No, da podelim malo novega foto materiala
.
Ker nas je mamaF čisto fascinirala s Kursinkom, sta se tamala dva pri hiši odločila, da bosta tudi malo povadila
nomnomnom, dober ušesek
še malo redčenja dlake na trebuhu..."no dej še mal bol na levo"
Uf, ja...nato sledi moja največja napaka v življenju...fuj in fej...baldrijanov povšter - le kaj sem mislila?!!!
Lexi se je tudi vidno zgražala
sicer glede na omamni vonj , bi pričakovala, da bo maček kaj več časa preživel na njem, pa ni! Izdajalec! še malo borb (glejte šapkice
)
In naša nova pridobitev:
itak je že skoraj takoj dol butnu
se je ujel zadnjo sekundomrnjav, kok se mam jst fino
...in sem takšen kot smo se dogovorili - sladek in prijazen in cartljiv
...ekhm
Danes nas čaka popotovanje do Kopra - upam, da brez večjih travm. Drugače je muc popolnoma neproblematičen. Če ima na izbiro odprta vrata od spalnice ali kopalnice, ga zagotovo najdem kako analizira tuš kabino (me zanima, če bo še tako zagret, ko/če ga bo kaj "doletelo"
). Se tudi zelo rad pogovarja - na srečo, samo ko se ga ogovori
, pa ponavadi okrog petih zjutraj malo počivka - najbrž moramo vsi vedet, da je šel na jutranjo potrebo
. Pa v prejšnjem življenju je bil zagotovo papiga
- v naročju (vsaj do sedaj) mi ni še obležal, na ramo pa bi z veseljem splezal kadarkoli, bučman smotan...in potem se malo nosimo gor in dol
...in ker je talentiran v prostem padu, mu ponavadi rata, da pač pade dol, ko se hoče razkomotit (no, to se ponavadi zgodi, ko čepim, da me ne bo kdo kam prijavil
).
Uh, pa še eno ugodno prostorsko rešitev smo udejanjili - iz pisalne mize smo odstranili predale in imamo wc lepo noter zapeštan. Tako ne raznašamo več peska iz hodnika po vseh prostorih, ampak je tako lociran samo v dnevni
Lep pozdrav in mrnjaaaaav!