po daljšem času se javljamo
tema je izredno zaprašena
drugače je sobivanje z mojo lepoto nekaj najlepšega. me pa je
s sobote na nedeljo tale mulc horjulc malce prestrašil in sem bila vsa panična
začelo se je v soboto z izcedkom iz učka in ni se mi zdelo nič posebnega dokler zvečer nisem videla otečen rdeč uček, me je kar stisnilo ker se je uček kar zapiral in sem seveda začela takoj z najhujšim scenarijem . no najprej sem se spomnila xsene ker sem vedela da mi bo svetovala kaj in kako. tako da sva sla na veterinarsko kjer je bil pregledan in naj bi šlo za raztrganino veke. pojma nimam kdaj kako kje naj bi do poškodbe prišlo čeprav danes ko sem šla mimo enega grmovja je hotel svojo glavo mulc vtaknit v t grmovje in mi je klik mogoče pa si je tukaj kaj naredil z vejico. no skratka panična mat ga je potem morala peljat šivat ampak je kirurg rekel da poškodba sicer je bila ampak za šivanje pa da ni ker on ne vidi tega kar je videl drugi. no nadaljujeva z antibiotikom cedalje bolj neuspešno ker je to misija nemogoče ampak hvala bogu je uček zdaj super in jaz seveda pomirjena
te pa stisne ko vidis vse te zivalce in stisko lastnikov ;( do zdaj sva z borcijem res hodila na cepljenje in to je to. me pa sprasujejo zakaj nisem cakala do ponedeljka ker to pa ja ni tako hudo no meni srce tega ni dopuscalo in sem ga pač peljala v času dežurstva. sva potem v ponedeljek sla se do tete royalty .mulc prestrašen je mislil o ne se ena vrata v kliniko ne grem in je lepo cakal od zunaj
smo se namučili zaradi ovratnika prva noč je bila katastrofa ker ni našel miru jaz pa še manj tako da nismo spali
no zdaj je ta ovratnik ena mala malca za mulca in se smesen mi je kako ga obvladuje
no zdaj tudi tega ne potrebuje več. ma super je da je zdaj ok in gre on spet lahko na svoje najljubse mesto v teh poletnih dneh in to je pod posteljo ker z ovratnikom pač to ni šlo je zdaj spet ok in kar je najhuje zdaj leti leti pod posteljo da ja ne bo ovratnik spet dobil
. no zdaj je v redu in se lahko smejim prej pač ni šlo
drugače je bor ful priden.. te dni veliko hodiva ravno ko sem zelela se njega vkljuciti v tek se je to začelo z učkom. ja mat je začela redno teči in zdaj počasi bo uvajala še borčija v to. in ja vse slike so mobitelne tko to je