mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 16:33:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o prireditvah  |  svet razstav  |  Junior in senior handling  |  Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek
Strani: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 256   Dol
Natisni
Avtor Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek  (Prebrano 497848 krat)
0 članov in 13 gostov pregleduje to temo.
jessy
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.407

« Odgovor #855 : sobota, 24.04.2004 : 20:55:38 »

Bom jutr morde prakticirala. Sam k mi še na prejšn mail niso odgovoril. Roll Eyes

Lp
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.252

« Odgovor #856 : nedelja, 25.04.2004 : 15:02:31 »

Predhodno se lahko prijavis,ce hoces biti napisan v katalogu drugace se je pa mozno prijaviti tudi na dan razstave(vsaj lansko leto je bilo tako).

lp,pia
Logiran
LIZA
midi
*
Sporočil: 1.939

« Odgovor #857 : sobota, 01.05.2004 : 20:06:32 »

Danes imam pa nekaj novic z avstrijske specialke retriverjev,kjer sva z Lizo tudi tekmovali v jh.In morem reč,da se vse skupaj kar močno razlikuje od jh pri nas.Vsak tekmovalec je imel svojo štartno številko,sodnik nekakšne ocenjevalne liste,kamor je zapisoval število točk za posamezno vajo oz. pravilo (pozornost na sodnika,skladnost psa in vodnika,lepoto psa...).In kar me je pa najbolj presenetilo,je bilo ogrooomno število juniorjev.Na specialki na hrvaškem,lani v varadžinu,smo bili trije,pri nas jh-ja na specialkah še nisem zasledila,na avstrijski specialki pa je bilo 23 juniorjev!Se mi zdi to zelo lepo število...Čeprav liki niso zelo zahtevni (večina tekmovalcev je izvajala gibanje gor-dol,L,T ali pa trikotnik) pa je treba upoštevati kar nekaj drugih pravil.Konkurenca kljub velikemu številu sicer ni nevem kako velika,saj je bilo veliko začetnikov je pa boj za prvih pet mest kar zanimiv.Posebej všeč pa mi je bilo tudi to,da smo pokale prejeli prav vsi sodelujoči in sicer po mestih,od zadnjega naprej,naši kužki pa tudi priboljške Smiley
Res je bila to ena lepa izkušnja...
Logiran
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #858 : sobota, 01.05.2004 : 21:13:26 »

Vsak tekmovalec je imel svojo štartno številko,sodnik nekakšne ocenjevalne liste,kamor je zapisoval število točk za posamezno vajo oz. pravilo (pozornost na sodnika,skladnost psa in vodnika,lepoto psa...).

Ja v tujini je to zelo pogosto-da imajo ocenjevalne liste z tockami namrec.Vem,da smo imeli na Evropski(Bratislava)isto taksne liste s tockamil.

Pa cestitke Kiss

lp
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #859 : sobota, 01.05.2004 : 21:15:34 »

Danes imam pa nekaj novic z avstrijske specialke retriverjev,kjer sva z Lizo tudi tekmovali v jh.In morem reč,da se vse skupaj kar močno razlikuje od jh pri nas.Vsak tekmovalec je imel svojo štartno številko,sodnik nekakšne ocenjevalne liste,kamor je zapisoval število točk za posamezno vajo oz. pravilo (pozornost na sodnika,skladnost psa in vodnika,lepoto psa...).In kar me je pa najbolj presenetilo,je bilo ogrooomno število juniorjev.Na specialki na hrvaškem,lani v varadžinu,smo bili trije,pri nas jh-ja na specialkah še nisem zasledila,na avstrijski specialki pa je bilo 23 juniorjev!Se mi zdi to zelo lepo število...Čeprav liki niso zelo zahtevni (večina tekmovalcev je izvajala gibanje gor-dol,L,T ali pa trikotnik) pa je treba upoštevati kar nekaj drugih pravil.Konkurenca kljub velikemu številu sicer ni nevem kako velika,saj je bilo veliko začetnikov je pa boj za prvih pet mest kar zanimiv.Posebej všeč pa mi je bilo tudi to,da smo pokale prejeli prav vsi sodelujoči in sicer po mestih,od zadnjega naprej,naši kužki pa tudi priboljške Smiley
Res je bila to ena lepa izkušnja...

Č E S T I T A M!!!  Kiss Kiss Cheesy

Sej ti itak obvladaš...  Wink

Lp
Logiran
LIZA
midi
*

« Odgovor #860 : sobota, 01.05.2004 : 21:32:18 »

Hvala za čestitke.
No ja,obvladam ravno še ne...Ampak vaja pa dela mojstra ;DJe bilo pa res fino doživet jh še malo drugače kot pri nas...Priporočam Cheesy Wink
Logiran
mary
rad pišem
Sporočil: 458

« Odgovor #861 : sobota, 01.05.2004 : 22:47:51 »

Tudi z moje strani prejmi čestitke Grin Kiss Kiss
Logiran
PoN
nekaj malega že vem
Sporočil: 119

« Odgovor #862 : nedelja, 02.05.2004 : 01:33:42 »

LIZA:vse cestitke in vrjamem da je bla to dobra preiskusna sigurno se jest kje u tujini pomerm z drugimi junior hendlarji!Aja pa hvala za info.!

p.s:liza ktera si bla? Huh

lp PoN - Danaja  Kiss
Logiran
LIZA
midi
*

« Odgovor #863 : nedelja, 02.05.2004 : 08:05:59 »

Z Lizo sva bili 3. Cheesy Cheesy Cheesy

Pa še enkrat hvala za vse čestitke Kiss
Logiran
Agnes
Neža Vilhelm
midi
**
Sporočil: 2.127

Setri so carji!

« Odgovor #864 : nedelja, 02.05.2004 : 11:30:33 »

Ohoho, Lizika, bravo, bravo! Lp Neza
Logiran

Ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(Albert Camus)
pia_in_co.
rad prihajam sem
*

« Odgovor #865 : nedelja, 02.05.2004 : 20:20:52 »

Ja meni je tudi uzitek tekmovati v tujini,ker se cuti tisto resnicno tekmovalnost in adrenalin Wink Superca se mi zdi v Avstriji,na Hrvaskem se mi zdi,da dajo premajhno pozornost na like in dajo vec povdarka na eleganco in skladnost.Drugace mi je bilo tudi na Slovaskem,super predvsem zaradi velike zastopanosti Wink

lp,pia
Logiran
PoN
nekaj malega že vem

« Odgovor #866 : nedelja, 02.05.2004 : 22:31:31 »

Z Lizo sva bili 3. Cheesy Cheesy Cheesy

Pa še enkrat hvala za vse čestitke Kiss

LANA LANA to je super kr tako naprej! Kiss

lp PoN - Danaja Kiss
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #867 : nedelja, 09.05.2004 : 12:39:32 »

Hoj!

Vidim, da že dolgo ni bilo kakšnih postov v tej temi...  Tongue

V pravilniku piše, da je za 1. težavnostno stopnjo tudi osmica in povezovanje likov. Ali potem dajo v skupini 9-12 let tudi osmico?  Huh Jst je ŠE ne znam...  sram Tongue Roll Eyes

Lp
Logiran
PoN
nekaj malega že vem

« Odgovor #868 : nedelja, 09.05.2004 : 15:26:42 »

Dajo osmico ce zmagas v mlajsi skupini in da se pol pomers z zmagovalcem/ko iz starejsi skupine.
Drugace pa nevem ce dajo huh me ze dolgo ni blo v ml. skupini tko da res ne bi vedla vem pa samo za tist! Undecided
Drugace pa nic hudega ce se ne znas se bos ze naucila. Grin Wink

lp PoN - Danaja  Kiss
Logiran
jessy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #869 : nedelja, 09.05.2004 : 15:45:36 »

Ja, upam, da se jo bom kmalu naučila. Ker v Portorožu bom pa že v starejši skupini...  Shocked Shocked Ojej.... tam bo pa še hujša konkurenca...  Grin Grin

(S)mejte se,

jessy

Logiran
Strani: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 256   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o prireditvah  |  svet razstav  |  Junior in senior handling  |  Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.