Ker smo te poznali še v samo mačjih časih
in ker Roko še zdaleč ni (tako) smotan, kot ti trdiš
.
Tole mi je ušlo zadnjič
Takrat, ko sva se midve spoznali, sem počasi že prestopala na
drugo stran - se spomniš, kako sem hotela na Otlici glih zraven tebe sedeti, ko si imela ves čas lubico Jagi v naročju
@Skogkatt, iiiii, kako lepo
Sinoči pa sem šla sama (moj osebni stražarček je moral ostati doma) na svoje prvo kinološko "silvestrovanje" našega društva v lovsko kočo, ki pa na mojo veliko srečo niti ni bila preveč okrancljana z raznimi lovskimi relikvijami v obliki nagačenih glav.
Seveda sem se pražnje oblekla v mojo novo rdečo majico (Xenino darilo
) in požela veliko občudujočih pogledov
ker je naš novi "kontejner" ob vadbišču še ves prazen in gol, sem za novoletno darilo mojim sošolcem in Profesorjema naredila eno tablico, da malo popestri prazne stene:
Modeli na tablici so sicer moji bivši portretiranci iz prejšnjih tablic, sama bi sicer naredila še kakega "klapouhca", samo ker smo bolj "nemška šola", brez nemca, ki nasmejan komaj čaka na povelje
, ni šlo. Našemu Taglavnemu Profesorju sem tako naredila veliko veselje in "s to potjo" pobrala še nekaj naročil od sošolcev
Pa bo spet za piflarske priboljške kaj padlo
Potem sta svojo tablico dobila še Hossova "mama in ata" in "ata" je bil tako ganjen, da je rekel, da ni šans, da bo tablica na ograji .... jo bo imel na nočni omarici
Jaz pa sem tudi kar malo pošmrcala, ker sem se od obdarovanju spomnila prav vsake svoje solzice zaradi Rokove trme na vadbišču in vsake spodbudne besede od Hossovega ata. Tisti, ki ne hodite v šolo ne veste, kaj zamujate - najlepše je, ko se "sošolci" skupaj veselimo, tolažimo in jezimo - in naša "klapa" se ima res zelo rada
Naš Profesor je moral kar hitro domov, saj ga je klicala žena, da rabijo porodničarja
Ena od njegovih NO kraljičen bo spet mama in Ljubo mi je obljubil, da bom lahko prišla čez nekaj tednov pogledat dojenčke
Upam, da je šlo vse srečno. Evo, takle mamo v naši šoli
Lepo je bilo ...
... ni pa mi jasno, kako lahko človek s kinološkega žura domov prinese
mačka (spet mi je zjutraj eden ležal na glavi - pa ni bil NVMM
)