...da sama aktivnost že po defaultu vključuje vsaj določeno mero uporabo moči, pri čemer potrebuješ ogromno samodiscipline, časa in empatije, da ne zabredeš v zlorabe, ki so pri nas žal pravilo in ne izjema.
rava, obvladaš! Točno to je bistvo "pesjanarstva" (v primerjavi z "mačkarstvom", ma to sem spoznala šele s prakso)
ravnokar končujem en projekt, ki je imel za posledico precejšnje omejevanje ljudi(kamot bi tule pisalo psov) pri bonusih (tadrage avte sem jim pobrala, hehe) in nove delovne procese. ker pri takem delu surovo posegaš v privilegije in skrbno obdelovane zasebne vrtičke se skorajda ne moreš izogniti poziciji satanovega odposlanca na zemlji in temu primerni so tudi odnosi z udeleženci v teh procesih, pa čeprav se skoraj raztrgaš pri tem, da bi bil čimbolj prijazen in sočuten.
... in tole tudi - točno to se dogaja, ko rataš "pesjanar". Taprvo hočeš bit tanajbolj prijazna pasja mamica pod soncem, pol ti pa mularija na hitro podivja s "tadragimi avti" pa z aroganco, pa svoje "vrtičke" čuva, čeprav jih ima zgolj od tebe na lizingu, ampak ne,pasja zalega hoče ratat šef ... pol so pa na vrsti Ukrepi. Evo, točno to, kar ti počneš v službi, zganjamo Pasje matere v frajcajtu - a zdaj štekaš, zakaj tolk jamramo pa se jezimo
Da ne boš mislila, jaz mojemu zlatemu črnuhcu vsak dan večkrat povem, da je najbolj super in krasen in oh in sploh
, ampak zve pa tudi to, da ne bo nikoli dosegel Veličastnega Mačjega Uma. Pa če se še tolk piflava v Šoli. Tisto, kar imajo mačke, je za psa nedosegljivo, pa naj mi Pasje ne zamerijo preveč (sem tudi jaz ena totalno Pasja ratala
) - ampak iz prve roke povem, da je res
Saj sem vedela, da tale Pasja ni tolk lahka, ampak, da me bo ob dveh skoraj odraščenih pubertetnikih na srednja leta še kdo takole sc*t vozil, si pa nisem mislila, madoniš.
Nič ni smetenja, sem prav vesela, da še kdo mal zabenti v tejle temi, sicer bo še ratal en tak zoprn občutek, da imamo mi doma enga super angelčka, pa sem samo jaz tako žleht, da tega ne opazim
Ampak zdaj se bom pa še mal važila, hehe. Sem dobila dovoljenje avtorice in slavnostno objavljam:
Tale luštna stvarca je danes dopoldan iz "Nežine ustvarjalnice" priletela v moj nabiralnik. Tole je simpatičen obesek (za okoli vratu) iz fimo mase, kamor je s posebno tehniko prenesena fotka moje originalne slikice. Avtorica Neža je multipraktik in krasna punca
, zato sem ji dala zeleno luč, da lahko moje pasje-mačje slikice ponuca v dober namen, kadarkoli želi. Kako nas bo vse presenetila, si preberite na njenem blogu
http://mojdrugijaz.blogspot.com/2011/08/mojcine-muce.htmlPunce, začnite šparat, Neža pravi, da že segreva pečico za naslednje licitacije
Evo, a zdaj vidite, kako koristen zna bit FB - z Nežo se namreč "poznava" prav od tam
PS. Vixi je pa seveda že vnaprej šlogala, da bova obe čist hepi, ker je tale prototip tako fajn ratal