Čerrrr, dolgo se nisva javili. Načeloma se pri nas ne dogaja nič kaj novega. December smo več ali manj uspešno preživeli z pomočjo dopustov in varuške (zahvala gre moji tašči in tastu). Lahko potrdim le da smo poskusili še ene kapljice, ki naj bi čudežno delovale in ni bilo nekih uspehov. Očitno je Via imuna na taka "zdravila".
Lahko pa se pohvalim da je končno, ampak res mislim končno osvojila kliker.
prvič sem ji ga predstavila v marcu lanskega leta. Pa se je najprej en teden skrivala pod mizo, potem neslednji teden po vseh kotih stanovanja, medtem ko je bežala pred mano z klikerjem v roki. Potem se mi je po dobrih dveh tednih že nesmiselno zdelo, da jo navajam nanj. Ampak ker jaz pač ne odneham sem ga sredi poletja spet privlekla na plano za kakšen teden, pa spet jeseni. Nič.
No, zadnjič enkrat spet berem neko knjigo v kateri opisujejo delo s klikerjem in ga spet privlečem ven, ter začnem počasi naklikavat, in glej ga zlomka, končno je pogruntala da je to nekaj dobrega.
Sicer na trenutke če kliknem preblizu nje še malo trzne ampak načeloma se ga veseli. jaz pa še bolj, ker mi je ful fino delat z njim. Ja sej vem zdaj boste rekli da sva priflarki,
ampak žal moram reči, da moja brihta ni tako velika brihta kot sem sprva mislila, ali pa sem si izbrala pretežke trikce za učenje. Ampak šššš, jaz nisem nič rekla.
Ker nimava nobenih novih slik, vam pokažem samo eno sliko, ko je bila Kori na obisku, vse kar mi manjka je en maček na glavi
Pravilna uporaba portala mojpes.net ( z moj pes)