Hehe, nagravžno ali ne - goveji rep deluje vsekakor tudi na možganske celice
Pri Loucih, seveda, kakšen je vpliv na človeka pa ne vem
Namreč - tadrugi kos Repa je bil danes za kosilo, vmes je bila fajn nevihta s točo, Hrabri je hrabro glodal svoj rep v kuči, zunaj pa je bila taka tema, da bi itak pač morala s flešem fotkat. Pa nisem, ker mi grejo na živce tiste preflešano rdeče oči pri kuŠku.
Zato mi boste morale verjet na besedo (da ni ostal lačen), sploh, ker je sobota
Znanstveno dokazani vpliv repa na možgane se bo pokazal v naslednji mini reportaži
Tole je naša najnovejša ruševina, hudo visok in strm hrib iz kamenja in zemlje, posledica nekih domačih gradbenih izvajanj. Visoko je tri metre.
Do sedaj je Roko samo mimo hodil, jaz ga nisem nič silila gor, sploh, dokler se ruševina ni sama od sebe malo posedla in utrdila. Sem si mislila, da jo itak nikoli ne bo hotel sprobati, ker je preveč grozna in strašna, že od daleč
Ampak danes, po kosilu in lepotnem spancu pa ... ta - daaaam:
Najbolj junaški med črnogorci je ruševino najprej posc**, potem nekaj zavzeto vohal, na koncu pa samoiniciativno splezal čisto do vrha!
Če pa to ni Hrabrost za v koledar zapisat
(fotka je z mobija, zato je bolj boga, ma važen je rezultat, kajne
Potem sva šla še malo naokoli in sredi vasi našla ogromno lužo. Jaz sem bila v škornjih in sem si naivno mislila, da bo Hrabri zbral še kanček poguma, da jo skupaj prebredeva. No, ja ... štart ni bil nič kaj obetaven
"A si ti čist nora? Jaz da bi se močil? V temle nevarno globokem jezeru? V dežju?
Potem pa tista možganska celica le ugotovila, da tole ni ne Divje jezero, še manj Loch Ness in je počaaaaasi zabredel v vodo:
"OK, naj ti bo - ampak samo do gležnjev, naprej me pa ne spraviš, baba nora!"
Skratka, znanstveno smo dokazali, da na košček pasjih možganov surov goveji praznični rep le deluje
Zdaj vemo, zakaj je G. Pes tako pameten in pogumen!