mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
nedelja, 24.11.2024 : 18:38:34

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 59   Dol
Natisni
Avtor Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"  (Prebrano 112884 krat)
0 članov in 12 gostov pregleduje to temo.
Jana
Jana Pahovnik
administrator
Spol: Ženska
Sporočil: 29.418

Sijejo zvezdice na nebu ...

« Odgovor #495 : petek, 22.07.2005 : 16:24:30 »

Torej, v bodoce ne pisi komentarjev k filmom, ki jih ne razumes, se manj pisi o stvareh, ki jih ne razumes.
Lek je slovensko podjetje in za klevete, ki si jih pisarila tukaj lahko tvoje starse tozijo in zahtevajo veliko odskodnino. Tole je namrec javni medij, kot recimo cajtnge, ki jih lahko prebere vsak. Menda ne bos rekla, da gres v casopis napisat, da ti je frendica med odmorom v soli povedala, da v Leku mucijo pse?

Daj, weimi, pojdi raje s svojim psom na sprehod, kot da cel dan preždis tukaj in pises skorajda v vsako temo. Ko bos v temah razumela, o cem tece beseda, se pa spet beremo.
Logiran

Desobediencia
živim tukaj
Sporočil: 3.488

« Odgovor #496 : sobota, 23.07.2005 : 20:18:47 »

Če ima kdo par minut časa:) ..
http://animalliberationfront.us/ALFront/anim1.swf

Pa še tole:
http://animalliberationfront.us/Practical/FactoryFarm/factory_farms.htm
Logiran
weimi
rad pišem
Sporočil: 319

« Odgovor #497 : sobota, 23.07.2005 : 20:34:40 »

Cry Cry
Logiran
T.M.T
odvisnež
Sporočil: 577

« Odgovor #498 : sobota, 23.07.2005 : 21:45:19 »

Joj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry Nekatere živalce so pa takooooooooo boge.Delfinčki,pa psi in tigerček mali...grozno!Pa še pesem...

Ampak kaj lahko samo peščica ljudi,kot smo mi,naredi???Lahko osveščamo a velikih sprememb ne bo Cry...
Logiran
Matic.
nekaj malega že vem
Spol: Moški
Sporočil: 165

« Odgovor #499 : sobota, 23.07.2005 : 22:04:07 »

Joj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry Nekatere živalce so pa takooooooooo boge.Delfinčki,pa psi in tigerček mali...grozno!Pa še pesem...

Ja, res so ubogi psi, pa delfinčki, pa tigerček...Kaj pa ko je vsak dan za kosilo sočen zrezek?!? Angry To je pa v redu.
Aja, sem pozabil, da so krave, pujsi, piščanci...živali 2. klase. Niso tako luštkani kot tigerček ali delfinček.  Huh

Ampak kaj lahko samo peščica ljudi,kot smo mi,naredi???Lahko osveščamo a velikih sprememb ne bo Cry...

Kaj pa delajo ljudje kot si ti? Kaj pa ti konkretno narediš zato, da živali ne trpijo?

LP
Logiran
T.M.T
odvisnež

« Odgovor #500 : sobota, 23.07.2005 : 22:23:17 »

Matic. Tiste tri pikice pomenijo nadaljevanje.Tako so mene v šoli učili...možno,da je pri vas drugače Huh .Drugače pa...ali si ti vegetarjanec?Mislim,da je bilo to že omenjeno na začetku.Pa ne bi šeenkrat.

Kaj pa delajo ljudje kot si ti? Kaj pa ti konkretno narediš zato, da živali ne trpijo?

No pridi na obisk...veš imam trenutno dva tigra pa eno pando v sobi.Pa naslednji teden dobim krzno-nova pošiljka.Ti povem kaj delam?!Celo noč,na 2 uri vstajam in hodim po hiši z mčjim mladičem,starim 6 dni,mu držim stekleničko v gobčku in masiram trebušček...to delam.Nekateri bi ga tebi nič meni nič buma!
Pa slučajno nimam psa na ketni (da boste vedeli,ko vedno čez kmete pljuvate),pa krvavice se tudi prav fletno imajo (paša vsak dan,če le ni dežja)...
Pa rešujem majhne ptičke,po svojih močeh poskušam pomagati pri izgubljenih ali/in najdenih psov,muck itd.
Nekja takega počnemo forumovci.Možno pa,da si ti drugačen.Priznam pa nisem vegeterjanec in jem meso (ne jem pa govejega,konjskega in svinjskega).Sedaj pa me imej za ne vem kakšno mučiteljico živali jaz sem svoje povedala.

Lep večer in lahko noč
Logiran
T.M.T
odvisnež

« Odgovor #501 : sobota, 23.07.2005 : 23:11:29 »

Upsi!Se opravičujem za eno napako sram

pa krvavice se tudi prav fletno imajo (paša vsak dan,če le ni dežja)...

Tiste krvavice bi morale biti kravice.

Res se opravičujem ampak...motiti se je človeško Wink.
Logiran
Lora
novinec
*
Sporočil: 6

« Odgovor #502 : nedelja, 24.07.2005 : 10:04:51 »

No jaz bi pa rada opisala grozen dogodek in upam da to spada v to temo, ko ze govorimo o "ljubiteljih zivali"...namrec vceraj sva se z fantom sprehajala po Bledu in za nama je hodila neka zenska z majhnim mesanckom...pes je vsake 2 minuti zacvilil zato sem se obrnila, da vidim kaj je narobe...lastnica je kuzka namrec brcala na vsakem koraku! in kot sem jaz lahko ugotovila cisto brez potrebe!...brcala ga je pa z vso mocjo...mimoidoci pa nic! ne vem, jaz sem bila dobesedno zgrozena in sem ji ze hotela povedati par stvari pa mi je fant rekel da naj se raje ne umesavam Angry
Torej kaksni so to lastniki?? ali se sploh da kaj narediti, ko vidis tako grozno vedenje lastnikov??
Lp,
   Lora
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #503 : nedelja, 24.07.2005 : 10:51:18 »

ne vem, jaz sem bila dobesedno zgrozena in sem ji ze hotela povedati par stvari pa mi je fant rekel da naj se raje ne umesavam Angry

Ja no? In kaj si ti storila? Zamižala in se obrnila proč! Hinavščina. Namesto, da bi poklicala policijo in prijavila fizično nasilje nad živim bitjem.
Logiran
Matic.
nekaj malega že vem

« Odgovor #504 : nedelja, 24.07.2005 : 11:47:04 »

Ja no? In kaj si ti storila? Zamižala in se obrnila proč! Hinavščina. Namesto, da bi poklicala policijo in prijavila fizično nasilje nad živim bitjem.

Točno o tem govorim!
Če smo pasivni, pa tudi če se zgražamo nad početjem drugih, zato nismo čisto nič boljši od njih.  Lips Sealed

Celo noč,na 2 uri vstajam in hodim po hiši z mčjim mladičem,starim 6 dni,mu držim stekleničko v gobčku in masiram trebušček...to delam.Nekateri bi ga tebi nič meni nič buma!
Pa slučajno nimam psa na ketni (da boste vedeli,ko vedno čez kmete pljuvate),pa krvavice se tudi prav fletno imajo (paša vsak dan,če le ni dežja)...
Pa rešujem majhne ptičke,po svojih močeh poskušam pomagati pri izgubljenih ali/in najdenih psov,muck itd.

T.M.T. tudi jaz sem svojo mačko "po flaški gor spravil", tudi jaz psov nimam na verigi... Pa se zato nimam za nič boljšega od drugih. Zato, ker ne mučiš živali spadaš med normalne, povprečne ljudi. Nič drugega.  Shocked

Ti si moj post vzela kot napad nate, ampak to se v teh temah pač dogaja; ljudje pišejo poste, se polemizira...Če bi vsi isto mislili tega foruma ne bi bilo.

Nekja takega počnemo forumovci.Možno pa,da si ti drugačen.Priznam pa nisem vegeterjanec in jem meso (ne jem pa govejega,konjskega in svinjskega).Sedaj pa me imej za ne vem kakšno mučiteljico živali jaz sem svoje povedala.

Jaz sem vegetarijanec, ampak se ne hvalim s tem in tudi ne vem, koliko to dotičnim živalim resnično pomaga.
Ampak jaz se nisem hvalil v stilu:
zato me je zanimalo, kaj točno ti za te živali narediš. To, da na vsaki strani piše ubogi ta, ubogi tisti, tem živalim nič ne pomaga!

Logiran
T.M.T
odvisnež

« Odgovor #505 : nedelja, 24.07.2005 : 12:13:35 »

Ok Matic. nič ne naredim.Pustim,da pocrkajo.A si sedaj zadovoljen z  odgovorom? Huh
Logiran
Matic.
nekaj malega že vem

« Odgovor #506 : nedelja, 24.07.2005 : 12:50:05 »

Joj mala...

To bi naredil vsak normalen človek, zato še nisi svetnica.  Lips Sealed
Veliko je ljudi, ki imajo radi živali, tu nisi sama.

Še enkrat si dobro preberi moje vprašanje. Kaj za te uboge živali (delfinčke in ostale, ki jih tako objokuješ) storiš ti?

Pa ne napadaj sedaj mene, kaj storim jaz-jaz se nisem hvalil s tem.  Tongue
Logiran
Lora
novinec
*

« Odgovor #507 : nedelja, 24.07.2005 : 14:53:31 »

Ne bi rekla da gre tukaj za hinavscino, ceprav res nisem nic storila in mi je blo pozneje zal, ubogala sem nasvet fanta kateremu je bilo ocitno vseeno in sem storila napako..tu se strinjam s tabo...vendar hinavscina bi bila, ce bi bilo meni vseeno pa verjemi da mi ni! strinjam se lahko bi kaj ukrenila ter poklicala policijo...upam da je kdo drug, ki je to videl poklical...vem za drugic kaj naj recem:( pa tudi ne vem kaj bi lahko policija ukrenila glede tega saj imam s takimi zadevami precej slabe izkusnje...lansko leto sem prijavila soseda, ki je dobesedno zanemarjal psa, takrat ko pa je imel cas ga je pa tepel, brcal itd...in kaj je storila policija? nic! pes je se vedno pri istem lastniku...
Logiran
andi
rad prihajam sem
*
Sporočil: 1.633

« Odgovor #508 : nedelja, 24.07.2005 : 15:04:29 »

Je pač potrebno malce vztrajati, ne pa samo enkrat zavrteti telefon in potem obupati. Izživljanje nad psom je kaznivo dejanje, ki ga policija ne sme spregledati.  Npr, lahko bi tepeže(sosedove) poslikala in policiji dala dokaze. Lahko bi se obrnila na veterinarsko inšpekcijo! Res je, da si je potrebno za take stvari vzeti čas in voljo, včasih je treba ubrati kakšno posebno taktiko, vprašati koga za nasvet itd.
Žal se ljudje vse prevečkrat obrnemo stran in mislimo, da to pač ni naša stvar. Ne samo pri živalih, pri otrocih in ženskah tudi. Ne razumem pa kakšen vzgled smo/bomo svojim otrokom, s kakšno vestjo zaspimo/zaspite ponoči.
Logiran
Lora
novinec
*

« Odgovor #509 : nedelja, 24.07.2005 : 15:11:15 »

Andi ja imas prav...verjetno ce bi se pozanimala ter vztrajala pri temu bi bilo drugace...dobesedno nisem imela pojma kako to gre pa sem samo enkrat prijavila ter pustila to pri miru...moja napaka.
Pa tudi drugi, ki so videli isto kot jaz so se samo obrnili ces "saj je samo pes"  Shocked ljudje se premalo trudijo pomagati drugim, saj je nekako lazje da se samo obrnes stran in pozabis na vse skupaj...ni prav, vceraj bi res lahko kaj ukrenila...zdaj me pa zre vse skupaj Undecided
Logiran
Strani: 1 ... 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 ... 59   Gor
Natisni
mojpes.net  |  aktualno  |  vroče teme  |  Odgovorno skrbništvo ...  |  Tema: "LJUBITELJI ŽIVALI"
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.