mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 29.11.2024 : 18:30:24

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 261478 krat)
0 članov in 3 gostov pregleduje to temo.
Rincy
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.205

« Odgovor #570 : četrtek, 11.11.2004 : 16:01:18 »

Basha!
zato ker ne nameravamo imeti mladičkov in če jih ne nameravamo je najbolje da jo damo stelerizirat da nimamo okoli hiše polno "snubcev" pa še ni take možnosti za raka na seskih Wink

lp Nina
Logiran
Basha
novinec
*
Sporočil: 46

« Odgovor #571 : petek, 12.11.2004 : 12:13:04 »

Oks, tudi tvoj berni je pravi lepotec Cool Wink. Njegov album sem si ogledala že nekaj časa nazaj. Pravi pasji zapeljivček Roll Eyes.

Rincy glede na to da ste se odločili, da ne boste imeli mladičkov, pol je pa res najboljše, da jo date sterilizirat. Wink

Če bo z našo Basho vse O.K., bomo pa imeli kakšno leglo malih bernskih medvedkov Roll Eyes Wink Smiley.

Kaj ko bi se mi zmenili za kakšen bernski sprehod?  Wink Smiley :DPa se recimo zmenimo na KD Krim ali pa kje drugje.

lp. Mateja
Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #572 : petek, 12.11.2004 : 12:22:39 »

Veš, Basha, mi se večkrat dobimo na bernskem sprehodu. Zadnji večji pasji pohod je bil spomladi, ko je šlo 7 bernčov na Katarino in potem ša na obisk k Beštrovim in njihovi Tisi.
Drugače pa se redno sprehajamo z bratcom Larsom...Definitivno pa se lahko zmenimo za kakšen sprehod.  Cheesy
Logiran
Basha
novinec
*

« Odgovor #573 : petek, 12.11.2004 : 12:45:18 »

Oks, bi bili zelo veseli, če bi se dobili  Cheesy Wink. Ko se boste spet kaj menili, bi se mi priključili zraven.  Cheesy Smiley. Tisa je pa tako lepa psička.

lp. Mateja
Logiran
oks
odvisnež

« Odgovor #574 : petek, 12.11.2004 : 13:48:42 »

Saj se vidimo jutri, a ne? Pa se vse zmenimo...Ampak Basha nad Oksom ne bo ravno navdušena... Grin
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #575 : petek, 12.11.2004 : 15:35:16 »

oks in basha!!
prideta jutri v Zajčjo Dobravo??..ja Tisa je res lepa....je od Rine teta(Tisa je sestra od Rinine mamice Wink) se rini vidi da je z njo v sorodu..ker je tako lepa Grin Wink

lp Nina
Logiran
Basha
novinec
*

« Odgovor #576 : petek, 12.11.2004 : 16:27:01 »

Jap naša Basha pride v Zajčjo dobravo z svojimi prijateljicami Lino in Aiko (od Linchaich).

Bashi so všeč kužki, ko se igrajo z njo, če jo pa kdo začne vohat  Angry pa postane huda. Ko se je gonila, sva šle eno jutro na sprehod in je za nama prišel nemški ovčar in jo čisto steroriziral. Angry Angry Angry  Jaz sem jo komaj komaj branila. In tudi komaj sva ušle. Ta pes je non stop spuščen.  Angry Angry Angry So lastnike že prijavili pa nič ne pomaga  Angry Angry Angry.  Takrat se je pojavil strah do kužkov. Ko sva tisto jutro prišle domov se je ulegla, jaz sem jo tolažila on mi je pa dala  lupčka  Kiss, kot da se mi zahvalila, da sem jo branila. Pol sem se še pa sama zjokala, ker je bilo vse skupaj grozno. Pa tega hudiča sem s ta velikim fleksijem parkrat udarila. Na žalost sem to morala naredit. No in to je vzrok, da se nekako s kužki noče igrat. Sicer bomo pa videli.

lp. Mateja

Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #577 : petek, 12.11.2004 : 16:47:49 »

Da dam podporo se Bashi! Smiley

Tegale NO sem tudi jaz ze z deznikom po glavi tolka (sem ga lahko samo se v smeti vrgla, ker sem ga na njem polomila), pa Lina ga je grizla (takrat se ni vec gonila, le mogoce je imela se malo vonja) ... pa ni nic pomagalo ... potem sem ga pa vsa pogumna in jezna, po 10-ih minutah, ko je tudi Lina ostala brez moci Cry, prijela za zatezno ovratnico ... dala Lino s povodca in ga privezala za drevo ... zaradi takih psov imam vedno (ko se moji punci gonita) se vsaj 3 povodce s sabo in pa vrvico!!!).

Zaradi takih psov bo moj pes trpel ... NE!!! Se lastnika grem z deznikom po glav cofnit!!! Grin s takim nasmeskom na obrazu, pa se s temle  Angry !!!

Zal je na nekaterih ta pes pustil posledice ... Basha! Cry Cry Cry ... na drugih pa poleg psihicnih se fizicne!!! Angry Angry Angry Angry Angry
Logiran
Primavera
odvisnež
Sporočil: 600

« Odgovor #578 : sobota, 13.11.2004 : 00:59:17 »

Linch in Basha- teroristki Grin Grin Grin
Logiran
Basha
novinec
*

« Odgovor #579 : sobota, 13.11.2004 : 22:03:27 »

Ja Primavera, kar se mora se mora.  Wink

Sicer pa res glede tega ovčarja  Angry Angry Angry Angry je res treba nekaj naredit. Lastniki, ka resnično ne obvladajo. Enkrat sem bila z Basho na sprehodu in ta ovčar pobegne iz njihovega dvorišča. Angry Shocked Za njim je je ''priletela'' stara mama in njen vnuk in se drla ter kričala za njim naj gre domov. Stara mama je rekla, saj ne bo nič naredil. Ja ja sem ji rekla, samo pse nadleguje. V glavnem zgodba se v takšni ali drugačni obliki ponavlja. Enega manjšega kužka je že raztrgal  Angry Angry Angry Angry Cry Cry Cry.

Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 130

« Odgovor #580 : nedelja, 14.11.2004 : 12:18:51 »

V soboto se nas je kakšnih 10 forumovcev in 15 psov dobilo na manjšem srečanju v Zajčji dobravi. Bilo je fajn. Kužki so se znoreli, mi pa dodobra naklepetali. Če koga zanima si lahko slike pogleda na tem naslovu.  http://linchaich.moj-album.com/album/34208/

Za pokušino samo slika Bashe, ki je imela manjše težave z identiteto (verjetno zaradi slabega vremena Wink). Ves čas je namreč poskušala naskočiti nemško dogo.  Shocked Shocked

http://linchaich.moj-album.com/slike/9715/73dSOqjv4dOl2ECW.jpg

[slika spremenjena v povezavo; Jana]
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #581 : nedelja, 14.11.2004 : 15:05:47 »

hja aleško......vidim da ji dež škoduje... Grin meni je zal da me ni bilo...samo smo pač iz cukra Undecided...se pa vidimo potem pozim enkrat..ker ta vikend ne morem nalsednji pa rinina stelerizacija.... Tongue

lp Nina
Logiran
baloo
nekaj malega že vem
Sporočil: 164

« Odgovor #582 : nedelja, 14.11.2004 : 17:11:28 »

Ojla!

Mi lahko prosim kdo pove, kateri od bernijev ja danes na razstavi dobil BOB in kdo je bil kuža s številko 292?

Hvala!
Logiran
oks
odvisnež

« Odgovor #583 : ponedeljek, 15.11.2004 : 08:41:01 »

Super fotke!!!! Le kje smo bli mi  Angry sram...Naslednjič definitivno pridemo! Wink
Linchaich...Sem prav vesela, da sem te spoznala...samo še eno tvojo članico moram.... Grin
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 130

« Odgovor #584 : ponedeljek, 15.11.2004 : 09:16:59 »

OKS: Ja le kje ste bili??  Angry Cheesy Mi smo pa čakali, da se boste od kje pojavili in da se bosta OKS in Basha malo zabavala. Tako pa se je mogla na koncu zadovoljiti z samo petimi dogami  Wink Grin
Logiran
Strani: 1 ... 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.