mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 08.11.2024 : 21:57:08

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o prireditvah  |  svet razstav  |  Junior in senior handling  |  Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 256   Dol
Natisni
Avtor Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek  (Prebrano 493400 krat)
0 članov in 15 gostov pregleduje to temo.
LIZA
midi
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.939

« Odgovor #435 : torek, 20.05.2003 : 20:31:50 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
nE,ti bi se po blatu valala,sej si rekla,da bi se! Grin Grin
Logiran
LIZA
midi
*

« Odgovor #436 : torek, 20.05.2003 : 20:37:40 »

Ja,ampak si dala predlog,pa ga bom upostevala Grin Grin Grin(pa ne zares).TI bo prizanesen se valat po suhem blatu Grin Grin Grin
Logiran
marko
še malo sramežljiv
**
Spol: Moški
Sporočil: 84

« Odgovor #437 : sreda, 21.05.2003 : 11:38:24 »

kaj se vam je vsem cist sfuzlalo??da bom jaz cez ovire skakal, pa da me bo pes vodu Huh Huh ???pa lahko poklicete tud pop tv pa a kanal zaradi mene!!!!!!

dasa:ja tinkolo mi bos posodila k je skor cist pridna do mene,pa se poslusa me mal Grin

pia_in_co:se mal zafrkavi pa bos tud ti laufala, pa se jh delala pa bom jaz sodu ;Dpa lizi si dobro spustila, da od kje njej da je blat suh Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin ;Dpa ne namiguj lizi da mi ne rabi cokolade prnest

liza:ne bo se stopila kr obstajajo HLADILNIKI!!pa sva zmenjena ti mas kejtko, jaz pa tinkolo pa bova laufala,sam jaz nism se nikol laufal ti pa si ze trenirala to ni fer Angry :)pa da ti povem da kejtka rada rusi ovire Grin Grin ;Dtina pa ne ;Dpa da zmaga bolsi sam gulfat pa velja Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logiran
dasa
rad pišem
Sporočil: 277

« Odgovor #438 : sreda, 21.05.2003 : 13:16:59 »

marko:jaz bom pa tebi povedala da tina zadnje case zelo rada dela slalom samo z 10 palcami (zato bosta imela oba problem) dela.pa piji ni treba vec zafrkavat ker bo vsen takla(cez ovire tako kot ti).sej ce bi hotu bi tudi ti lahko treniral!!pa kdor bo goljufal bo dobil kazenske pike ki jih bo sodnik dal!!!!!!!!!!!

Pia_in_co:vsi upamo na lepo vreme!pa da se ne bosta prevec kregale na kateri visini bo kdo skaku vam povem da bosta skakal na taksni visini kot bo sodnik dolovil

lia:ne vem se kam bi jih prijavla sam mislem da najbolj da v A1
Logiran
PoN
nekaj malega že vem
Sporočil: 119

« Odgovor #439 : sreda, 21.05.2003 : 14:27:23 »

Joj malo me ni gor pa ze na 37 str. kak je to lepo!!se malo se malo pa ujamemo doge!!jupi!! Grin sej nevem sploh kako temo mate zato bom kr bol tiho!!dokler ne zvem!!! Grin pia ali liza ena od vaju je sprasevala ce bomo kuze na hrusico sabo pripeljal!!naj jaz povem da jaz ga bom in potem se tam 2 dobim za hendlat!! Grin jupi!! Grin

lp pon-danaja:-*
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #440 : sreda, 21.05.2003 : 17:09:02 »

PoN:tema je prireditev.a bos persla?

Pia_in_co:mislem da je ze teku.hotu je povedat da se nikol ni teku agilitya.ja jaz bom sodnica.al mas kaksen drug predlog?sej jaz bom ze dopoldne tekla za to mi ni potrebno se popldne. Wink
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #441 : sreda, 21.05.2003 : 17:22:36 »

pia_in_co:ne ne treniram vsak dan(samo takrat ko imam cas).bel tezko me bos vidla dopoldne k mamo tekmo v ljutomerju,pa mislem da je mal dalec.
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #442 : sreda, 21.05.2003 : 20:04:13 »

pia_in_co:ne pa nisem nora.zdaj sem pa zalostna ko pa take komentarje dajes.ja sem bla v ajdovscini.ne vem kaksni rezultati so bli tem k je ze dolg casa nazaj.

lp
Logiran
marko
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #443 : četrtek, 22.05.2003 : 09:56:14 »

dasa:ja s tabo mogoce ne zna slaloma, ampak z mano pa bo delala kr me ima tko zelo rada ;Dja sam bo mogu sodnik videt da gulfamo, kaj pa ce ne bo vidu Roll Eyes ::)pa lahko ti sods sam da ne bo tina k teb laufala???

pia_in_co:ja bomo vidl ce znas ti laufat kr bos tud ti laufala!edina moznost da ne laufas je da imas obe nogi v gipsu Grin Grin Grin
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #444 : četrtek, 22.05.2003 : 15:53:28 »

pia_in_co & marko:ce potem lahko tudi jaz goljufam(tudi ce ne vidta)potem lahko tudi vidva.

marko:ja tbe ma pa ful rajs k pa te grize.ne vem kam bo tina hotla ce bom jaz tem stala.

lp dasa
Logiran
LIZA
midi
*

« Odgovor #445 : četrtek, 22.05.2003 : 16:54:56 »

Marko:no super,ce vela golfat,pol loh jest tko gulfam,da vela,tud ce kejtka ovire rusi!Pa ziher jih ne tok,ker pol dasa ne bi bla tok uspesna z njo!Pa se neki:jest se ze trenerala,ampak sej je cist izi.Sam teces zraven pa dajes povelja psu (no,pa gibanje mors obvladat,pa pravilnik znat tud prav pride Grin Grin Grin Grin)
dasa:ja,jaz bi jih tudi dala v A1,a bove skupi parkur postavle?Jest loh pa na racunalnik narisem sestavljen parkur,da bo tko kt na pravi tekmi pa tisto digitalno merilno urico (alge timing al kako se ze rece Roll Eyes)
Logiran
marko
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #446 : četrtek, 22.05.2003 : 18:00:01 »

pia_in_co:ja bos laufala pa enega psa bos ze dobila Wink

dasa:ja ti pa ne smes gulfat,pa to so sam podrobnosti da me mal ugrizne ;)ja ce ne bo delala pa se bos skrila Grin

liza:ja valda ovire rust, to ne vela!!!!
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #447 : četrtek, 22.05.2003 : 20:37:05 »

ojla!
marko:ce pa jaz ne smem goljufat tudi ti in ostali ne smejo.mislem da se ne bo treba skrit.
pia_in_co:sej ti bos tudi tekmovala(ne skrbi)
Logiran
marko
še malo sramežljiv
**

« Odgovor #448 : petek, 23.05.2003 : 09:11:10 »

dasa:ja tko ne vela,k bom edini fant k bom laufal pa mi je lahko mel vec dovoljeno sram sram sram Cry

pia_in_co:brez skrbi da bos tudi ti laufala Wink
Logiran
dasa
rad pišem

« Odgovor #449 : petek, 23.05.2003 : 15:35:37 »

pia_in_co:ce pa tako sklepas potem tudi marko ne bo lafu,ker njegovi psi ne skacejo cez ovire.jaz tudi upam da ne bom tok zaposlena amoak delal na razstavi zato ne vem.

lp
Logiran
Strani: 1 ... 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 ... 256   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o prireditvah  |  svet razstav  |  Junior in senior handling  |  Tema: Junior handling-otrok in pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.