Saj večina ve, da po dobrem seksu paše spanec

. No tako Ajša, kot jaz sva bile včeraj malce utrujene, zato se javljam danes.
Torej kot ste ugotovili, smo seksali

Sedaj pa vsi, ki nimate 14 let, nehajte brati! JANA, PROSIM ZA RDEČ TRIKOTNIK!!

Včeraj je bil z nami Grega (PU). Fant je

majster, car, taprav za te stvari, bi napisala še je***, pa vem, da mlajši rdečega trikotnika ne upoštevajo

.
Pridemo do samca, Ajša se ni prav nič vsedala, ampak je prav veselo mahala z repom. Kot se za sramežljivko spodobi smo šli v zaprt prostor, da nismo imeli firbcev, ker mladi le seksa ne smejo gledati

.
No povohala sta se, tokrat ni bila prav nič sovražna do njega. Zadeli smo pravi dan

. Preventivno smo ji vseeno zvezali gobec. Lastnik samca jo je držal spredaj, jaz sem stalal zraven nje in navijala zanjo

. Po črnogorsko, roke v žep, moški naj pa delajo

.
Grega se je kot pravi mojster postavil zadaj in spremljal zadevo

. Fantič je probaval, pa mu ni najprej ratalo. Moški so rekli, da se mora zrajcat

. No jaz sem videla, da ima male probleme, ker je moja babura le velika in saj veste ženske, kako je centimeter pomemben

. Toliko je on višji od nje

.
Kot pravi moški, mu je Grega priskočil na pomoč. Čisto po čefursko (tokrat jim štejem to v dobro)

, je dvakrat pljunil v roko in jo podmazal

. To, da ji je vtaknil še dva prsta notri, mu itak štejem v plus, ker pes ni poznal predigre (kakšen mora biti lastnik

).
No potem ga je dobil notri (le kako bo nemc v Beli Krajini poštimal primorko sam

) in Grega ga je lepo nežno (tukaj se je videlo, da moški res držijo skupaj) obrnil in začela sta uživat.
Sparjena sta bila 45 minut, Ajšika je godla, ampak ne renčala, ampak uživala

.
Ko sta prišla narazen, se je Grega zopet pokazal kot kavalir

in jo je dvignil in odnesel v avto.
Med potjo sva zgubila nekaj "otrok"

, a vse se je srečno končalo.
In ker sem jaz ženska, gremo seveda danes še enkrat, ker Ajši seveda moram omogočit še malo užitka. Samec pa tudi mislim, da se ne bo pritoževal

.
V glavnem trikirat hura za Gregorja

in bravo Ajša

.