mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
sreda, 27.11.2024 : 17:42:18

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260488 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
icey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 182

« Odgovor #1650 : torek, 13.09.2005 : 20:04:08 »

Vsi berniji in tudi drugi kužki seveda toplo ZAŽELJENI!!!
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #1651 : torek, 13.09.2005 : 20:09:10 »

Vsi berniji in tudi drugi kužki seveda toplo ZAŽELJENI!!!

Super,potem pa upam,da se vidimo.Čeprav sem(smo) že enkrat pisali glede srečanja...ga še enkrat postavljam "spredaj"..je kdo za berni srečanje? Smiley

Lp,
Nina
Logiran
rožica
rad pišem
Sporočil: 420

« Odgovor #1652 : torek, 13.09.2005 : 20:18:53 »

Jaz sem takoj za berni srečanje! Cheesy
Lp, Urša
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #1653 : torek, 13.09.2005 : 20:30:59 »

Potem pa, če ima kdo voljo, naj malo pomisli kam bi lahko šli, pa lahko kar nadaljujemo dopoldansko srečanje v BTC-ju (začetek je ob 10-ih) in se po ogledu otvoritve odpravimo na kak sprehod, pa potem še nekaj pojemo (kjer so kužki dobrodošli seveda) in poklepetamo (o pasjih temah-se razume Wink)!

Glede na lokacijo bi bilo zaželjeno druženje nekje v bližnji okolici Ljubljane - kakšni predlogi!!??

Se kdo javi za organizacijo srečanja (bukiranje kosila in izvedbo sprehoda)??

Roll Eyes No no?? Dajmo...  Roll Eyes
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1654 : torek, 13.09.2005 : 21:29:38 »

Glede restavracij po Ljubljani,kjer bi bili psi(sploh pa če bi nas bilo veliko Wink) res nebi vedela.Glede mesta srečanja bi bilo lahko v Zajčji dobravi(cca. 15 min vožnje od BTC-ja),kaj bližjega pa res nebi vedela..Mogoče kdo ki je bolj iz centra.

Lp,
Nina
Logiran
scythe
rad pišem
Sporočil: 430

« Odgovor #1655 : sreda, 14.09.2005 : 06:48:09 »

Naju z Astorjem na žalost ne bo, ker imava takrat malo šolo. Sad
Rožica - bosta vidva z Atosom "špricala"?  Grin
Logiran
rožica
rad pišem

« Odgovor #1656 : sreda, 14.09.2005 : 07:13:07 »

Ojoj, sej je res Angry Bom se poskusila zmenit, če lahko prideva v četrtek (samo tisti teden) al bova pa kasneje prišla. Sej verjetno traja dlje kot eno uro in se ne bo začelo ravno ob desetih sram Vsaj upam

Lp, Urša
Logiran
oks
odvisnež
Sporočil: 673

« Odgovor #1657 : sreda, 14.09.2005 : 13:57:03 »

No, zdaj sem se pa pošteno zamislila nad sabo  sram Enostavno mi zmanjkuje časa za sodelovanje v klubu in sem se odločila, da se moram res poboljšati...da takole preko mojpes.net vse izvem Angry Icey...tvoja naloga je, da me pošteno okregaš, ko bom spet imela izgovore zakaj me ni na srečanja, razstave...sem prov huda nase. Jutri upam, da pridem....v BTC pa zagotovo z Oksom. Cheesy Hm...predlagam restavracijo Kratochwil, kjer so psi dobrodošli, pa tudi lokacija je odlična...Sicer pa Icey...tam smo že bili po tisti bernski predstavitvi na Gospodarskem razstavišču in je bilo enkratno...8 berncev pod mizo, mi pa na super picah  Wink
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1658 : sreda, 14.09.2005 : 17:29:34 »

Jaz sem oddala "najin" prispevek,zdaj pa ste še ostali na vrsti Smiley.

Lp,
Nina
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #1659 : sreda, 14.09.2005 : 22:19:14 »

Najprej pohvala Rincy, da si se prva spravila pisat prispevek za predstavitev življenja z Rino - čeprav se je šola že začela in gotovo prav vsako prosto minuto nameniš njej... Skratka lep opis in kot si sama rekla-na vrsti smo še drugi! Imaš pa za tvoj trud tudi majčkeno pohvalo - namreč vsak ki bo odprt to temo bo najprej zagledal tvoji psički!!! Cheesy

Oks - glede na to, da mi že nekaj dni vztrajno prigovarjaš da se moraš poboljšati, bo po moje največja graja tvoja vest, pa naj bo to zaenkrat dovolj. Sicer pa - zato nas je pa več, da drug za drugega kdaj pa kdaj poflikamo, ane!   Wink

Aja, pa en sprehod sta nama s Kingom še dolžna vidva z Oksom!!!  Smiley

Drugače pa za 1.10. sva z Rincy mislile, da bi šli na kak sprehod po otvoritvi (ta bo trajala kako uro), pa potem skupaj kaj pojest, tako da Kratochwil ne bi bil problem, če bi šli direkt. Ampak ker nismo taki požeruhki se bomo najprej malo zmigali - če bo kdo predlagal traso, seveda. V "najslabšem" primeru tako ali tako ponavadi pristanemo v najbližjem lokalu, kjer imajo radi pse!  Cheesy Wink

Sploh se mi pa Zajčja dobrava ne zdi napačna, čeprav tam še nisem šetala s psom, menda je pa prav fino!? Če nas tam ne napojijo po sprehodu se pa konec koncev komot vrnemo - saj je vse zelo blizu!

Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1660 : sreda, 14.09.2005 : 22:25:54 »

Najprej pohvala Rincy, da si se prva spravila pisat prispevek za predstavitev življenja z Rino - čeprav se je šola že začela in gotovo prav vsako prosto minuto nameniš njej... Skratka lep opis in kot si sama rekla-na vrsti smo še drugi! Imaš pa za tvoj trud tudi majčkeno pohvalo - namreč vsak ki bo odprt to temo bo najprej zagledal tvoji psički!!! Cheesy
Hvala za pohvale.Ja,praktično skoraj vsako prosto minutno namenim Rini.
Danes je dobila nogometno žogo.Joj,kakšno veselje je to.Jo komaj stlači v gobec,ampak se potrudi in nato opleta z njo,kljub temu da jo kar malo premakne,ker je žoga težka Cheesy Wink.Ko dobim fotoaparat,jo bom posnela,pa bom potem pokazala,kakšne počne z njeno žogo Smiley.

Lahko noč,

Nina
Logiran
scythe
rad pišem
Sporočil: 430

« Odgovor #1661 : četrtek, 15.09.2005 : 00:38:27 »

Najprej pohvale Rincy za dobro predstavitev svoje pasje lepotičke!  Cheesy

Potem pa 1. oktober oz. srečanje
(PS. - upam, da me ne boste preveč skritizirali...  Grin )

Namreč tudi jaz razmišljam, da bi prestavila malo šolo (po moje ne bo problema), kajti takšne priložnosti (videti bernce) se res ne sme zamuditi. Wink
In mi je tudi všeč ideja za Kratochwil. Vendar če prav razumem bi vse skupaj izgledalo nekako takole: najprej BTC - ogled predstavitve. Nato 15 min vožnje do Zajčje dobrave, kjer bi bil 1 urni sprehod (če sem čisto iskrena - ne vem če je Astor sposoben 1urnega sprehoda  Undecided Recimo sedaj je po 30minutnem sprehodu bolj ali ne zelo utrujen in doma samo še "pade dol"). In po tem sprehodu bi se vozili nazaj v BTC v Kratochwil.
Ta vožnja sem ter tja mi ni ravno všeč (ne "stroškovno", ne časovno in za povrh vsega še Astor ni navdušen nad pretirano vožnjo z avtomobilom).

Sicer nimam čisto nič proti vsem podanim idejam, vendar bi meni zelo ustrezalo če bi bil sprehod in kasnejši klepetek malce bolj skupaj.
No ja...edino če greva z vami samo pol sprehoda, potem pa domov.  sram

Kaj pa (v primeru lepega vremena) pravite na Iški vintgar? Sprehod ni tako dolg (kakor imam v spominu), pa še na koncu (ali začetku - odvisno kako gledate) je lokal (sicer ne vem kako je glede hrane), kjer po moje psi niso problem (predvsem če bomo zunaj na terasi). Res pa je, da je od BTCja oddaljen cca 20 min vožnje.
Približno enako lahko velja tudi za Podpeško jezero (bolj kratek sprehod okoli jezera ali po makedamski poti v gozd - dolžina po želji) - v lokalu zraven ni problema glede psov (zunaj na terasi - za noter ne vem) ali pa jezero v Rakitni. Samo zdaj se pa  po moje že malce preveč oddaljujem od Ljubljane oz. BTCja.  Grin Pa še vse skupaj je vezano na lepo vreme.  Undecided

To je zaenkrat vse kar mi pride na misel....  Roll Eyes
Logiran
icey
nekaj malega že vem

« Odgovor #1662 : četrtek, 15.09.2005 : 11:28:01 »

Se strinjam, da bi bilo boljše, če bi lahko sprehod in druženje ob soku opravili kje skupaj - pa tudi ni potrebno da opravljamo ne vem kakšne ture - konec koncev se lahko spravimo na en travnik in pustimo peseke, da se sami zletajo, kolikor komu paše. Če je bil kdo v Zajčji dobravi naj pove, ali je to tam možno - da bi mi klepetali na soku ali kakšnem lahkem kosilu, psi pa bi prosto tekali naokrog.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*

« Odgovor #1663 : četrtek, 15.09.2005 : 13:46:53 »

V zajčji dobravi so srečanja vsako soboto in sem že bila tam,tako da lahko povem,kako je Wink.Po potki (cca. 5 min...manj) prideš do dveh travnikov,kjer lahko kužki prosto letajo.Ko se bodo naigrali gremo lahko v gostišče Zajec,ki je tam kjer bomo pustili avte.Tam bi bili psi privezani,oz bi ležali ob vodniku.Sigurno bodo utrujeni,tako da jim ne bo prav nič hudo,če bodo privezani Smiley

Lp,
Nina
Logiran
rožica
rad pišem

« Odgovor #1664 : četrtek, 15.09.2005 : 19:54:27 »

No s temle predlogom se strinjam- upam samo, da bo lepo vreme Roll Eyes

Drugače pa ne morem verjeti, kaj se je danes zgodilo: Atos je šel brez problema sam v pesjak, ko sem mu rekla, naj gre notri. Do sedaj sem ga zvabila samo s hrano, danes pa brez problema- pa ga nisem tega nič učila Cheesy Zato pa sem bila še toliko bolj vesela. Je res pravi srček Cheesy Kiss
Logiran
Strani: 1 ... 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.