav! Kiss

Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #1024 : torek, 23.05.2006 : 15:26:52 »

Tripikice, cestitke, krasevci z Bbh so pa v danasnjem casu res prava senzacija, sedaj bomo pa se kar naprej drzalči pesti in tacke, da nas bo cim vec. No, kar se tice tistega Dukinega sprehoda do rostilja me pa to tako spominja na Cajkine izpitne vragolije, da bi morali na KZS poslati zahtevek, da se krasevcu na Bbh pribije dodatnih 5 tock, ce naredi vsaj kaksno stvar malo po svoje (npr. da damo to pod preizkus karakterja Wink)

Ampak tisti junak, ki je pa tam pekel perutnicke in cevape na dan Dukinega izpita, je pa gotovo kak lastnik nemskega ovcarja, ki je hotel krasevki subverzivno prepreciti, da bi naredila izpit Roll Eyes Cool Undecided Pa se je ustel, ker je Duka samo preverila, kaksna bo nagrada, ce naredi izpit, potem je pa po krasevsko pametno presodila, da se splaca potrudit.

Sem pa na razstavi srecala naso clanico, ki je s svojo psicko tudi lansko leto naredila Bbh ... to je bilo tudi prijetno presenecenje, ker je med vsemi izpiti, ki so bili objavljeni v kinologu nisem nasla. No, Tripikice, sedaj bi bilo pa super, ce bi dobili se nekaj krasevcev z Bbh in bi naredili nekaksno promocijsko skupino, da bi na kaksnih prireditvah pokazali tudi kak nastop solanih krasevcev. Sibainmika je s Sibo ze pocela nekaj podobnega, tako da bo ona napisala se kaj vec o tem.
Logiran
bolha2
odvisnež
Sporočil: 871

« Odgovor #1025 : torek, 23.05.2006 : 15:32:33 »

Tripikice: super za Dukino diplomo, čestitke!!! Zaradi roštilja pa ni Duka čisto nič kriva, Kaj pa pečejo, medtem ko se izpit dela. Cheesy Mene to še čaka s Kano, samo moja je bolj lena, ko je treba vaje delat na pologonu, pa mi je inštruktor že zdaj povedal, da mi bo sodnik odbil pike, zato ker ne dela z "veseljem in v pozornosti". Grin

Kala Pižmohtova je pa lepotička, se vidi, da sta s Katom v sorodu.  Cool Pa ta očala!! Cheesy Grin Sem videla na nekaterih slikah, da je tudi otalež36 stal na stopničkah. Čestitke!!!

Lp
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #1026 : torek, 23.05.2006 : 15:36:11 »

Bolha, tisto je gotova Katova sestrica in res sta si zelo podobna s Katom, celo ocalcka imata oba. Je bila prijavljena se Kaja Pizmohtova, druga sestrica, pa ji je bilo na poti slabo in so morali nazaj. Vseh krasevcev pa je bilo okoli 38. Prijavilo se jih je sicer 41, a so 3 ali stirje manjkali. No, upam, da bomo na prihajajocih piknikih videli se kaksne Katove sestrice in bratce (mislim, da se jih bo tudi on zelo razveselil) . Aja, po Cajkinem obnasanju na razstavi sem pa tudi jaz razmisljala, ce bi jo na naslednji razstavi prijavila kar v razred mladicev Wink Cheesy Shocked Smiley  ... se ob vsakem mladicu dobesedno stopi in razpoci, tako da ne zgleda nic krasevsko umirjena in rahlo otozna Roll Eyes Cool (tako zgleda samo, ce ni okoli nobene pasje druzbe)
Logiran
do-khyi
rad pišem
Sporočil: 376

« Odgovor #1027 : torek, 23.05.2006 : 18:39:02 »

sem imela skoz v planu tole kraševsko razstavo, pa je žal vse padlo v vodo, ker smo imeli eno človeško zadevo, ki naj bi bila pomembnejša, kot so psi, vsaj tako so rekli moji sostanovalci. Kaj pa je lahko pomembnejše od psov? Roll Eyes Huh
No , minilo je brez mene in kot vidim vseeno uspešno Grin sedaj se pa z užitkom naslajam na slikcah in vaših pisarijah Smiley.

Tripikice čestitam za diplomo. Sem ti jaz povedala, da moraš kupiti kraševca Grin Grin Grin!

Čestitke tudi vsem, ki ste bili uspešni na razstavi.

srčno upam, da se bom uspela udeležiti kraševskega piknika v juniju,le pripravite svoje mrcine na čohanje! Wink
Logiran
bramky
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 64

« Odgovor #1028 : torek, 23.05.2006 : 21:06:19 »

Zdravo forumovci!
Si še vedno ližem rane od razstave (  šibainmika je bila tudi nekam bolj kratka, se ji verjetno godi isto kot meni). Nama je inšpektor dobro pokvaril dan in temeljito tudi veselje, da bi se še kdaj šle razstavo. Še sreča, da sem potem pri ogledu teh lepih fotk malo polepšala spomin.
Glede slikice pa nisem čisto sigurna če ni to Bal, ki je tekmoval v razredu mladičkov- samčki. No saj je vseeno oba sta bila lepa in nekam v žlahti.
Za Duko pa ne vem- če le ni tudi vodnik preveč silil k čevapčičem?
Ampak z sodniki in inšpektorji je že tako.
LP.
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1029 : sreda, 24.05.2006 : 11:45:52 »

Zdravo forumovci!
Si še vedno ližem rane od razstave ( šibainmika je bila tudi nekam bolj kratka, se ji verjetno godi isto kot meni). Nama je inšpektor dobro pokvaril dan in temeljito tudi veselje, da bi se še kdaj šle razstavo. Še sreča, da sem potem pri ogledu teh lepih fotk malo polepšala spomin.
Glede slikice pa nisem čisto sigurna če ni to Bal, ki je tekmoval v razredu mladičkov- samčki. No saj je vseeno oba sta bila lepa in nekam v žlahti.
Za Duko pa ne vem- če le ni tudi vodnik preveč silil k čevapčičem?
Ampak z sodniki in inšpektorji je že tako.
LP.

No saj s tem inšpektorjem ni bilo tako hudo. Pač ugotovil je nepaki in nas opozoril naj drugič tako ravnamo. Drugače je pa bil čisto korekten in prijazen gospod.

Ta trenutek ko to pišem je Šiba na operaciji. Zdaj mi vse živo roji po glavi. Kaj če se ne zbudi z narkoze...
Zdaj počasi že pričakujem klic, okrog 12 bi naj bila že zbujena.
Logiran
DMN
še malo sramežljiv
**
Sporočil: 59

« Odgovor #1030 : sreda, 24.05.2006 : 12:15:07 »

Šibainmika držim pesti in te popolnoma razumem.
Javi kako se bo vse skupaj odvijalo naprej.

Lep dan vsem!
Logiran
EBRANKA
rad pišem

« Odgovor #1031 : sreda, 24.05.2006 : 12:22:23 »

Šibainmika, tudi jaz drzim pesti za vaju s Sibo, glavno je mimo in kmalu bo Siba spet pri tebi Smiley.

Logiran
Tripikice
rad pišem

« Odgovor #1032 : sreda, 24.05.2006 : 12:46:38 »

Duka pravi tako: "Hvala lepa za čestitke! Smiley Bilo je res težko - delati izpit in kontrolirati, če je na roštilju vse ok ni enostavno Huh. Ampak meni je uspelo oboje Cheesy, najprej sem "odmahala" izpit, nato pa še kosti iz žara, ki so bile, tudi po moji zaslugi, fantastične!" Kiss Cheesy Cheesy Cheesy

Ampak tisti junak, ki je pa tam pekel perutnicke in cevape na dan Dukinega izpita, je pa gotovo kak lastnik nemskega ovcarja, ki je hotel krasevki subverzivno prepreciti, da bi naredila izpit Roll Eyes Cool Undecided Pa se je ustel, ker je Duka samo preverila, kaksna bo nagrada, ce naredi izpit, potem je pa po krasevsko pametno presodila, da se splaca potrudit.

Grin Grin Grin Ne boš verjela, ampak še res je, da je "roštiljar" lastnik nemškega ovčarja! Grin Grin Grin Vendar mu je Duka po kraševsko velikodušno oprostila napeljevanje v skušnjavo. Cool Smiley
In za tako slastno plačilo bi bila mogoče celo pripravljena pokazati svoje šolsko znanje. Roll Eyes Wink Cheesy Ampak, ne bi pa smelo biti vroče, ker takrat "pameten" pes v senci počiva, ne pa razkazuje svoje intelektualne spretnosti! Wink Tongue Cool Grin
Hja, tako je to, pes nekaj doseže, potem bi pa že postavljal neke pogoje, ne?! (op.p.) Wink Grin

BRAMKY - moram zagovoriti vodnika, le-ta namreč ni nič kriv Grin, ker je on lepo korakal v pravilno smer Wink in ni vedel, da ima njegova psica tisti trenutek še kake druge "dolžnosti". Wink Grin

Tripikice: super za Dukino diplomo, čestitke!!! Zaradi roštilja pa ni Duka čisto nič kriva, Kaj pa pečejo, medtem ko se izpit dela. Cheesy Mene to še čaka s Kano, samo moja je bolj lena, ko je treba vaje delat na pologonu, pa mi je inštruktor že zdaj povedal, da mi bo sodnik odbil pike, zato ker ne dela z "veseljem in v pozornosti". Grin

Glede na naše izkušnje, ti priporočam, da si med izpitom žepe zatlačiš z dišečimi čevapčiči. "Veselje in pozornost" sta zagarantirana! Cheesy Cheesy Cheesy

Tripikice čestitam za diplomo. Sem ti jaz povedala, da moraš kupiti kraševca Grin Grin Grin!

Cheesy Cheesy Cheesy Res je! Thanks! Smiley Smiley Smiley Smiley Vendar mi tudi takrat ni bilo jasno, če kupujem  lepo in pametno pasmo ali pametno in lepo pasmo! Wink Cheesy Grin

Ta trenutek ko to pišem je Šiba na operaciji. Zdaj mi vse živo roji po glavi. Kaj če se ne zbudi z narkoze...
Zdaj počasi že pričakujem klic, okrog 12 bi naj bila že zbujena.

Šibainmika, me je postalo prav sram in se ti opravičujem, da se hecam tu na forumu medtem, ko ti preživljaš muke. sram Sad
Je že kaj novega? Roll Eyes Držim pesti!:) Ima pa Ebranka prav, glavno je za tabo! Smiley Smiley
Logiran
Suzana
rad pišem

« Odgovor #1033 : sreda, 24.05.2006 : 14:45:28 »

Šiba je lepo prestala operacijo, tumor je šel lepo izrezat.  Cheesy Sem mislila, da jo bo treba nest na koci do avta, da bo še omotična, ona pa kar živahno privleče vet. tehnico iz ordinacije.  Smiley
Sicer ni tako mala rana, vendar je vse lepo potekalo.
Malo bo še teklo, tako, da moram menjavat tampone, jutri pa imava kontrolo. Izrezan tumor pa bomo vseeno dali na preiskavo, da vidimo kaj je.
Tako, zaenkrat v redu. Wink
Logiran
Tripikice
rad pišem

« Odgovor #1034 : sreda, 24.05.2006 : 14:56:51 »

Cheesy Cheesy Cheesy Super! Cheesy Cheesy Cheesy To so pa kraševke! Cheesy Cool Kiss Cheesy
Se hecam. Grin Res sem vesela, da se je srečno izteklo. Cheesy Si si oddahnila, a ne? Smiley Smiley 
Glede preiskave tkiva pa se ne sekiraj preveč. Smiley Čeprav človeka skrbi rezultat, je pa po drugi strani potem zelo dober občutek, če se pokaže, da je vse vredu, za naprej si potem bolj miren. Sedaj je pomembno, da se rana čimprej zaceli, da bosta s Šibo čimprej spet za na sprehod. Smiley Smiley Smiley

Tebi, medicinska sestra, in tvoji bolnici želim čimprejšnje okrevanje! Smiley
Logiran
Strani: 1 ... 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 ... 198   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: kraški ovčar - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.