mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 12:00:43

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"
Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 59   Dol
Natisni
Avtor Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"  (Prebrano 112755 krat)
0 članov in 5 gostov pregleduje to temo.
klovn
rad prihajam sem
*
Spol: Moški
Sporočil: 1.994

« Odgovor #675 : petek, 02.09.2005 : 18:34:22 »

Ampak kače pa res ne bi jedel. Sem raje na kačkavalju.
Logiran
dogue de bordeaux
rad pišem
Sporočil: 481

« Odgovor #676 : petek, 02.09.2005 : 18:43:40 »

Samo na severu sem bil. Meni kaca ni bila dobra, dober je bil samo nek del kace(zdravilen), ki je plaval v zganju. Bila je pa edina moznost v zivljenju, da probam in je nisem hotel zamuditi.
Logiran
klovn
rad prihajam sem
*

« Odgovor #677 : petek, 02.09.2005 : 18:46:28 »

Ja, tu pa se strinjam s tabo. Jaz sem tudi pil kačjo slino nekje na Dolenjskem, samo nisem vedel, da je notri plavala kača. Če bi, ne bi pil. Tudi če bi bila zadnja možnost v življenju. Dober so me nategnil. Tile Dolenjci so res barabe.
Logiran
dogue de bordeaux
rad pišem
Sporočil: 481

« Odgovor #678 : petek, 02.09.2005 : 18:54:10 »

Ne jaz nisem tega pil(no pol v sloveniji sem tudi to pil), jaz sem pil zganje, notri je pa bil prav organ kace(organ sem zraven popil).
Logiran
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Spol: Ženska
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #679 : petek, 02.09.2005 : 19:17:22 »

Ok, jug ima tudi zahod in vzhod, ce se ze izogibamo severnim delom raznih daljnih dezel. In na eni strani (uh, geografija Wink) je tudi nam zelo cudna dezela, kjer je ena prav sveta zivalca, ki jo tudi pri nas poznamo. Ima silno luskane oci, pa dolge trepalnice, pa... Skratka, cedna, prijazna, cisto nic hudobna... Pa je pri nas vsak dan na jedilniku. Tam bi se pa na jedilniku znasli mi, ce bi se obnasali nespostljivo do nje ali si celo zazeleli domace slovenske župce. Nic nas ne bi razumeli, da imamo drugacne navade ...... skoraj tako, kot mi nocemo razumeti, da so nekje dalec druge kulture, ljudje z drugacnimi navadami, drugimi bogovi in nam tujimi jedilniki.
Logiran

klovn
rad prihajam sem
*

« Odgovor #680 : petek, 02.09.2005 : 19:25:03 »

jaz sem pil zganje, notri je pa bil prav organ kace(organ sem zraven popil).

Uf vsaka čast, jaz tega ne bi mogel. Sem se spomnil tistega filma o Indidana Jonsu, ko so mu ponudili sveže opičje možgane.

Veš kaj me zanima, a ti poznaš tole nanook? So  mi napisal, da sva jo kar dobro  čeprav dva taka klovna kot sem jaz požre že za zajtrk. Zdaj, ko sem jo, se raje umaknem, je boljš, potem pa naj se kar razpoči.
Logiran
Sammy
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.634

« Odgovor #681 : petek, 02.09.2005 : 19:31:52 »

Kaj pa ti? Si vegetarijanka?

Vprasanje ni retoricno zato prosim za odgovor. V primeru molka bom tvoj odgovor oz. pomanjkanje tega razumela kot "ne bi mogla pojesti svoje krave, svojega piscanca itd., ki bi jih imela za ljubljencke".
Ker ne vem, ali si vegi ali ne, pac smatram, da si se v vlogo vsejedca (vkolikor si vegi) vzivela in temu primerno odgovorila.

Se bom kar citirala:
zanimivo... torej sem jaz kvazivegetarijanka (to pomeni - kot sem malo prej zvedela, da jem jajca, mleko in mlečne izdelke, ribe in meso, vendar ne rdeče). sama se imam za res veliko ljubiteljico živali in sem celo malo začudena nad tem, da mesa ne jem toliko zato, ker bi se mi živali smilile, ampak zaradi tega, ker mi enostavno ne paše. ne vonj, ne izgled, ne okus. belo meso pa občasno jem (recimo 1x, 2x na teden), ampak zelo malo (mislim v količini). torej mi ne more manjkati nobenih snovi. zelenjavo in sadje pa pojem v ogromnih količinah.

Torej, ne. Psa ne bi mogla jesti, niti svojega, niti kateregakoli drugega. ko bom enkrat na svojem, si mesa ne bom pripravljala, ker ne morem imeti v rokah mišice, ki je pred časom delovala z ostalimi deli telesa. moji psi pa bodo meso pač dobili v briketih.
Logiran
Nanook
midi
Sporočil: 7.399

NS Lama Tari

« Odgovor #682 : petek, 02.09.2005 : 20:15:18 »

Pisuka, meni so pa v Mehiki ponudili eno pijaco v kateri je plavalo nekaj cudnega, pa mi mama ni pustila spiti. Res je, da takrat menda se nisem bila polnoletna, ampak glede na to, da sem priplezala na eno izmed obeh tavelikih piramid (Chichen Itza se trenutno ne steje), bi mi lahko pustila. Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Zadeva, ki je plavala v tisti pijacki, je bila se najbolj podobna eni bubi ali pa crvu, ki v Dosjejih X luta po ljudeh (v notranjosti kajpak). Lips Sealed Undecided Huh

Klovn, si pa optimist... Nanook servirala. Wink Jaz ne serviram, jaz zrem (to si prav ugotovil oz. "so ti strici povedali"  Grin). Se spomnim, da je nekdo nekoc rekel, da bi se lastno mamo pozrla. Brezno brez dna.  Grin Palicice sem zal vrgla stran, obljubim pa, da se naslednjic pozanimam, kaj tocno drzi tako psa kot ananas pokonci, a je vredi fredi? Cheesy Castila te pa ziher ne bom, sem skrtica!  Wink

Hehe, Jana, res je, sta tudi se vzhod in zahod. Ampak...ko tako poslusam najstnike (pazite, pise poslusam), imam obcutek, da poznajo le "east side" in "west side".  Wink

Sammy, se mi je zdelo. Cheesy

PS: Much ado about nothing.  Grin  Grin  Grin

PS2: Grem buljit v veliko stekleno kroglo in z(a)badat lutke (vuduuuu)!
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #683 : petek, 02.09.2005 : 20:19:11 »

Nanook, mogoče tekila Grin?
Logiran
klovn
rad prihajam sem
*

« Odgovor #684 : petek, 02.09.2005 : 20:55:17 »

Pisuka, meni so pa v Mehiki ponudili eno pijaco v kateri je plavalo nekaj cudnega, pa mi mama ni pustila spiti. . Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Zadeva, ki je plavala v tisti pijacki, je bila se najbolj podobna eni bubi ali pa crvu, ki v Dosjejih X luta po ljudeh (v notranjosti kajpak). Lips Sealed Undecided Huh

PS2: Grem buljit v veliko stekleno kroglo in z(a)badat lutke (vuduuuu)!

Preden me dokončno požreš za 1/4 zajtrka, naj se vsaj malce odkupim. Ne vem sicer o kakšnih bubah govoriš, ampak če so bili notri črvi - potem gre res za tekilo in sicer Mescal Gusano Rojo. To so črvički, ki živijo v agavah in je ta pijača malce mehiške posebnosti. Pa še dobrega želodca ni treba imeti. Mene bi sigurno izbljuvala.

Zdaj pa te prosim, da nehaš buljit v stekleno kroglo in zbadat lutko. Sploh ne vem, od kod ti moja podoba, samo mene od takrat, ko si to napovedala nekaj strašno zbada med desnim rebrom in levim kolenom. Daj raje tam, okoli jezika. Me zelo srbi.
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #685 : petek, 02.09.2005 : 21:20:13 »

Cak mal, a se ne pije tekila s soljo in limono?

Mm, redko bljuvam, je skoda. Gre vse skozi prebavila.

Ja ti sment, jaz bi se malce zamislila, lutke namrec ne zabadam na mestu, kjer tebe zbada. Cheesy

V stekleno kroglo sem za trenutek prenehala buljiti, saj so vendar reklame. Wink
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
nadja
odvisnež
Sporočil: 894

« Odgovor #686 : petek, 02.09.2005 : 23:30:30 »

Tekilo s soljo in limono so uvedli za nemehiške pivce Grin, v Mehiki jo pijejo brez Wink

Smo malo zašli iz teme... Mislite da vegeterijanci potem lahko pijejo tekilo, če v njej plavajo žužki?  Cheesy

lp
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #687 : petek, 02.09.2005 : 23:36:42 »

Aha, torej tisto je za sisije hehe. Nas Japoncek jo je kar ruknil in se potem se celo pot rezal.  Wink

Hja, je ne bi smeli, kajne. Poznam (vsaj) eno vegetarijanko ki je zacetek tega meseca ruknila ene 3 tekile, sam ne vem, ce je notri plaval zuzek. Jo bom vprasala, kaksno mnenje ima o tem.
Logiran

Desobediencia
živim tukaj
Sporočil: 3.488

« Odgovor #688 : sobota, 03.09.2005 : 00:05:17 »

Tekilo s soljo in limono so uvedli za nemehiške pivce Grin, v Mehiki jo pijejo brez Wink
Normalno. Brez soli je boljša Smiley
Logiran
Nanook
midi

NS Lama Tari

« Odgovor #689 : sobota, 03.09.2005 : 10:51:18 »

Hm, ne bi vedla, je ne pijem ne tako ne drugace.
Logiran

Strani: 1 ... 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 ... 59   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.