Rodil se je prelepi dan, danes je moj rojstni dan
je pela Via v torek, ko je praznovala svoj "novi" DRUGI rojstni dan (alias obletnico posvojitve)
. Jap, dve leti sta že minili odkar sva domov pripeljala tega malega vražička, brez katerega si ne znam več predstavljati življenja. Via je v vsaki moji misli in vsakem dejanju, prva stvar vedno ko pomislim, kaj pa Via, ali bo to zanjo ok. To je res tako nežno, milo bitje, z tolikooo ljubezni in vse kar si želi, je samo to da je z nama.
Moja pasja ljubezen, želim si da bi si še dolga dolga leta delali družbo in bi še naprej tako lepo napredovala, čeprav včasih pozabim kako daleč si že prišla.
Seveda smo imeli tudi manjše praznovanje
Tortica za mojo slavljenko
Svečko je upihnila z mojo pomočjo
Potem se je pa začela požrtija (tokrat celo brez zmrdovanja in prigovarjanja naj je)
Očitno je bilo zelo okusno
Preden me vprašate kaj pa darila, naj povem da jih ni bilo
, ker ima polno rit vsega in je že tako preveč razvajena. Za darilo je šla včeraj z mano v službo in ponoči spala v šefovski postelji. Danes pa smo šli spet nazaj na stara pota in trenutno brez milosti počiva v kuči. Žal ji preveč crkljanja škodi.Ampak "novi" rojstni dan se praznuje le enkrat v letu in to smo morali proslaviti.