mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
torek, 26.11.2024 : 11:38:31

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 172   Dol
Natisni
Avtor Tema: bernski planšarski pes - čvek  (Prebrano 260044 krat)
0 članov in 8 gostov pregleduje to temo.
deteljica
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.357

« Odgovor #795 : sreda, 05.01.2005 : 11:18:34 »

ali kdo ve, če se začne specialka ob 17 h , kdaj smeš vstopit na razstavišče s tisto karto samo za specialko?
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 130

« Odgovor #796 : sreda, 05.01.2005 : 11:19:41 »

Aha. Ok. Sem že mislil, da treba biti tam že zjutraj, pa mi glih ni za to, da bi Basha tam cel dan stala in vsa živčna čakala na specialko.
Logiran
Rubens
nekaj malega že vem
Sporočil: 120

« Odgovor #797 : četrtek, 06.01.2005 : 23:32:46 »

Zanima me, če ima kdo Bernskega planšarskega psa od g. Lidije Kokol iz Slovenskih Konjic?
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Spol: Ženska
Sporočil: 182

« Odgovor #798 : petek, 07.01.2005 : 13:44:06 »

Ahoj!

Tisti, ki boste na razstavi imeli malo več časa za firbce past, in ki vas zanimajo še kakšne druge pasme razen berncev vas mam neki za fehtat Grin-fotkajte z digitalci in potem sporočite na forum, katere pasme ste ujeli, ker sem prepričana, da nas je malo morje, ki radi pregledamo aktualno 'bero' kužkov različnih pasem.

Obljubim pa, da bo najbolj zanimiva fotka iz bernske specialke za nagrado objavljena v prvi številki letošnjega biltena!!!  Mogoče pa za avtorja najdemo še kakšno spominsko darilo!!!

Pa še en predlog-vsi, ki se boste motali okrog bernske stojnice imejte polne denarnice, ker garantiram, da se ne boste mogli upreti skušnjavam na njej!  Grin Grin Grin
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #799 : sobota, 08.01.2005 : 10:39:04 »

Mi pa najverjetneje ne bomo mogli prit, ker Basha še vedno ni povsem dalek zamenjala, pa tudi gonit se mi zdi, se počasi začenja. Bomo pa prišli vseeno malo firbec past (brez nje).

Aja, kaj se denar, če se iz upravičenih razlogov ne moreš udeležit specialke lahko vrne nazaj oziroma vsaj prenese za naslednjo specialko.
Logiran
icey
nekaj malega že vem
Sporočil: 182

« Odgovor #800 : sobota, 08.01.2005 : 13:52:40 »

AlesKo-v zvezi z vračilom denarja pa se pozanimaj pri org. odboru razstave, kolikor jaz vem, se denar za razstavo načeloma ne vrača, lahko pa da je pri specialki drugače.
Ti pa svetujem, sa se zaradi dlake ne sekiraš, vseeno pridite, tako ali tako je vse skupaj lahko le zabavno preživeta sobota-vsaj s takim namenom grem jaz na razstavo. Edino goneče psice pa res ne moreš pripeljati.
Logiran
Rincy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.205

« Odgovor #801 : sobota, 08.01.2005 : 16:06:43 »

živjo!

Sem se vrnila s sončnih in zasneženih Jesenic Wink.Rina je baje praskala po vratih moje sobe in cvilila da bi me našla,pa so ji odprli pa me ni bilo.....včeraj ko sem prišla je skakala cvilila(kot da bi hotela nekaj povedat)......prav fino po enem tednu spet videt kosmatinca Wink
eno vprašanje.....ali pes kaj spremeni vedenje če gre za 1teden v nek drug kraj,namreč mi gremo med počitnicami(začetek marca)v terme čatež in bomo Rino vzeli s sabo....lahko pričakujemo kakšno reakcijo ali bo vse kot ponavadi Huh

pa še ena (zame) slaba novica...v soboto me nebo ob 5ih ker imajo sorodniki rojstni dan bom probala priti dopoldne!Za nedeljo pa verjetno pridem Wink

lp,
Nina
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #802 : nedelja, 09.01.2005 : 13:04:48 »

OJ!
Pri nas se gonitev končno umirja, tako da nimamo več straže psov pred hišo.

Včeraj smo se odpravili malo na sneg s sankami. Kar je bilo Leyli zelo všeč Cheesy
Tako, da se Leyla sedaj poleg veslanja ukvarja tudi s sankanjem Grin Grin Grin
Še malo pa jo bom navadila še na kakšen šport Wink
Zares smo bili atrakcija, ker smo se s sankam vozili kar vsi trije. Dva sva na sankah sedela, Leyla pa je bila tako ,da sva jo držala. Moram reči, da ji je postalo tako všeč, da je bila čisto pri miru, zares se ji je zdelo fino Roll Eyes.

Se je kdo od vas že sankal z berncem?

Sedaj pa komaj čakamo na razstavo Cheesy

Rincy mislim, da Rini sprememba okolja ne bo delala kakšnih preglavic, saj bo z vami Wink.

Alesko mi smo se pa že tako veselili konkurence vaše Bashe Wink
Če se ne bo gonila jo vseeno pripeljite, kljub temu, da dlaka še no bo čisto popolna.

Icey kaj bernskega pa boste ponujali na stojnici?

LP Manca
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #803 : torek, 11.01.2005 : 10:58:01 »

Alesko mi smo se pa že tako veselili konkurence vaše Bashe Wink

Mogoče se še vidimo. Basha je dlako že zamenjala, čeprav ji nova šele raste, za zdaj pa tudi ni videt, da bi se že gonila (je pa nekje na meji). Če bo tako tudi ostalo se vidimo.
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #804 : torek, 11.01.2005 : 11:04:30 »

Rinchy: Iz katerega dela Domžal si? Si kje blizu centra?
Logiran
linchaich
živim tukaj
Sporočil: 3.241

« Odgovor #805 : torek, 11.01.2005 : 11:09:58 »

Domzalcan Ales! Wink

Rincy je doma mimo Vele, potem pa proti obvoznici ... zadnje krizisce pred Mercator centrom desno (proti AMZS) ... tam nekje!

Upam, da se vidimo na razstavi! Grin
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #806 : torek, 11.01.2005 : 11:24:14 »

Hvala (taprava) Domžalčanka Linchaich   Wink Cheesy To pol pomeni, da je kr blizu nas in da bi šli lahko kdaj skupaj na sprehod. Kaj praviš Rincy?
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #807 : torek, 11.01.2005 : 11:27:12 »

Upam, da se vidimo na razstavi! Grin

A ti tudi prideš. Kdja pa. Bolj zjutraj ali bolj popoldan?
Logiran
manetka
rad pišem
Sporočil: 316

« Odgovor #808 : torek, 11.01.2005 : 11:29:18 »

Alesko tudi Leyli se od jesenskega menjavanja dlake, nova še ni čisto popolnoma zarasla tako kot je bilo pred prvo menjavo.

Tule pa še en linkwww.rskranj/simona/rambo.avi  

Malo za zabavo norčije našega divje bernke in Rambota Grin Grin Grin na Pokljuki v nedeljo.

Lp
Logiran
AlesKo
nekaj malega že vem

« Odgovor #809 : torek, 11.01.2005 : 11:32:29 »

aha, no ampak je verjetno ne bova razstavljala , če dlaka še ne bo v redu. Se nama zdi škoda puščat slab vtis. Bova pa v vsakem primeru prišla pogledat.
Logiran
Strani: 1 ... 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 ... 172   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  pasme  |  FCI 2  |  Tema: bernski planšarski pes - čvek
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.