Je stran na linku tvoja? Ce ni, je nimas nobene pravice uporabljati za drugo, kot za branje.
V nobenem primeru mojpes.neta ne mores uporabljati za lepljenje takih zadev po trgovinah ali kjerkoli drugje (tudi ne za posiljanje spam poste okrog. Na povezavi, ki si jo dala, so tudi povezave do tem na mojpes.netu.
Napisi sama, pa pocni z njimi potem, kar zelis.
Aha torej tega ne morem obesiti, lahko pa če malce spremenim? Lahko vključim tudi povezave do mojes.net? Verjetno ne. Bi bilo pa dobro, se vam ne zdi? Tako bi malo bolj ozavestili ljudi, ki nameravajo kupiti psa. Dajte še vi na forumu malo aktivno delovat z ozaveščanjem ljudi.
No saj na nek način že s samim forumom, ampak tisti ki bi ga morali brati in se morda celo odločajo za nakup pri Matoši, ga po vsej verjetnosti ne berejo.
Poleg vsega pa - imas lastne izkusnje s tem clovekom, ali se gres vojno po sistemu kafetkanja in branja na netu?
Moram najprej doživeti grozno izkušnjo tako, da kupim psa pri Matoši in s tem dejanjem še podrpem preprodajo
....samo zato da bom lahko potem obvestila ljudi naj ne kupujejo psa pri preprodajalcih???
Ne glede na to, kaj si mislim o Mojčici in njenem (možnem) bodočem leglu, me zelo moti tvoj način urejenja zadev, babyjazz. Najprej pošlješ zavajajoče zasebno sporočilo, potem pa objavljaš odlomke iz odgovorov, ki si jih dobila. To ne sodi nikamor, zasebna sporočila so zasebna sporočila, forum pa je forum.
Tako je, Babyjazz nauči se olike.
pošljem še kaj?! Še kakšno napadalno pismo Mojčice, ki se ga bila deležna!
Punca dvakrat ni povedala isto. Meni je rekla eno, na forumu pa trdi drugo.
Nobenega napadalnega pisma nisem napisala hahaha...
kaj si boš še izmislila? Sploh pa, nevem kdaj nisem trdila enako?