mojpes.net
o psih pasme galerija forum zaščita živali posvojite psa

Dobrodošel/la, gost. Prosim prijavi ali registriraj se.
petek, 13.09.2024 : 20:24:09

Prijava z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seanse.
* Domov Pomoč zemljevid po mojpesForumu Prijava Registracija
mojpes.net  |  o psih  |  nakup psa  |  Tema: Bivanje psa v stanovanju ali ne?
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 31   Dol
Natisni
Avtor Tema: Bivanje psa v stanovanju ali ne?  (Prebrano 78125 krat)
0 članov in 24 gostov pregleduje to temo.
Dunja
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.306


« Odgovor #195 : sreda, 17.11.2004 : 20:38:38 »

gospodiča (general Shocked) rommel in MihaB,
jaz moškega v svojem življenju imam, celo oba imava zelo, zelo rada pse, natančneje bokserje (tako sva se tudi spoznala). Moj partner se ne počuti prav nič ogroženega, saj je ljubezni za vse dovolj.  Kiss In tudi on se s svojim psom prav rad pocrklja na kavču, postelji ali na tleh  Shocked Grin.

MihaB, koliko si star, koliko otrok si naredil, koliko od njih si priznal za svoje?  Wink - kakšen dedec! Nekateri zvišujemo nataliteto psov in bomo tudi nataliteto ljudi, kaj pa ti? Daj pošlji mi sliko prosim - me zelo zanima kako izgledaš!

Je pa res, da imam rajši 5 psov kot 5 otrok. Je vseeno ceneje.  Grin
Logiran
Matic K.
rad pišem
****
Spol: Moški
Sporočil: 342


« Odgovor #196 : sreda, 17.11.2004 : 20:43:05 »

He he...

Citat
Zdaj pa vem zakaj pada nataliteta v Sloveniji

Očitno se denar davkoplačevalcev meče stran za nesmiselne raziskave na tem področju Grin. Kako, da na to ni nihče prej pomislil?? Očitno te raziskave opravljajo sami bedaki!! Znebimo se psov pa nas bo kmalu 3 milijone Grin Grin Grin!!

Ta tema mi je vedno bolj všeč! MihaB in Rommel, lepo, da sta se tako vživela v vlogo komedijantov v tej temi Grin. Kar tako naprej Wink Wink!!!

Lp
Matic, Era in Dona
Logiran
Nanook
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.399


NS Lama Tari


WWW
« Odgovor #197 : sreda, 17.11.2004 : 20:57:04 »

 Grin Grin Grin Grin Grin Smeh je pol zdravja, torej cepljenje proti gripi ni potrebno. Sparamo! Grin Grin Grin

Tisti, ki ima rad pse, se nad videnim nic ne pritozuje, tisti, ki jih pa ne mara, pa do postelje sploh pride ne.   Grin Grin Grin
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
tomaz
še malo sramežljiv
**
Spol: Moški
Sporočil: 64


« Odgovor #198 : sreda, 17.11.2004 : 22:10:17 »

Sem kar nekaj časa okleval, preden sem se lotil pisanja na tole temo, ker vem, da bi me nekateri ob tejle novici z veseljem raztrgali. Moj bokser Ray živi zunaj. Ja, v pesjaku, ima pasjo uto. V hišo ne stopi nikoli Undecided. Vendar ne po moji volji. Žal kljub svojim letom še vedno živim pri starših in večina družine je mnenja, da pes ne sodi v stanovanje. Sam bi mu sicer dovolil, da bi bil v stanovanju, saj sva kar precej navezana eden na drugega   Kiss, vendar se je treba prilagajati večini Undecided.

Sicer se ne postavljam ne na en ne na drug breg, ker se mi zdijo nekatera vaša mnenja pretirana, da ne rečem primitivna in omejena. Vendar pustimo vsakemu svoj glas, kajne  Wink.

Zdaj pa veselo po meni  Wink, lice sem nastavil.
Logiran
Dunja
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.306


« Odgovor #199 : sreda, 17.11.2004 : 22:30:54 »

Živjo tomaz,
pač nimaš izbire, saj tvoji starši psu ne dovolijo v hišo... Undecided

Škoda samo, da si si umislil bokserja, ki ni pes za ven (zaradi tipa dlake in tudi zaradi karakterja, ki ga ta pasma ima). So namreč zelo nesamostojni in sentimentalni in res rabijo družbo ves čas, poleg tega so pa še zdravstveno zelo občutljivi.
Upam, da ima Ray možnost biti na toplem, saj prihajajo mrzli dnevi, ki so za bokserja lahko usodni.

Morda boš nekoč, ko boš živel na svojem, svoj dan delil z bokserjem. Povem ti - so res super družba, stalno razvedrilo in oko duše lastnika prav vsak trenutek, ko so ob tebi.
Logiran
Matic K.
rad pišem
****
Spol: Moški
Sporočil: 342


« Odgovor #200 : sreda, 17.11.2004 : 22:36:20 »

Tomaz

Mislim, da ne bo nihče začel udrihati po tebi....žal Grin Grin! Meni osebno je ta tema zabavna, nikakor pa ni več podobna resni diskusiji o tem kje naj pes biva. Mislim, da je zelo malo verjetno, da bo nekdo, ki ima psa zunaj zaradi napisanih "razlogov" le-tega spustil v hišo. Definitivno pa ne bo (vsaj upam Wink) nihče izmed nas, ki psu dovolimo bivati v hiši/stanovanju psa postavil pred vrata! Torej je, če vse skupaj strnemo, ta tema namenjena brezplodnemu pregovarjanju in res ne vidim razloga zakaj to pregovarjanje ne bi imelo malce komičnega pridiha!! Saj zadnjih par strani nihče več - razen Rommel-a in MihaB-ja - ne jemlje več stvari resno.

Tako da, če ti pač starši psa ne pustijo imeti v stanovanju, se temu ne moreš zoperstavljati! Starši so pa le starši Wink!!

Lp
Matic, Era in Dona
Logiran
rommel
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 20


« Odgovor #201 : sreda, 17.11.2004 : 22:37:34 »

Bravo tomaz! Ti samo poskrbi,  da je pesjak v zavetju, primernih mer in da je pasja uta odprta pri strani, izolirana in predeljena ter ima iztekališče!! Glede na to da je bokser ga pri ekstremnih temp. umakni v garažo ali podoben prostor ki je dovolj zračen!

MihaB! kam si nam pa dekline zjagov Huh Huh?? Pa ne da svilene blazinice likajo in pripravljajo termofor Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Logiran
tomaz
še malo sramežljiv
**
Spol: Moški
Sporočil: 64


« Odgovor #202 : sreda, 17.11.2004 : 22:38:23 »

Dunja, hvala za razumevanje  Smiley.

Ja, ima super hišo (saj sem jo sam delal Grin), izolirano, dvoprostorno, izdelano po načrtih M. Zidarja. Naslednji teden vgrajujem drugi upgrade - radiator s termostatom Wink (prvi je bil okno).

Glede karakterja se strinjam - včasih me kar srce zaboli, ko ga dam v pesjak in mi z očmi pove, da bi bil rad z mano. Bomo že preživeli - se pa zato takrat, ko sva skupaj, toliko bolj mečeva en po drugem  Grin.
Logiran
Nanook
midi
***
Spol: Ženska
Sporočil: 7.399


NS Lama Tari


WWW
« Odgovor #203 : sreda, 17.11.2004 : 23:16:16 »

Se strinjam z Maticem. Pac...malo zabave ane. Roll Eyes
Rommel, pri nas se pasje svile naceloma ne lika, ker si iz tega radi posteljico delamo, torej je skoda energije ane. Tudi bombaza ne likamo, ga pa peremo z Lenorjem, ker nam najbolj disi.
Ce te pa ze zanima...psu kleklam cipkasto blazino, a bo?  Grin Grin Grin
Logiran

"The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it." -Neil deGrasse Tyson
rommel
novinec
*
Spol: Moški
Sporočil: 20


« Odgovor #204 : sreda, 17.11.2004 : 23:51:07 »

 :PJah, bo Nanookker čipkebaje zelo blagodejno vplivajo na psičke z hrapavimi jezički.. Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

Logiran
Yo
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.836


« Odgovor #205 : četrtek, 18.11.2004 : 00:55:14 »

Evo, pokorno se javlja še ena mučiteljica - zdaj pa ne vem, ali sem to zato, ker je pes na postelji ali zato, ker je tako zelo zmatrana od agility-ja  Cool Shocked Grin



MihaB in Rommel... jaaaaaa, pa dedca imam, pa otroka, pa...

Lp, Yo
Logiran
linchaich
živim tukaj
***
Spol: Ženska
Sporočil: 3.241


« Odgovor #206 : četrtek, 18.11.2004 : 01:20:38 »

MihaB in Rommel... jaaaaaa, pa dedca imam, pa otroka, pa...

... na en del pasje in en del macje ekipe si pozabila! Wink

Samo bog ve, kako sele mucis dedca ... glede na tole slikco zgoraj! Wink


Forumovci (tisti, ki imate pse noter) ... obupni ste ... je ze Alesko povedal, da jim dajte kramp al pa lopato v roke (tace), pa na ketno okoli hise, pa vam bodo jarek skopali (na primer) ... hehehehe ... se oproscam ... da bodo (beri pocasi - tako romanticno Wink ) veselo, srecno, uzivajoce lajali na jabolcka, ki pocasi padajo z zelenega, velikega drevesa, tako zlato rumene barve ... na tleh se pa raztrescijo na vec kosckov, tako da nas zlati kuzek laja na delcke jabolcka, ki bodo pravkar padli na tla in cakali, da jih nekdo pohodi ali pa da jih nas zlati kuzek popapca ... kako veselo je lahko zivljenje ... ce nimate jablane, lahko vsak dan vrzete svojemu zlatemu kuzku eno jabolko - pa bo NAJSRECNEJSI ...
... bom morala poskusiti tudi sama ... ceprav je moje zivljenje ze tako srecno ... ampak zgleda je lahko se bolj!  Wink Wink Wink


Tale tema je pa res zelo zabavna! Wink Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Logiran
Maja.
rad prihajam sem
*
Spol: Ženska
Sporočil: 1.065


« Odgovor #207 : četrtek, 18.11.2004 : 01:28:19 »

Zdaj je pa dovolj! Angry

MihaB in Rommel ne sodita ostalih forumašev po sebi!Če vidva nimata boljše polovice, ki bi vaju spravila v red, še ne pomeni, da je mi tudi nimamo.

Nataliteta pa najbrž pada tudi zaradi drugih dejavnikov. Mogoče k temu pripomoreta tudi vidva. Kajne MihaB-kje pa je zdaj tvoj Romči?
Get a room! Grin

Zakaj pa oba tako vneto skrivata starost? Roll Eyes

Psa pa sem kupila fantu za rojstni dan, saj je bil buldog njegova želja že iz otroštva. Tongue

Lep pozdrav "somučiteljem"
Logiran
Primavera
odvisnež
*****
Spol: Ženska
Sporočil: 600


« Odgovor #208 : četrtek, 18.11.2004 : 01:37:43 »

:PJah, bo Nanookker čipkebaje zelo blagodejno vplivajo na psičke z hrapavimi jezički.. Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue



Hm. Rommel, nakako daješ slutiti, da je vsak izmed naših psov bliže Wolfordovim in ne samo idrijskim čipkam , kot pa ti.Morda bi se pa moral maskirati v......psa??  Wink
Logiran
zoycik
nekaj malega že vem
***
Spol: Ženska
Sporočil: 236


« Odgovor #209 : četrtek, 18.11.2004 : 13:07:50 »

Na forumu se oglašam prvič in moram priznati da tudi pri nas trpinčimo pse v posteljah in ne samo to tudi dva mačka sta izpostavljena enaki krutosti in da bi bila mera polna smo junija imeli leglo 7 boxerjev  in glej ga vrabca, vseh sedem je izpostavljeno enaki krutosti in so prisiljeni noč prespati v lastnikovih posteljah.

Žal sem imela možnost viseti sličice samo trpinčenih psov ne pa tistih, ki živijo psu primerno življenje.
Logiran
Strani: 1 ... 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 ... 31   Gor
Natisni
mojpes.net  |  o psih  |  nakup psa  |  Tema: Bivanje psa v stanovanju ali ne?
Skoči na:  

domov | o psih | pasme | galerija | forum | zaščita živali | posvojite psa | piškotki | admin | splošni pogoji

2000-2023 Jana. Vse pravice pridržane.
Vsako kopiranje vsebin ali njihova uporaba v nasprotju s
splošnimi pogoji uporabe mojpes.neta je prepovedana.
Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines