Anketa
|
Vprašanje: |
Zanima me kaksno je "stanje" nasih psic glede sterilizacije in inkontinence!
1. imam sterilizirano psico pred prvo gonitvijo – ni inkontinentna |
22 (15.9%) |
2. imam sterilizirano psico pred prvo gonitvijo – komaj sterilizirana – zaenkrat ni inkontinentna |
5 (3.6%) |
3. imam sterilizirano psico pred prvo gonitvijo – inkontinentna |
7 (5.1%) |
4. imam sterilizirano psico med prvo in drugo gonitvijo – ni inkontinentna |
9 (6.5%) |
5. imam sterilizirano psico med prvo in drugo gonitvijo – komaj sterilizirana – zaenkrat ni inkontinentna |
3 (2.2%) |
6. imam sterilizirano psico med prvo in drugo gonitvijo – inkontinentna |
2 (1.4%) |
7. imam sterilizirano psico kasneje, zaradi hude navidezne brejosti – ni inkontinentna |
4 (2.9%) |
8. imam sterilizirano psico kasneje, zaradi hude navidezne brejosti – inkontinentna |
4 (2.9%) |
9. imam sterilizirano psico kasneje, zaradi vnetja maternice – ni inkontinentna |
4 (2.9%) |
10. imam sterilizirano psico kasneje, zaradi vnetja maternice – inkontinentna |
3 (2.2%) |
11. imam sterilizirano psico kasneje, zaradi drugih zdravstvenih tezav – ni inkontinentna |
5 (3.6%) |
12. imam sterilizirano psico kasneje, zaradi drugih zdravstvehih tezav – inkontenentna |
3 (2.2%) |
13. nimam sterilizirane psice – se premisljujem o sterilizaciji – ima pogoste zdravstvene tezave (navidezna brejost, … ) |
6 (4.3%) |
14. nimam sterilizirane psice – se premisljujem o njej – nima nobenih zdravstvenih tezav |
16 (11.6%) |
15. nimam sterilizirane psice in je zaradi moznosti inkontinence tudi ne bom (izjema zdravstvene tezave) |
12 (8.7%) |
16. nimam sterilizirane psice - drugo |
19 (13.8%) |
17. ni sterilizirana, pa vseeno inkontinentna |
1 (0.7%) |
18. imam sterilizirano psico kasneje, zdravstvenih tezav ni imela- ni inkontinentna |
10 (7.2%) |
19. imam sterilizirano psico kasneje, zdravstvenih tezav ni imela - inkontinentna |
3 (2.2%) |
|
|
Vseh glasov: 117 |
|
|
Avtor |
Tema: Sterilizacija in inkontinenca! - anketa (Prebrano 28816 krat)
|
0 članov in 2 gostov pregleduje to temo.
|
|