Ma Čko, pa ti veš kake Grde Besede ona zdaj uporabla če nisem pri den
Uni dan je rekla da Bom motorko uzela pa te napol prežagala in U škrinjo zabrisala čeneboš Priden usako Polovico u svoj Predal
Takrat koje Generalka pršla sem Jast misliu da imam Proste roke mislim Zobe ker je Moja rekla sam "narej Gosti" pa N-Č ni mene od Vrat otganjala. Jast sem si nedoužno mislu da mi je dala za Nagrado tiste lepe noge u Japonkah in kiklci kiso stale pret vrati zraven paše ene Kosmate noge u Kratkih hlačah ot Generalkinga Pomočnika Zastavnika.
Pa sem se zagnau in začeu na vso moč Lajat Moja paje ko ena mona u kotu stala in se neki nasmihala. Pol se pa otprejo Vrata pa je zagrmelo!
Na uso moč je Zagrmelo si nism mislu da majo lahk take lepe noge direkt za jih Obglodat ta Žleht glas gor pri Glavi
Pol je pa generalka grde Besede govorila meni naj se spelem baraba pa Un Zastaunik jije pomagu oduzadi pa sem ušeu u tanajbolj Varno sobico pt Pisalno mizo ot Moje. In tam sem se stisnu pot Mizo in Lajau na pomoč! Na pomoč!
Pa me noben ni slišau dabi me rešiu. Uni Trije z mojo vret so se Žleht režali pa enga Pos**nca opraulali pa kafe je skuhala in še mafine je dala Njima men pa ni hotla dat prej
U glaumem sem klicau na Pomoč zaman ker sose ene pou ure tam zunaj režali na račun ot unga Praseta Črnega ki nevem kdo je, mene pa noben ni uslišau.
Pol sem paspet slišau Glasove ki pridejo pasem že mislu da bo moja prnesla Novice daso BVojaški obiski šli. Pa N-Č ot tega. Ni bla Moja
Je bla Una Generalka. Pa je rekla Zdej greš z mano ven silom ili milom, pol meje pa na štrik vlekla ven ispot mize pa nisem mogu N-Č si pomagat ker je Močna ot same Žlehtnobe in nimaš kej. Sem zgubu borbo pa sem morau vem it iz Njo
Pol zunaj sem dobiu mal Korajže nazaj pa sem si mislu da Jim moram neki povedat na jezen način pa sem jih spet slišu tako močno, da se utihnu in se smilu sam seb
Pol kosem biu tiho me je Pomočnik probau nekaj potkupit s Poli pa nisem hotu uzet ker sem biu Jezen in Užaljen. Pol meje celo za štrik prijeu in me malo na Sprehot peljau ampak jast sem biu paše zmerej jezen Zelo jezen in tosem pokazau tako dasem meu Rep skrit pot ritjo!
Pa daneboš mislu da me je gdo sploh Zagovarjau pri tej hiši. Še moj najljubši Šefe je prišu in je objemau te Grozotne Mučitelje in se je smejau! Usi so me zapustili na mah niti do besede mi niso pustili niti enkrat Oni pa so se režali in si Use dovolili in da se morjo nujno še Večkrat obiskat in take Grozote. Pa šele pol sem vidu po eni uri da je Generalka zamaskirana bla u Prijazno Smetko is Hribčka
To pa sploh nemorem verjet kako so lahko ljubje in ženske tako Žleht da te Prefintirajo na tak način. Ko sem namreč mal sapo zajeu oz vsega Hudga sem šele slišau en Glasi ki mije biu znan ot Nekje pa sem ugotoviu daje to Smetka ki meje rada mela Učasih. Nisem siguren stoposto sam neki mi je prijazno govorila glih ku takrat kosem biu na Učenju pri Njej gor. Pa božala meje da zdaj sempa priden ker ne več Grdo renčim. Sam po drugi strani pa tut nevem čeje bla Taprava ker je sumljiu da je bla mal prej Žleht zdej pa Prijazna
Ampak jast nevem kaj se dogaja z Ženskami da ratajo take Žleht To je mogoče ot Kafeta alpa Vročine. Tut moja seje ful spremenila po mojem pije tut kake nore gobe
Jast sem zaskrblen za njeno zdrauje ker ni več lepo zdravo Žiučna in Preplašena kukr učasih kosem ji morau skos pomagat se borit proti Neprijatelju! Zdaj je ratala tolk pogumna da me nerabi več za Obrambi in še zmešal se jije ker namesto Neprijatelja ona nažene ispret vrat Mene
Me pošle u kučo "bres Besed pa tiho". In ti povem dajo je Smetka navadla tolk žleht gledat da jast verjamem da Resno misli in se poberem u kučo.
Res daje majhna ma moja Kuča je edina Varna hiša za zlorablene pese u našem kraju
Ma-Čko in ostali Prjatli. Pamet u roke pa ne se pustit tolk sprovocirat da bi vas Pot pretvezo prjaznih Obiskou Moja pršla obiskat. Ker zdej je Usa nakurjena in mi ne pusti dihat več niti za milimeter in če pride k Vam na obisk vam bo ziher Grde besede govorila in vas U Kučo nagnala
Rajš bodte pridni se splača
Vaš Roko ki še mal pabo znau use Grde besede u več Jezikih na pamet